Online kledingadvies voor Saskia Vermeer

Beste Saskia,

Normaal gesproken, begin ik altijd over het figuur, maar als ik jou zie met je prachtige rode haren gekleed in een zwarte jas, dan weet ik dat er voor jou kleuren zijn die jou veel mooier maken. Je bent een warm kleurtype, een lentetype en zoals ik het zie aan de hand van de foto’s en vragenlijst, draag je veel donkere koele kleuren.

Kleuren met een warme ondertoon, dat zijn kleuren met een goud/gele glans zullen je veel beter staan. Warm blauwe tinten zullen je prachtig staan vanwege je blauwe ogen. Denk verder aan oranje, oranjerood, koraalrood, limegroen, zalm, camel, warmgeel, helder turqoois en alle zandkleuren. Vermijd echter te donkere kleuren en koele tinten, zoals fuchsia (deed je waarschijnlijk toch al niet), roze, zwart, helderwit, donkergroen, lichtgrijs, antraciet en marineblauw. Lichte, heldere en warme tinten staan jouw het mooiste.

Dus die trenchcoat die je op de foto aan hebt, zal je nog mooier staan, wanneer deze in het camel zou zijn. Wanneer je je houdt aan deze richtlijnen, zul je je zeker zelfverzekerd en mooi voelen in jouw kleding en zul je er absoluut niet gewoontjes uitzien.

Jouw figuur is mooi in balans, je schouders en heupen bevinden zich op gelijke hoogte. Omdat je aangeeft dat je iets taille hebt, ga ik er van uit dat je een zandloperfiguur hebt.
Belangrijk is om altijd je taille te accentueren. Getailleerde jurkjes en jasjes zullen je geweldig staan.

Wanneer je langer wilt lijken, draag dan zoveel mogelijk dezelfde kleuren. Bijvoorbeeld een jasje en broek in dezelfde kleur met een andere kleur top. Wanneer je je schoenen (met hak lijk je uiteraard nog langer) ook in dezelfde tint draagt, geeft dat lengte. Hoe meer onderbrekingen je maakt, hoe kleiner je lijkt. Wanneer je je laarzen over je broek zou dragen, geeft dat een horizontale onderbreking en lijk je korter.

Make-up

Niet alleen voor je kleding zijn warme kleuren belangrijk, dit geldt eveneens voor je make-up. Voor rouge gebruik je dus oranjetinten en absoluut geen rozetinten. Het is inderdaad mooier om een mascara op te doen, dit hoeft echter geen zwart te zijn, maar kan ook bruin zijn.

Accessoires

Met accessoires bepaal je waar jij het accent wilt leggen. Bovendien maak je met accessoires je outfit compleet. Accessoires mag je nog wel toevoegen. Bij het lentetype horen geelgouden sieraden en ook voor je bril kun je de warme kleuren toepassen. Je geeft aan dat jouw stijl klassiek is. Ik denk dat het een combinatie is. Ik raad je aan om plaatjes uit te knippen van kleding en accessoires die je mooi vindt. Op deze manier wordt het duidelijker wat jouw stijl is.

Ik hoop dat ik je met dit advies op weg heb geholpen zodat je in de toekomst beter de juiste kleding aan kunt schaffen, die past bij jouw uiterlijk en persoonlijkheid.

Veel Succes!

Dit kledingadvies is gegeven door Diana Willemsen, van Just Beautiful. Wil je ook in aanmerking komen voor een kledingadvies ? Kijk dan hier.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top