De P Mate plastuit voor vrouwen maakt staand plassen ineens heel handig

Wie van wandelen houdt weet dat de wereld nooit genoeg wc’s bevat. En dan kan je twee dingen doen. Of je piest in je broek… of je gaat op je hurken. Charmant is het niet. Maar als je maar erg genoeg moet kan je overal plassen. Hier spreekt een ervaringsdeskundige. Als man hoef je dan alleen bij een willekeurig bosje je gulp open te gooien. En met de P mate plastuit voor vrouwen is dat niet anders. Hoera! De vraag is alleen: staand plassen, zitten vrouwen daar op te wachten?

⇒ Je koopt de P Mate online bij Bol.com voor €5,99.

p mate, plastuit voor vrouwen

P mate, plastuit voor vrouwen

Het is wellicht niet voor alle vrouwen een behoefte, maar in sommige situaties kan de P mate wel degelijk ontzettend handig zijn. Zo heb ik ooit in een wc-loze stoptrein van Amsterdam naar Utrecht gezeten. Van een festival terug naar huis. Waar ze heerlijke biertjes schonken. Wist je dat álle toiletten op stations ’s nachts op slot zijn? En geloof mij maar: toen had ik die plastuit voor vrouwen maar al te graag bij me gehad. Tijd om de P mate eens wat nader te inspecteren dus.

Een serieus probleem voor heel veel kinderen: bedplassen

P Mate, wat was dat ook alweer…?

De P Mate is dé kartonnen plastuit voor vrouwen. Hiermee kunnen vrouwen op hygiënische en discrete wijze staande plassen. Mannen weten al sinds mensenheugenis waarom staand plassen zo handig is.

Denk maar aan vieze toiletten op festivals, campings, benzine stations, parkeerplaatsen, het volledig ontbreken van toiletten, lange wachtrijen bij evenementen, vakantie, reizen met auto, bus of trein, noem maar op. Maar ook in sommige medische situaties biedt de P Mate uitkomst. Soms is er gewoon geen toilet voor handen. En dan kunnen we lacherig gaan doen over een plastuit voor vrouwen… maar in sommige situaties ben je er gewoon heel erg blij mee.

Wat vindt jij van de P Mate? Zie jij jezelf al zo’n plastuit voor vrouwen gebruiken? En naast manlief tegen de vangrail staan? We horen het graag van je! Enne, voor de aanschafprijs hoef je het niet te laten.

Gebruiksaanwijzing voor de P Mate, plastuit voor vrouwen:

Vouw de P-Mate open, zonder de bovenkant plat te drukken en duw daarna het achterste driehoekje naar binnen. Er ontstaat nu een bakje.

Trek je broek een stukje naar beneden of duw je rok een stukje omhoog. Schuif je ondergoed opzij. Plaats het bakje onder de plasopening en druk de randen tegen je liezen aan. Je voelt vanzelf wanneer de P Mate op zijn plaats zit.

Strek je knieën en duw je billen een beetje naar achter, zodat de tuit iets naar beneden is gericht. Relax en laat de natuur haar gang gaan. PLAS! Voor de eerste keer is het misschien best spannend, maar je zal zien dat het erg makkelijk gaat.

Deponeer de P-Mate ten slotte in een afvalbak.

⇒ Je koopt de plastuit voor vrouwen online bij Bol.com voor €5,99.

En als je nu de P Mate in huis hebt, kijk dan zeker ook even bij de leukste kindvriendelijke festivals in heel Nederland. Daar gaat de plastuit voor vrouwen je zeker goed van dienst zijn!

2 gedachten over “De P Mate plastuit voor vrouwen maakt staand plassen ineens heel handig”

  1. Avatar foto
    Elisabeth Vis

    Jaren geleden ging ik s’nachts op pad om de zonsopgang van de bromokrater te zien. Onderweg een drukke tussen stop kon toen de p-mate gelukkig gebruiken. Echt heel handig.

  2. Avatar foto
    helma aarts

    Ik gebruik de P-mate al sinds ik er voor de eerste keer over heb gehoord. Ik wandel veel en als je over strand of door bossen en landerijen loopt is er niet altijd een toilet in de buurt. En ik was het zat om met de billen bloot te gaan, om het zo maar te noemen. Ik heb eerst thuis geoefend bij het toilet en was meteen verkocht. P-mate was de beste aankoop ooit. Ik heb ze nu altijd bij me. In mijn handtas/rugzak, in de auto, vast bij mijn vakantiespullen. Kreeg in het begin nog wel eens rare reacties, maar heb inmiddels al veel vrouwen overtuigd van de voordelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven