Een overflow aan gezelligheid in de afgelopen week

De vakantie is alweer voorbij hier in het zuiden, alhoewel de kids natuurlijk donderdag (Hemelvaartsdag) en vrijdag ook weer vrij hebben. Door het mooie weer en het heerlijke bezoek aan Villages Nature Paris in de eerste week van de vakantie zitten we volop in de zomer- en vakantiemodus. We hadden de laatste week van de vakantie dan ook een overflow aan gezelligheid en drukte, lees je mee? Fijn om weer wat positieve dingen te delen na de afgelopen maanden!

draaidag thuis

Volle draaidag

Voor een campagne waar ik binnenkort meer over vertel had ik een overvolle draaidag. Vanaf 09.00 tot 18.30 zat mijn huis vol met een filmploeg. Superleuk, niet alleen om een kijkje achter de schermen te krijgen, maar óók om voor de camera te staan. Ook al vind ik het wel enorm wennen en ontzettend spannend. Ik was dan ook bekaf op het einde van de dag. To be continued, maar in ieder geval dik vet respect voor al die acteurs en actrices!

weekend vol gezelligheid

Huge surprise van de Man

Allereerst werd ik door Frank enorm verrast het afgelopen weekend. Het was een verlaat verjaardagscadeau, maar ik geloof niet dat ik eerder zo ontzettend verwend ben als bij dit cadeau. Het start met een overnachting, maar om jullie hier uitgebreid over te vertellen ga ik daar natuurlijk een apart blog over schrijven. Dat is die beleving wel waard! Een klein tipje van de sluier zie je hierboven 😉 .

weekendje weg samen

Poesje halen?

Anyways, van vrijdag op zaterdag zat ik dus met de Man ergens in Lochem. Zaterdag middag, na al die verwennerij, reden wij weer richting huis. De kitten die ik eigenlijk op de terugweg op had willen halen voor mijn vader was helaas toch verkocht. Bummer! Kijk dan wat een schatje <3 .

kitten papa

Verjaardag bij vrienden

Op naar een verjaardag van de dochter van vrienden in Schijndel. Lekker dichtbij dus dat doen we uiteraard op de fiets. En boy o boy, wat ben ik blij dat ik weer kan fietsen zeg! Sinds een week of twee kan ik mijn knie weer zover buigen dat ik eindelijk weer op de fiets kan. Pas dan voel je hoe afhankelijk en ‘gehandicapt’ je eigenlijk bent. Tja, je zal je knieband scheuren met skiën 🙁 . Daar ben je dan wel even zoet mee. In ieder geval was het heel gezellig om bij te kletsen, te lang geleden dat we ze niet gezien hadden!

bbq bij vrienden

BBQ-en bij andere vrienden

We moesten het verjaardagsfeestje vroegtijdig afbreken voor een BBQ bij andere vrienden. Ook die wonen in Schijndel dus wij hebben ons weer op ons stalen ros gehezen, op naar het volgende bezoek! Heerlijk achter in de tuin genieten van een lekkere BBQ. Kinderen op de trampoline en al babbelend hebben we geconstateerd dat dit van die mooie herinneringen zijn om met elkaar te maken. Life is tot good!

lammetje op schaap

Werken bij het dierenpark

Zondagochtend was het weer vroeg op om naar het dierenpark te gaan. Alle jonge geitjes en schaapjes zijn inmiddels geboren, en zo gek als een deur. Lief! De kleintjes klimmen op alles, zelfs op de schapen zelf, ook al is het schaap hierboven niet eens de moeder van het kleintje.

Lekker brunchen bij bevriend stel nummer 3!

Om 11.00 was ik net op tijd thuis om richting het volgende bezoek te gaan… een brunch bij (weer andere) vrienden van ons. Ook al lang niet gezien! Je merkt wel dat je -bij privé trubbles- direct snijdt in de tijd die je met vrienden doorbrengt. Alle tijd ging naar papa en daarna wat family time met het gezin.

Ook hier werden we weer uitgebreid verwend. Heerlijke luxe broodjes, zalig beleg en een flesje bubbels om het gevoel compleet te maken. Wat hou ik toch van mijn vrienden! Klein detail: de challenges zonder resultaatsverwachting hebben op het moment nog geen resultaat opgeleverd 😉 . Alleen het bewust meer water drinken dat wil op het ogenblik lukken, de rest is nog magertjes, zo laat mijn bulletjournal zien.

harley davidson dag veghel

Hotte chickies

En na zo’n druk weekend op de zondag namiddag in de luie stoel hangen? Nee joh, veel te lekker weer voor 😉 . We hebben dus nog even een uitstapje gemaakt naar de Harley Davidson dag in Veghel. Enorm indrukwekkend al die motoren (ik gok wel duizend!) en die meiden die nog zo strak in hun vel zitten!

wijntje met papa

Eindelijk zonder pijn

Zoals ik al eerder heb aangegeven is papa eindelijk zonder pijn. Na drie maanden van ellende is het ons gegeven om samen op zijn balkon even van het zonnetje te genieten en bij te kletsen. Dat was een toast waard vond ik.

xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven