Online kledingadvies Sandra Braat

Beste Sandra,

Je hebt een maat groter voor je broeken en/of rokken dan je bovenkleding. Het volume bevindt zich dus in je onderlichaam. Om dit in balans te brengen, draag je het beste donkere kleuren voor je onderkleding en lichtere kleding voor je tops. Dessins maken voller, pas daar dus mee op.

Een buikje kun je verdoezelen met geplooide tops. Vermijd in ieder geval strakke kleding of glimmende stoffen. Draag een lichter jasje over een donkere top, hierdoor zal je buik minder opvallen. Trek de aandacht naar je gezicht met mooie sjaals en kettingen.

Volle billen kun je niet verstoppen, ook al zouden we dat graag willen (en ik weet er echt alles van). Je kunt beter jasjes en truien dragen die boven je billen eindigen. Pas altijd op dat de zoom niet eindigt op je breedste punt, want dan lijk je breder.

Je kleding moet getailleerd zijn, dat geldt ook voor jurken. Probeer eens een empire lijn of a-lijn jurk. Het moet in ieder geval een soepelvallende stof zijn, maar niet te dunne stof. Een rok kun je beter iets groter kopen en dan laag op je heupen dragen. Ook deze moeten soepel vallen.

Je hebt een heel vriendelijk gezicht en je hebt mooi dik haar. Een scheiding in het midden kan echter wat saai overkomen. Laat je haar door een goede kapper in een vlotte coupe knippen, zodat het wat meer flair krijgt. Wat betreft haarkleur zou ik het niet verven.

Make-up
Voor je gezichtsuitdrukking zijn wenkbrauwen heel bepalend. Ze vormen ook de “kapstok” voor je make-up. Je kunt de vorm van je wenkbrauw bijtekenen met een potlood (met een scherpe punt) of met wenkbrauwpoeder. De kleur moet in de kleur zijn van je natuurlijke haarkleur.

Mascara maakt je wimpers langer, voller of krullend. Breng mascara altijd als laatste aan in enkele dunne laagjes. Zwarte mascara staat bijna iedereen. Een mascara en oogpotlood kosten niet veel tijd, maar je krijgt hierdoor wel een mooie oogopslag.

Accessoires
Met accessoires bepaal je waar jij het accent wilt leggen. Zoals al gezegd, kun je met kettingen, sjaals en oorbellen de aandacht naar je gezicht trekken. Bovendien maak je met accessoires je outfit compleet. Zorg ervoor dat deze gemakkelijk te pakken zijn en dat je ’s morgens niet eerst onderin je kast moet gaan zoeken naar iets geschikts. Je hebt mooie lange vingers, met ringen leg je het accent op je handen.

Met een hakje krijg je een mooie houding en het komt vrouwelijk over.

Ik wens je heel veel succes met het vinden van de juiste kleding en kleuren!

Dit kledingadvies is gegeven door Diana Willemsen, van Just Beautiful. Wil je ook in aanmerking komen voor een kledingadvies ? Kijk dan hier.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Online kledingadvies Sandra Braat”

  1. Beste Diana,
    Hartelijk dank voor je adviezen, met het voorjaar in het vooruitzicht heb ik zin om daar iets mee te doen!
    Groetjes, Sandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top