OOTD winter; de fashion trends voor deze winter

Als rasechte koukleum is de winter voor mij een lastige periode als het gaat om kleding en kledingkeuze. Ik zal je vertellen waarom en deel gelijk wat OOTD winter inspiratie met je voor de mooiste outfits en fashion trends voor deze winter.

Mijn OOTD voor de winter bestaat uit…

Ik heb altijd allerlei moois in mijn hoofd als het gaat om kleding en de outfit die ik door de weeks graag draag. Toch komt het er vaak op neer dat ik ‘eindig’ in een OOTD mét vest omdat ik in de winter eigenlijk gewoon niet zonder kan. De ellende is dat het vaak dezelfde vesten zijn waar ik op uit kom. Best leuke vesten hoor, die ik in de kast heb hangen. Maar écht mooi is anders. De mooiste vesten die draag ik minder snel.

Want tja, huisdieren in huis en geiten en varkens in de wei. En dat alles moet natuurlijk verzorgd worden. Lijkt me niet slim om de mooiste kleding uit de kast te trekken. Mijn kinderen kan ik niet meer als schuldige aanwijzen maar als jij nog jonge kinderen hebt dan zal je het vast wel herkennen. Je hebt een toffe winter OOTD in je hoofd met een mooie dames tas om je outfit compleet te maken, maar die kinderhandjes zorgen ervoor dat je het toch weer teruglegt in de kast. Uiteindelijk kies je voor de veilige variant waarop je niet zo snel vlekken ziet. Been there, done that.

Maar ik ga andere keuzes maken deze winter en zo nu en dan een OOTD aantrekken die manlief omver blaast! Oja, moet ik wel eerst nog even een paar kilootjes kwijt, maar ik ben op de goede weg!

OOTD winter; outfit of the day, winter trends fashion

Fashion trends voor deze winter die ik tof vind als OOTD

Alles draait om aaibaarheid deze winter. Teddy it is! Niet alleen in het interieur is teddy deze winter hot (ook heerlijk!), maar ook in de kleding en in de OOTD zie je het veel terug. Op mijn wishlist staat dan ook nog een mooie teddy winterjas. Voor de dagen dat ik er op uit trek natuurlijk, niet voor wandelingen met de hond en/of het voeren van de dieren.

teddy wnterjas in bruin
Bron: Pinterest Figtny
zwarte oversized winterjas teddy
Bron: Pinterest Retailbum
beige winterjas teddy stof
Bron: Pinterest Yogasity

Een heerlijke teddy winterjas; liefst oversized!

Deze trend past mega goed bij mij. Ik ben echt dol op de teddystof. Had er jaren terug al het nodige van in mijn wintercollectie en nu heb ik ook een teddy schommelstoek en een teddy mommy bag 😉 . Ik kan het gewoon niet laten als ik die heerlijke zachte stof voel. Zo’n oversized teddy jas vind ik eigenlijk onmissbaar voor mijn winter OOTD. En toegegeven, ik zal hem dus niet dagelijks dragen, maar hé ik groei er ook niet meer uit toch? Hij kan dus nog jaren mee!

wijde jeans past binnen winter OOTD
Bron: Pinterest Shopperella
jeans met wijde pijpen, flared jeans n de winter
Bron: Pinterest Stealthelook
winter OOTD; een oversized jeans
Bron: Pinterest Guita Moda

De wijde jeans als fashion statement

Lotte heeft er inmiddels al eentje in haar kast liggen, zo’n heerlijk wijde jeans. Ik daarentegen niet. Ik vind ze supertof staan bij een ander, maar zelf voel ik me er doodongelukkig in. Alsof ik drie keer zo dik lijk dan ik ben! Toch wil ik er stiekem -over een maandje of twee- misschien toch nog wel eentje passen. Niet alleen omdat ze deze witer als fashion item volop verkrijgbaar zijn en eigenlijk in je OOTD horen. Maar ook omdat ze natuurlijk hartstikke lekker zitten! Daarnaast combineren ze echt vet met Dad sneakers.

blokpatronen in de kleding deze winter, pas je OOTD hier op aan
Bron: Pinterest Avemateiu
Basic jeans met mooie trui en hemd in blokpatroon eronder; de OOTD deze winter
Bron: Pinterest Yeahgotravel… zo mooi!
tas met ruit
Bron: Pinterest luxefashionblog

Blok trend; deze winter verwerk je blokprint in je OOTD

Wil jij helemaal ‘on trend’ zijn deze winter met je fashion en meegaan in de laatste mode? Dan mogen een paar items met blok patronen niet missen in je garderobe. Jaren terug was deze print ook al in, en toen had ik er wel het een en ander van in mijn kast hangen. Momenteel heb ik er echter niets van dus mijn outfit kan wel een upgrade gebruiken. Lotte is trouwens wel helemaal up to date. Zij heeft een leuke houthakkersblouse die haar echt heel gaaf staat.

Zo minirok met blokpatroon vind ik zelf ook heel vet. Maar een minirok trek ik zelf niet zo heel snel meer aan. Misschien als ik de laatste kilo’s kwijt ben, en dan met een leuke laars eronder. Dat zie ik dan nog wel zitten denk ik. Want zeg nu zelf; met hoge laars en coltrui ziet zo’n minirok er echt heel tof uit toch? Maar hoe graag ik hem ook in mijn eigen winter OOTD zou willen zien… nu nog even niet.

Vind je trouwens zo’n blokpatroon in je kleding outfit iets to much? Dan is een toffe damestas met blokprint ook heel mooi als accessoire. Check de laatste foto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven