Oranje artikelen om je kids een koninklijke look te bezorgen

Het is alweer bijna zover: Koningsdag 2016 staat voor de deur! Hoewel ik er zelf nóg niet aan gewend ben dat het dus geen Koninginnedag meer heet en dat alle feestelijkheden niet op 30, maar op 27 april plaatsvinden. Ik geloof dat ik niet de enige ben die even moest omschakelen, maar gelukkig is het gebruik van oranje artikelen nog niet veranderd. Waar veel ‘grote mensen’ echter nog steeds vasthouden aan de term ‘Koningsdag Nieuwe Stijl’, is koningsdag voor kinderen al een heel normaal begrip geworden. Zij mogen over 30 jaar wennen als het weer Koninginnedag wordt 😉 .

Uiteraard maakt het voor kinderen niet zo gek veel uit hoe de dag genoemd wordt – een feest is het sowieso. Ten eerste: er is geen school. Per definitie een goede dag in het leven van een kind. En welke jongen of meisje wil er nu niet zijn fiets versieren met oranje artikelen en spulletjes verkopen (of beter nog: je zuurverdiende centjes snel weer uitgeven) op de vrijmarkt? Mama kan zich natuurlijk in een rood-wit-blauw door een niet nader te noemen biermerk verstrekt jurkje hijsen, maar ook je mini-me wil met Koningsdag geheel in stijl de straat op. Met de volgende oranje artikelen kan je, naast het versieren van het stalen ros, ook met je kindje aan de slag!

Tijd voor een koningsmaal

oranje artikelen

Van al dat geslenter tussen de kraampjes vol oranje artikelen en een hele dag buiten zijn krijg je honger. Als het tijd wordt voor een hapje eet je kleintje helemaal in stijl met dit oranje slabbetje van Bibbeling. De slabbetjes zijn vlekwerend, dus al kan je prinsje of prinsesje nog zo brassen, dikke kans dat het toch de hele dag oranje blijft. Hoeft je baby in ieder geval niet verplicht aan de wortelstamp tijdens de koningsdag picknick 😉 . Je kan er zelfs voor kiezen om de naam van zijne of hare Koninklijke Knoeipot op te zetten (al kan je het natuurlijk ook gewoon bij die titel houden).

De details doen het ‘m

oranje artikelen haarspeldjes

Is je dochter al wat ouder, dan is ze misschien al wat meer met haar uiterlijk bezig en zal ze het helemaal belangrijk vinden om er vooral ‘cool’ uit te zien. Altijd, dus ook tijdens Koningsdag. Of geeft ze er zelf nog lekker he-le-maal niks om, maar heb jij er als moeder een dagtaak aan om de wilde haarbos van je dochter te bedwingen? In allebei de gevallen zijn de oranje haarspeldjes van Hairclippy vast wel wat voor jullie deze Koningsdag. Er is keuze uit verschillende oranje modelletjes, dus ook stoere meiden die absoluut geen prinses willen worden kunnen hier scoren 😉 . Heeft je mini-me geen zin om zich in een compleet oranje outfit te hijsen, dan zorg je gewoon voor de juiste accessoires: ben je ook nog eens lekker snel klaar. Het zit hem in de details toch?

In blijde verwachting?

oranje artikelen kaartjes

Als je nog helemaal geen kindje te versieren hebt tijdens Koningsdag, maar er wel een kleintje aan zit te komen (of als er een broertje of zusje komt natuurlijk!) hebben we nog wel een goede tip voor je. En natuurlijk een met een koninklijk tintje om helemaal in stijl te blijven.. Voor de leukste Koninklijke geboortekaartjes kan je nu namelijk terecht bij Koningkaart. Ze hebben hier speciale kaartjes voor het eerste kindje, maar ook voor het tweede, derde, en ga zomaar door. Want een kindje krijgen blijft toch ook altijd speciaal? Tussen de talrijke kleurige designs zit er vast ook wel eentje die bij jullie past. Je kan alles (inclusief adresstickers, yes!) natuurlijk al voor je bevalling bestellen zodat je je op het Moment Suprême nergens meer zorgen over hoeft te maken… kan je misschien zelfs nog even langs de vrijmarkt 😉 .

oranje artikelen jurkjes

Wil je toch liever een gehele oranje outfit voor je kind, dan kan je deze nog heel eenvoudig online shoppen. We hebben een aantal leuke oranje jurkjes voor je gespot in verschillende prijsklasses. Er zit zelfs een jurkje bij van nog geen vijftien euro! Daar kan je je geen bult aan vallen, nietwaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven