Drie Paasweekend tips voor een Pasen zonder woonboulevards

Het paasweekend staat alweer voor de deur. Een heerlijk weekend vol chocolade, kuikentjes en gezelligheid. Tenminste, dat zou het natuurlijk moeten zijn! Heb jij geen zin om ook dit jaar weer de woonboulevards af te struinen? Geen zorgen, met onze drie Paasweekend tips wordt het een eitje om ook deze Pasen weer tot een succes te maken!

Paasweekend tips paasweekend tips

Als de paasbrunch er op zit en de eieren gevonden zijn, heb je (hopelijk) wat welverdiende tijd voor jezelf over. Met een DIY pakket van De Wolwinkel hoef je je niet te vervelen. Je haakt heel gemakkelijk je eigen paaskonijn. Heb je nog niet zoveel ervaring met haken? No worries, het gemakkelijke patroon zorgt ervoor dat ook de beginneling lekker met dit konijn aan de slag kan. En het pakket is helemaal compleet: een haaknaald en wol zijn inbegrepen. Het garen is RibbonXL, een superzacht gerecycled katoengaren van Hoooked. Geen kriebelige wol dus, maar een heerlijk zacht konijn met hoog knuffelgehalte!

paasweekend tips knutselen

Ben je niet zo’n handwerk-typje, dan is deze DIY kit misschien meer jouw ding. Ook hier ga je met naald en draad in de weer, maar dan om een unieke wanddecoratie te maken. Op een houten tegel van duurzaam FSC berkenhout borduur je heel eenvoudig een vrolijk paaskonijn. Naald en wol zijn in het pakket inbegrepen, maar je kan uiteraard ook je eigen wol gebruiken om te variëren met kleurtjes. Doordat het pakket van Origami Zoo helemaal compleet is kan je zo aan de gang, en ook voor kids is dit een leuk knutselproject voor Pasen. Hebben ze meteen een mooi paascadeautje voor opa en oma!

paasweekend tips

Na gedane arbeid is het goed rusten. En met dit Satijnen kussen doe je dat wel heel comfortabel! Zo wordt het wel erg verleidelijk om het Paasweekend horizontaal door te brengen 😉 . Bovendien zitten er aan slapen op satijn ontzettend veel voordelen. Leest u even mee? Satijn is een anti-allergeen materiaal, je hebt dus geen last meer van huisstofmijt. Daarnaast is het goed voor je haar; het maakt het gemakkelijk doorkambaar en zorgt ervoor dat het minder snel vet wordt. Ook je huid heeft baat bij slapen op satijn; dit kussen verkoelt de vurige huid en gaat zelfs de strijd aan met acné én puistjes. Altijd handig als je je te buiten bent gegaan aan chocolade eieren…

Heb jij nog leuke paasweekend tips om te delen?

paasweekend tips

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven