Op zoek naar een bijzonder kado?

Marcelle is sinds 2000 bezig levenswijsheden op een geheel eigen wijze vorm te geven. Doordat ze zelf heeft ervaren, doorleefd, verwerkt en begrepen, is ze in staat een diepere innerlijke betekenis te geven aan deze prachtige sieraden.  Haar credo “What matters is inside” moet bij deze armbanden letterlijk worden genomen, ware schoonheid zit van binnen. De sieraden zijn uiteraard voorzien van het Nederlandse zilverkeurmerk voor echtheid en geproduceerd op basis van fairtrade.

De armbanden zijn handgemaakt uit 925 sterling zilver, aan de binnenkant bezet met echte edelstenen en parels. Het unieke van de sieraden schuilt in de binnenkant. Samen met de edelstenen verwoorden de opengewerkte teksten aan de binnenzijde de “eigen wijsheid” van de drager. De diverse armbanden beelden de zoektocht naar innerlijke rust en liefde voor jezelf uit. De verschillende stenen en teksten in de armbanden zijn een persoonlijke en waardevolle boodschap aan jezelf. Een prachtig cadeau voor jezelf of voor een geliefde.

Meer weten over de armbanden of de betekenis van de edelstenen? Bestellen kan via de website www.insideoutbracelet.nl  of via één van de verkooppunten die je op de site kunt vinden.

De mamsatwork lezers krijgen tot en met 31 december maar liefst 15% korting op alle Inside Out armbanden die via de webshop besteld worden. Sla nu je slag en gebruik als codewoord: mamsatwork

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven