Online kledingadvies Marion

Online kledingadviesHoi Marion,

Zwart, Grijs en wit zijn de kleuren waarin veel vrouwen zich veilig in voelen of die ze kiezen omdat ze niet weten welke kleuren bij hun passen. Het zijn neutrale kleuren en je valt er niet in op. Dit is iets wat ik bijna dagelijks tegenkom. Daarom hoop ik dat je met dit advies een stukje bewuster naar jezelf kunt kijken en kleuren en kleding gaat dragen die passen bij jouw lichaamsvorm, persoonlijke kleuring en bovenal jouw persoonlijkheid.


Kledingadvies


Je hebt een gemakkelijk figuur om te kleden; je bent slank en hebt een mooie lengte. Er zijn niet veel dingen waar je rekening mee hoeft te houden. Het belangrijkste advies dat ik je kan geven, zit in de stijl.

Je bent erg mooi, maar jouw uitstraling komt wat bescheiden over. Om het sprekender te maken, kun je meer kleur toevoegen. Iedereen kan kleur dragen, het is maar net welke tint je van een kleur moet hebben. Voor zover ik van de foto’s kan beoordelen, ben je een koel type. Dat betekent dat je kleuren moet dragen met een blauwe ondertoon.

Vermijd warme tinten zoals bijvoorbeeld oranje, oranjerood, limegroen, camel en okergeel. Kies daarentegen een frambozenrood, fuchsiaroze of kobalt blauw. Ook paars zal je prachtig staan. De kleuren mogen best wat dieper, dus geen lichte pasteltinten.

Blauwtinten in je shirts of jasjes zullen je blauwe ogen accentueren. Kleuren naast elkaar versterken elkaar. Voor oogschaduw kun je het beste kiezen voor paars of grijs, maar zeker geen oranje.

Draag wat meer vrouwelijke kleding, dus kleding met details zoals ruches, kant en fijne dessins. De dessins moeten niet te groot of grof zijn. In plaats van een jeans met sweater bijvoorbeeld een jeans met een kort pittig jasje of  een soepelvallend jurkje en een paar lange laarzen. Accessoires maken je outfit compleet.

Je kleding moet getailleerd te zijn om je smalle taille te accentueren. Let erop dat de mouwinzet van de jasjes op je natuurlijke schouderlijn valt, anders lijken je schouders breder. Ook jasjes met dubbelrij knopen zullen je bovenkant breder doen lijken.

Stoffen


Om je billen voller te laten lijken, kun je kiezen voor dikkere stoffen voor je broeken. Ook klepzakjes en borduursels op je achterzakken geven meer volume.

Accessoires

Met stevige kuiten zorg je er in ieder geval voor dat het einde van je laars niet valt op het breedste punt van je kuit. Ook horizontale riempjes over je kuiten kun je beter vermijden. Met een hakje krijg je een mooie houding en het komt vrouwelijk over.

Accessoires mogen opvallender. Het is allemaal erg bescheiden. Ook een gekleurde sjaal in een soepele stof zal je erg leuk staan.

Ik wens je heel veel succes met het vinden van de juiste kleding en kleuren!

Dit kledingadvies is gegeven door Diana Willemsen, van Just Beautiful. Wil je ook in aanmerking komen voor een kledingadvies ? Kijk dan hier.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top