Ontwerp je eigen MyMepal Just Water fles

Afgelopen vrijdag was het Wereld Waterdag en dat is een mooie gelegenheid om de MyMepal Just Water onder de aandacht te brengen. MyMepal is een bedrijf dat verschillende soorten Mepal producten, waaronder de Just Water personaliseert. Je kunt deze zelf voorzien van tekst, plaatjes, foto,s, logo’s etc. Bijna alles is mogelijk.

Op de waterfles kun je bijvoorbeeld een logo van een bedrijf of instelling met een payoff drukken, maar het is ook mogelijk om er een naam, foto en/of plaatjes op te drukken. Op deze manier wordt het een hele persoonlijke waterfles. De fles heeft een brede opening waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en er ook ijsklontjes in gedaan kunnen worden, lekker handig voor als het eindelijk eens wat warmer weer wordt!
Makkelijk voor tijdens het sporten, thuis, onderweg of op je werk. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje of relatiegeschenk.

Kijk ook eens op MyMepal. Daar vind je meer informatie over de Just Water, maar ook over andere producten, de verschillende mogelijkheden en diverse leuke ideeën. Er zijn oneindig veel mogelijk en opties. En je hebt al een unieke MyMepal vanaf € 5,49!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven