Pampers Active Fit, ik sta er paf van!

Hoeveel luiers ‘verslijt’ je baby eigenlijk? Heb jij daar wel eens over nagedacht? Ik ben zelf even aan het rekenen geslagen en heb een gemiddelde berekend over de ‘bekende’ getallen:

  • Het 1e jaar gebruikt je kindje ongeveer 8 luiers per dag, totaal dus 2555
  • Het 2e jaar gebruikt je kindje ongeveer 5 luiers per dag en dat maakt een totaal van 1825
  • Het 3e jaar gebruikt je kindje ongeveer 4 luiers per dag, dus dat zijn er 1460 voor het 3e jaar

Een deel van de kindjes is met hun derde jaar al zinnelijk, maar niet allemaal natuurlijk. Het aantal luiers wat een kindje in het 4e jaar nog verbruikt halveren we dan ook om een soort van ‘gemiddelde’ te bepalen. Dat zijn er dan ongeveer 730. In totaal brengt dat ons op een gemiddelde van 6570 verbruikte luiers in de baby-looptijd. Dat is even schrikken hè!

Ik was wel even onder de indruk van die aantallen. En dan te bedenken dat ze in die tijd dus ongeveer 23 uur per dag een luier om hebben. Dat is in totaal meer dan 29.000 uur een luier om. Slik. Dan is de kwaliteit ervan wel belangrijk zeg! Zeker naarmate ze steeds meer gaan bewegen en ontdekken. De Pampers Active Fit is lekker comfortabel bij alle bewegingen en bij de ontdekkingsreis van onze kindjes. Daarnaast is deze van extra ademend materiaal. Wel zo lekker als je weet dat ze in de eerste jaren van hun leventje er bijna de hele dag een om hebben.

Pampers Active fit

Pampers Active Fit stond bij ons dan ook altijd voor het grijpen in de bewegelijke baby-jaren. Dochterlief was er namelijk als de kippen bij. Ze werd zo getriggerd door haar oudere broertje dat ze zelf ook niet meer te houden was. En in al die beweeglijkheid kon ik eigenlijk geen andere luier meer gebruiken dan de Pampers Active Fit. Natuurlijk hebben we zelf een aantal testen gedaan met verschillende merken, maar eerlijk is eerlijk, ik was altijd snel klaar met testen. Niets fijner dan luiers verschonen die goed sluiten en daardoor alle drab netjes binnen houden 😉 .

pampers_active_fit_luc_lotte

Buiten het feit dat de Pampers Active Fit altijd als beste uit de bus kwam tijdens het dragen vind ik ze ook een stuk comfortabeler aanvoelen aan de buitenzijde. Hebben jullie dat ook? Niet zo stug. Sommigen voelen als een krant die je probeert samen te proppen! Check hier maar eens hoe fijn de baby’s zich voelen!

https://youtu.be/83pHwbkl8z8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven