Onmisbaar voor een Girls Night out!

Als hard werkende mama wil je natuurlijk ook wel eens wat tijd voor jezelf. Gewoon, net als vroeger, gezellig met de meiden stappen. Zo’n Girls Night Out waarbij je uren voor de spiegel kon staan om jezelf he-le-maal te pimpen. Haren, check. Lippen, check. Ogen, check. Dat ene speciale blousje, check. En dan… als klap op de vuurpijl een paar opvallende hoge hakken.

Nu moet ik zeggen dat ik die uren tegenwoordig echt niet meer vrij kan maken. Dat kan -en moet- allemaal veel sneller. Dus hup, hup, hup, de kids eten, zelf nog even gauw douchen en een licht make-upje smeren. Met natte haren geef ik de oppas snel de laatste instructies en dan ben ik er bijna klaar voor. Op één ding na… mijn oude vertrouwde Uggs moeten nog uit. Zij moeten plaats maken voor die fantastische hakken die veel te vaak in de kast staan. Eenmaal uit de kast gevist blijkt dat ik, in een vorige verleden, met mijn hak ben blijven hangen tussen de klinkers en dat de hak er behoorlijk gehavend uitziet. Lopen doen ze prima (voor zover je op killer heels ook echt prima kan lopen), maar ze maken me zo niet echt de vamp die ik vanavond wil zijn. Gelukkig heb ik de oplossing in de la liggen…

Ik pimp mijn killer heels met ShoeCandy®. Hiermee verander ik in een handomdraai mijn ‘oude’ hakken naar nieuwe, extreme en opvallende hakken waarmee ik mezelf ook direct omtover tot de vrouw die ik vanavond wil zijn. Niet die werkende vrouw, niet de mama of partner, maar een sexy lady. Eigenlijk is dit speelse, veelzijdige en kleurrijke fashion item een musthave voor iedere vrouw! Bescherm je hoge hakken of geef je beschadigde hakken een tweede leven en pimp je pumps. Nieuwsgierig geworden naar deze fantastische SHOECANDY® ? Ze komen in verschillende uitvoeringen en alleen al voor de naam wil je deze handgemaakte items in huis hebben… Heavy Hologram, Lovely Leopard, Active Animal, Freaky Fuchsia en Ready2rock.

  

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven