Online kledingadvies voor Agnes Hogewoning

Beste Agnes,
Jouw figuur is mooi in balans, je schouders en heupen bevinden zich op gelijke hoogte. Zorg ervoor dat dit ook zoveel mogelijk in balans blijft. Pas op met schoudervullingen, deze heb je niet nodig. Ook hoge halslijnen (col of boothals) verbreden je schouders. Praktisch, stoer en pittig zijn de kernwoorden voor jouw kledingstijl. Korte nonchalante jasjes zullen je leuk staan.

Wil je het wat vrouwelijker, denk dan aan details in je kleding, zoals rouches, strikjes, dessins, kant en voile-achtige stoffen. Het belangrijkste is echter dat je je er wel prettig in moet voelen. Ook met accessoires kun je het wat vrouwelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een grote bloem of een bloemetjes sjaal, mochten de rouches en de strikjes teveel zijn voor je.

Je hebt een heel vriendelijk en vrouwelijk gezicht en je korte kapsel laat jouw gezichtsvorm erg goed uitkomen. Ook je bril vind ik erg goed bij je passen qua kleur en vorm.

Een buikje kun je verdoezelen met geplooide tops. Vermijd in ieder geval strakke kleding of glimmende stoffen. In lichte kleuren lijkt je buik voller. Trek de aandacht naar je gezicht met mooie sjaals, oorbellen of kettingen. Qua broeken heb je veel keuze, of het nu een rechte op tapstoelopende pijp is, maakt voor jouw figuur niet uit. Diepe halslijnen zullen je goed staan. Zorg dat de bovenkleding recht of licht getailleerd is. Is het echter te getailleerd dan gaat het bij je taille trekken.

Kleurgebruik

Draag kleuren in je accessoires of een gekleurd (leren) jasje. De tinten denimblauw, antraciet, taupe, zwart en bruin vormen de basis van jouw garderobe. Turkoois, lichtblauw, flesgroen en de diverse warme roden zijn prima combinatiekleuren.

Lichte pasteltinten passen niet bij je, maar draag diepe kleuren. Draag niet te grote contrasten qua licht/donker, maar hou de kleuren dichter bij elkaar.

Make-up

Voor je gezichtsuitdrukking zijn wenkbrauwen heel bepalend. Ze vormen ook de “kapstok” voor je make-up. Je kunt de vorm van je wenkbrauw iets bijtekenen met een potlood (met een scherpe punt) of met wenkbrauwpoeder.

Accessoires

Met accessoires bepaal je waar jij het accent wilt leggen. Bovendien maak je met accessoires je outfit compleet. Wanneer je sieraden wilt dragen, denk dan eens aan sieraden van natuurlijke materialen, zoals schelpen, hout, leer of oud metaal. Een mooie soepele sjaal in een mooie print zal het ook goed bij je doen (misschien een luipaardprint?). Deze echter niet in te lichte kleuren. Vanwege je warme haarkleur, passen de warme tinten het beste bij jou. Je schoenen mogen sportief en stoer zijn.

Dit kledingadvies is gegeven door Diana Willemsen, van Just Beautiful. Wil je ook in aanmerking komen voor een kledingadvies ? Kijk dan hier.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top