voorbeeld

Pandje huren aan de winkelstraat van MamsatWork

Lekker lezen over werk en gezin, beauty, advies vragen aan onze professionals, meedoen aan winacties … het kan allemaal. En natuurlijk willen wij werkende moeders dat kunnen combineren met online shoppen. Makkelijk, veilig èn het bespaart tijd!

Toe aan meer bezoekers in je webshop?

Is de (werkende) moeder een goede doelgroep voor je? Hieronder vind je de mogelijkheden om op een goede èn goedkope manier extra exposure te verkrijgen en extra traffic te genereren naar je site.

Het zilveren abonnement :

Je betaalt per jaar € 75,00 excl. BTW* voor een vermelding van je site en een directe link. Daarnaast krijg je iedere maand de mogelijkheid om een artikel (met foto!) aan te leveren waarin je een product of gehele collectie van je eigen site promoot en in de belangstelling zet, natuurlijk inclusief deeplink. Eventueel met speciale kortingsactie om shoppers te trekken. Al deze artikelen worden bij publicatie getoond op de homepage van MamsatWork  èn ze worden verzameld op de specifieke pagina, ‘Winkelnieuws’.

Het gouden abonnement:

Dit abonnement bestaat uit het zilveren abonnement + 3 x per jaar een artikel (en eventuele actie) in onze nieuwsbrief. Momenteel hebben wij ruim 2550 inschrijvers op onze nieuwsbrief welke over het algemeen zeer goed geopend en gelezen wordt. Je betaalt voor dit abonnement per jaar € 105,00 excl. BTW* en levert zelf de artikelen en foto van de nieuwsbrief aan.

Het platinum abonnement:

Dit abonnement bestaat uit het gouden abonnement + een plek in de winkelstraat op de homepage. Deze plek is direct doorklikbaar naar je webshop en rouleert met de andere platinum abonnementenhouders. Je betaalt hiervoor € 120,00 excl. BTW* per jaar.

voorbeeld

TOPvermelding:

Als laatste kan je bovenop een van de abonnementen kiezen voor een TOPvermelding. Deze TOPvermelding kost € 25,00 excl. BTW* per jaar extra, en geeft recht op een vermelding op een van de bovenste 3 rijen in de winkelstraat, waarbij je natuurlijk extra opvalt. Let op, vol=vol op deze positie. We zullen per aanvraag moeten beoordelen of er nog een positie vrij is.

Aanvragen zonder TOPvermelding worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Wat hebben we nodig?

Bij de aanvraag kan je 4-5 productafbeeldingen toesturen, vrijstaand en met een witte achtergrond. Wij maken daar dan een mooie afbeelding van die weergeeft waar je webshop voor staat. Zie hieronder een voorbeeld. Tussentijds het beeld vernieuwen? Dat kan. Voor maar € 20,00 ex BTW maken wij weer een nieuwe vermelding!

Er zijn verschillende categorieën, zoals bv de Kindermode, Wonen en Kado, Sieraden en Accessoires, Dames en Stijl, Leuk voor Kids en een heus Beautyplein. Onlangs zijn ook nog de Promenade, de Eco rotonde, de Zwangeren Markt en de coachingscorner aan toegevoegd.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Naast het plaatsen van de afbeeldingen en URL in de winkelstraat redigeren wij de door jouw toegestuurde blogs. Vervolgens wordt je blog gepubliceerd in het winkelnieuws en kan deze gelezen worden door onze bezoekers. Daarnaast wordt je blog op twitter (ruim 5400 volgers) en via facebook (ruim 3068 likes) onder de aandacht gebracht. Ook staat ons team voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en verder met je mee te denken.

Mail ons en doe mee!

Naast het vestigen in onze winkelstraat hebben wij vanzelfsprekend ook andere mogelijkheden om te adverteren op onze site, zoals bv met een banner, via een ‘los’ redactioneel stuk, een winactie of als ‘working mam van de week’ in de spotlight.

*prijzen zijn geldig t/m eind december 2014.

Scroll naar boven