Paper Plane: ga ook voor de toilettas voor reislustige types

Staat er weer een vakantie voor de deur? Leg hem dan maar vast klaar: je toilettas. Of ben jij sowieso een fanatiek toilettas gebruiker? Ook gewoon thuis, in menig badkamer, kan het reuze handig zijn. En als je mini-me een béétje grijpgrage handjes heeft kan je dan nog continu op zoek naar lippenstift of mascara. Hebben we je overtuigd dat een toilettas toch wel erg handig is? 😉 Dan gaan we je gelijk even wijzen op de toilettassen lijn van Paper Plane. Echte plaatjes zijn het! Leuk voor tienermeiden. Maar het zou zomaar zo kunnen zijn dat ook mama deze designs wel ziet zitten 😉 . Laat die douane je koffer maar open maken hoor 😉 .

Lees ook: Zo maak je korte metten met de eeuwige chaos in je handtas

Paper Plane

Paper Plane is een collectie van het Distaster Designs. Dit Engelse merk maakt al meer dan 20 jaar gekke en trendy lifestyle producten, gifts en accessoires. De serie Paper Plane bevat onder andere tassen, portemonnees en reisaccessoires. De items hebben een retro en vintage uitstraling en zijn geïnspireerd op postkaarten en brieven. Daarbij zijn veel producten beschreven met leuke teksten zoals: ‘Let’s kiss and make up’ bij een make-up tas en ‘Buy Buy Baby’ bij een portemonnee.

De toilettassen van Paper Plane worden gemaakt van nepleer. Ook geschikt als je dochter in een veganistische fase zit dus 😉 . Stuk voor stuk zijn het mooie, kwalitatief hoogwaardige producten. Waar ze als het goed is haar hele puberteit mee kan door komen 😉 .

Toilettas gezocht?

Wil jij ook graag zo’n stylish toilettas in de onmiskenbare stijl van Paper Plane? Webshop The Bohemian Girl verkoopt vanaf nu enkele items van het Engelse merk. Zo vind je er een unieke toilettas vormgegeven als postpakket en versierd met postzegels en stempels. Leuk voor tienermeiden, maar stiekem vindt mama hem ook erg mooi! Er is nu keuze uit 3 verschillende varianten. De postpakket toilettas, die je hierboven ziet. Of  ga voor het vintage design. Reuze romantisch 😉 . Je mini-me zal de derde optie helemaal zien zitten. Met dat lieve vlindertje… Misschien moeten moeder en dochter allebei maar voor hun eigen toilettas gaan? 😉

De items van Paper Plane hebben een unieke uitstraling en zijn een perfect cadeau voor echte meisjes of make-up addicts. En natuurlijk is een fijne toilettas nooit een overbodige luxe! Ik geloof dat mijn huidige toilettas amper nog dicht kan… Wat heb jij allemaal in die van jou zitten? 😉

Lees ook: Liever geen grote handtas? Check deze mini tasjes maar eens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven