Outfittery, perfect voor vaderdag (en iedere andere gelegenheid)

Wat geef je een man die alles al heeft? Ieder jaar is het voor mij weer een uitdaging om wat leuks te bedenken. Manlief heeft voldoende wensen, maar een keer zelf iets verzinnen is ook leuk. En dan mijn eigen vader nog… al tevreden met een harinkje. Maar hem echt ergens mee verrassen zou ik leuker vinden. Middels een persbericht werd ik gewezen op Outfittery. Ken jij het al?

outfittery

Outfittery kledingbox

OUTFITTERY is een innovatief concept bedoelt om het leven van mannen wat eenvoudiger te maken. De meeste mannen zijn niet zo shop-minded, maar willen er wel verzorgd en hip uitzien. OUTFITTERY biedt hier dé oplossing voor. Een persoonlijke shopping-service waarbij mannen na een korte intake een individueel samengestelde box met hoogwaardige outfits thuisgestuurd krijgen. Iedere klant krijgt zijn eigen stylist die persoonlijk advies geeft en handgeselecteerde combinatie van kleding en accessoires toestuurt. Een soort van personal shopper, maar dan op afstand!

OUTFITTERY  is van origine een Duits bedrijf. De twee ‘moeders’ hebben het bedrijf in de Duitstalige landen al tot marktleider gemaakt en met meer dan 100.000 klanten en 150 hoogwaardige merken, zijn nu Nederland en België aan de beurt.
Niet op de hoogte van de laatste trends? No worries! Je eigen styliste van OUTFITTERY stelt de perfecte gepersonaliseerde box samen en zorgt voor een tailored oufit, sportief, retro of klassiek? Ze zijn van alle markten thuis. OUTFITTERY heeft een brede range aan merken waardoor de professionele stylisten jouw vader/man van top tot teen kunnen kleden.

En daarbij kan je ook nog kosteloos laten verzenden en retourneren, inclusief 14 dagen zichtperiode. Hoe makkelijk wil je het hebben?

– When daddy looks good, he feels good –

En nog leuker… wij mogen een voucher weggeven ter waarde van € 250,00! Leuk om kennis te maken met de faciliteiten die OUTFITTERY biedt! Wil je meedoen? Vul dan onderstaande formulier in en like onze facebookpagina. Laat je een berichtje achter onder de facebookpost? Dat vinden we helemaal leuk! De actie duurt tot 20 juni 2015.

[Form id=”81″]

16 gedachten over “Outfittery, perfect voor vaderdag (en iedere andere gelegenheid)”

  1. Super leuke actie voor Vaderdag. Had heel graag meegedaan.
    Maar helaas zit ik om privé redenen niet op facebook, dus kan ook niet meedoen.
    Of toch wel..?

  2. Ik zou deze fantastische prijs oprecht heeeeeel graag willen winnen.
    Het lijkt me heel fijn om mijn man en mijn zoon daar allebei/samen mee te verrassen zodat ze dan allebei iets moois kunnen uitkiezen. Daar zou ik ze echt blij mee maken want ze zien er allebei graag goed uit!

  3. Super gaaf kado voor mn man! Altijd een super lieve papa dus eens extra in het zonnetje zou leuk zijn 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven