Ouders Natuurlijk Beurs voor natuurlijk bewust leven met kinderen

Afgelopen zaterdag was het zover: de voorjaarseditie van de Ouders Natuurlijk Beurs. Een beurs die zich richt op bewust ouderschap. Helemaal leuk, dacht ik nog, omdat ik me sinds kort aan het verdiepen ben in gezonde voeding en duurzaam speelgoed. Het plan was dan ook om te gaan, maar helaas werd dit plan onuitvoerbaar door twee zieke kinderen… en tja, dan doe je als ouders wat je moet doen. Je kindjes thuis verzorgen tot ze weer beter zijn 😉 . Maar niet getreurd, ik zal jullie hier vertellen over wat je er vinden kan, zodat je alvast een gaatje vrij kan houden in je agenda. De wintereditie van de beurs staat namelijk alweer gepland op 5 november 2016.

ouders natuurlijk beurs

Doel Ouders Natuurlijk Beurs

Het doel van de beurs is ouders informeren over wat kleintjes van nature nodig hebben. Op de site zegt men het al kort en bondig: borstvoeding en nabijheid. Maar ook na de borstvoeding- en luiertijd gaat de groei gewoon door en blijft bewust opvoeden belangrijk. Op de beurs vind je dan ook veel informatie over borstvoeding en bewust opvoeden. Er worden op verschillende tijden workshops en lezingen georganiseerd door deskundigen op dit gebied. Ook zijn er onder andere workshops voor zwangeren waar aandacht wordt besteed aan het contact maken met je baby. En ook voor papa’s valt er info te halen over “een ontspannen vader zijn” 😉 .

Deze opsomming over wat er te halen valt is lang niet volledig. Kortom, het is een bijzondere beurs met veel aandacht voor bewust ouderschap waarbij de onderwerpen gezonde voeding, opvoeden, communiceren met je kind maar ook duurzaam speelgoed volop aan bod komen.

ouders natuurlijk beurs kraam

Enige dingetje… als je niet zoveel hebt met dingen als hypnobirthing, wat het geboorteverhaal je kan vertellen, yoga, cranio sacraal therapie etcetera dan zou ik van tevoren even goed naar het programma kijken en bedenken wat je er echt wilt en kunt halen. Lezingen en workshops over dit soort thema’s zijn er namelijk veel en het zou jammer zijn als je teleurgesteld weer naar huis gaat.

Enthousiast geworden? 6 november is de wintereditie van de Ouders Natuurlijk Beurs. Op de website zal in de loop van de tijd meer info geplaatst worden over de locatie en het programma.  Bekijk ook even de video van de Ouders Natuurlijk Beurs van vorig jaar, dat geeft al een impressie.

https://youtu.be/8zAK_n5J7aQ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven