Organiseer je eigen Psyche Party

Zit jij met persoonlijke issues waar je iedere keer weer tegenaan loopt, maar vind je de stap te groot om naar een coach of psycholoog te gaan? Organiseer dan nu je eigen psyche party!

Psyche Party, wat is dat?

Wat houdt een psyche party nou precies in? Een gezellig avondje met jou, je vriendinnen én een gediplomeerde coach. Tijdens deze avond kun je in een ongedwongen sfeertje alle denkbare problemen voorleggen aan de coach. Maar ook aan je vriendinnen! Zo krijg je in ongeveer anderhalf uur tijd antwoord op je vragen en advies over je worstelingen. En je kunt op een ongedwongen manier ervaren of een volledig coachingstraject misschien wel bij jou zou passen.

Thema avonden

Ook is het mogelijk om een ‘thema’ te bedenken voor zo’n avondje! Denk aan; relatieproblemen, onzekerheden, 30-ers dillema, onbalans werk/privé. Dat zouden zomaar een aantal thema’s kunnen zijn. Of hebben jullie als groep meer behoefte aan een workshop? Ook dat kan. Informeer naar onze mogelijkheden!

Zien jij en je vriendinnen het wel zitten om eens een avondje te ‘beppen’ met een professional? Neem dan voor meer informatie en/of boekingen contact op met Tamara .

Tamara is de vrouw achter de Psyche Party’s in Nederland. Zij houdt zich als Life Coach bezig met de zelfbewuste vrouw. Zorgt voor positieve veranderingen in je leven, haalt ongewenste emoties weg en leert je positiever te denken. Wil je meer over haar weten? Kijk dan eens op haar website.

Tamara heeft aangegeven dat ze de lezeressen van MamsatWork graag een korting wil geven op de Psyche Party’s! Woon je in Noord-Brabant, en wil je daar ook de Psyche Party laten plaatsvinden? Boek dan in de maand Mei of Juni 2011 onder vermelding van MamsatWork, en je krijgt 20% korting!

2 reacties op “Organiseer je eigen Psyche Party”

 1. sandra verkerke

  wat kost zo’n party?? en heeft Tamara zelf ook wel iets meegemaakt? Ik heb namelijk wel eens van zoiets gehoord en die coach kwam met zulke voor de hand liggende dingen… dat ik dacht, die heeft ook geen levenservaring!

  1. Tamara Straatman

   Hoi Sandra,

   Ik kan met eerlijkheid zeggen dat ik de nodige levenservaring en tevens een opleiding Life Coach NLP gevolgd heb. Anders kun je ook altijd even een kijkje nemen op mijn website, http://www.tamarastraatman.nl voor een eerste indruk.
   Een party kost normaliter €150,- (4-6 personen is het meest ideaal). Nu met de actie dus €120,- in de regio Noord-Brabant. Een avondje zal ongeveer 2 uur duren, waarin ieder haar problemen kan voorleggen. Voor meer informatie kun je mij altijd mailen op; info@tamarastraatman.nl

   Groetjes Tamara

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top