Ook met een grote cupmaat gekleurd op het strand

De nieuwe badmodecollecties stromen al lekker binnen bij Farfallina en ze zijn heel divers want alles kan en mag deze zomer. Opvallend zijn de bloemrijke prints in felle kleuren en bleke pastels maar ook stipjes, streepjes, ruches en strikjes zijn dit jaar weer van de partij. De nieuwste trend is Colour Blocking. Kleuren die je normaal niet bij elkaar zou aantrekken, zijn nu juist de bedoeling van deze trend voor dames met lef.

Naast de badmode collectie die Farallina nu online heeft staan, komt er ook nog volop nieuwe items binnen van o.a. Cyell, Gottex, Panache, Hoola en Miss Mandalay. Nieuwsfeitje is dat Cleo Lingerie dit jaar ook een hippe badmodecollectie gelanceerd heeft Die vanaf eind februari ook bij Farfallina te koop is en gaat tot en met cupmaat G.

Met zulke mooie badmode wordt het vast een mooie zomer en wat nog leuker is, is dat je als lezeres van Mamsatwork 10% korting krijgt bij Farallina als je de code mamsatwork10 bij je bestelling invult. de korting is geldig tot en met eind maart.

Laat de zomer dan nu maar komen!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven