Ontharen door waxen bij een professionele ‘Wax Bar’

We hebben veel te veel regen gezien de laatste tijd en nu het er naar uitziet dat eindelijk de zon gaat schijnen is het tijd om ons te ontdoen van de winter- cq lentevacht. Scheren of harsen, die ongewenste haren willen we – vooral wanneer de zon schijnt – niet meer zien! Ontharen door waxen wordt steeds populairder.

In dit blog lees je meer over ontharen door waxen – maar dan door een professional.

Waxen – waarom zou je?

Vooral mannen vragen zich het waarschijnlijk af: waarom zou je waxen? Nou heren: wij dames zijn heel wat tijd kwijt aan het ontharen van ons lichaam. En dan ben je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk van dat ongewenste haar af. Als je gaat ontharen door waxen levert dat je een stuk langer een gladde huid op. En aangezien ontharen niemands hobby is, is dat mooi meegenomen!

Ontharen door waxen bij een professionele wax bar

Wist je dat ze in het buitenland er helemaal aan gewend zijn om naar een professionele waxbar te gaan? En uit onderzoek is nu eenmaal gebleken dat waxen de beste manier is om een gladde en gezonde huid te realiseren. In Nederland kun je terecht bij ‘The Wax Bar’. Hier werkt professioneel opgeleid personeel, die het juiste behandelingsadvies geeft en hygiënisch werkt. Wanneer ze gaan ontharen door waxen gebruiken ze een unieke hot wax en bieden garantie op het gewenste resultaat. Niks staat je dus meer in de weg om een waxbehandeling te ondergaan en haarloos de zomer door te komen!

Hoe doen ze dat dan?

‘The Wax Bar’ werkt met een in Nederland exclusieve wax die ervoor zorgt dat de huid niet beschadigd wordt. De unieke shrink-wrap-wax klemt zich om het haartje heen en plakt niet aan de huid vast. Om de huid alsnog tegen onder andere warmte te beschermen brengt de Wax Technician eerst een dun laagje jasmijn olie aan. Deze snelle en bijna pijnloze behandelingen worden zeer hygiënisch uitgevoerd. ‘The Wax Bar’ werkt met een no double dipping beleid; bij iedere waxapplicatie gebruikt de Wax Technician een nieuwe spatel om het gevaar van kruisbesmetting te voorkomen. Vóór elke behandeling wordt de werkplek volledig gedesinfecteerd om uiterste hygiëne te waarborgen.

Een passend advies voor behandeling per lichaamsdeel is noodzakelijk. Elke nieuwkomer krijgt een persoonlijk intakegesprek en voor het beste resultaat staan voor- en nabehandelingstips op de website. De professionele Wax Technicians zijn erop getraind om snel en nauwkeurig ongewenst haar te verwijderen.

Doe mee en win een waxbehandeling!
Natuurlijk mogen wij van The Wax Bar een waxbehandeling weggeven! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:
Hoeveel vestigingen heeft The Wax Bar in Nederland?

Let op: deze winactie is afgelopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven