Paper Time werkplanner: de flexibele agenda voor working girls

Plannen. Tenzij het vakantietijd is kan je er niet meer omheen. Vooral niet als je moeder bent én werkt. Dan kan het haast niet anders of je komt om in de afspraken. En er zijn een heleboel dingen die je moet onthouden. Houd jij werk en privé al gescheiden? Op je planning dan? Een werkplanner kan uitkomst bieden als je graag het overzicht houdt. Wij hebben een heel mooi exemplaar ontvangen van Paper Time om te kijken of deze voor ons de lading dekt. Hier lees je er meer over. En lees vooral even door, want we mogen er ook een weggeven voor een winactie!

paper time werkplanner

Paper Time, een family planner, of ’n werkplanner voor jou alleen?

Vijftig jaar geleden had nog niemand er van gehoord. De Family Planner. Dat was in de tijd dat vrouwen nog nauwelijks werkten en vooral met het gezin bezig waren. Er was tijd genoeg om alle plannen en verplichtingen gewoon te onthouden. Tegenwoordig ligt dat een beetje anders. Niet alleen omdat dat gezin het wel erg druk heeft gekregen, maar ook mama zelf.

We moeten niet alleen voor ons gezin zorgen maar ook gewoon de kost verdienen. Dan is een family planner niet meer toereikend. Probeer jij al jouw afspraken daar nog op te priegelen? Succes. Om je eigen werk-gerelateerde afspraken bij te houden is het misschien verstandiger om voor je eigen planner te kiezen. Waar je ook je privé zaken in kwijt kan. En met deze werkagenda van Paper Time wordt al dat planwerk bijna leuk.

Lees ook: Thuiswerkende mama; de voor- en nadelen op een rijtje

Paper Time werkplanner

Ben je moeder, echtgenote en werk je ook graag? Dan vraagt het leven om een stukje flexibiliteit. Van jou dus. Met alle ballen die je in de lucht moet houden is plannen een must geworden. Maar plannen is ook een kunst. Hoeveel post it briefjes en notitiesblaadjes heb jij overal liggen? Ik standaard een stuk of 10. Op mijn bureau. Op de keukentafel. op het aanrecht. Allemaal to dingen. Privé of zakelijk, alles loopt door elkaar. Zelfs ook al ben ik al maanden bezig met een bulletjournal. Dan nog zijn de losse briefjes niet helemaal verdwenen.

Paper Time heeft een werkplanner ontwikkeld die net zo flexibel is als jij moet zijn. Met een slim niet-datumgebonden planningssysteem. O, en het is ook nog eens een heel fijn stukje design! En believe me… ik heb al heel wat planners en agenda’s uitgeprobeerd.

Een flexibele werkagenda

Hoe vaak ben jij er in de loop van het jaar achtergekomen dat je nieuwe agenda toch niet helemaal voldoet? Zo rond februari puilt de mijne meestal uit. Want met een beetje geluk bewaar ik ook nog post-its en dergelijk in mijn agenda. Heb ik er wéér een gekocht met te weinig ruimte voor al mijn bezigheden. Daar liep Marloes van Paper Time ook tegenaan. En dat moest anders. En met die reden heeft ze een wel heel flexibele werkagenda ontwikkeld. Omdat sommige weken nu eenmaal drukker zijn dan andere. En jij dus ook.

De Paper Time planner bestaat uit een basisplanner in A5 formaat. Je kan zelf de datum invullen, dus instappen op de helft van het jaar is ook goed mogelijk. Is je werkplanner vol, dan kan je voor een navulling gaan. Is jouw planner nou net zo’n zootje als de mijne normaal gesproken? Dan scoor je extra velletjes. Weg met die post its! Pak een navulvelletje en bevestig die gemakkelijk tussen de rest, gewoon aan de ringband. Zo heb je er binnen no-time weer wat schrijfruimte bij!

Planner voor Working Girls

De werkplanner van Paper Time is speciaal gemaakt voor de werkende vrouw. Je houdt er je to-do lijstjes in bij, met speciale ruimte voor de echte prioriteiten. Bovendien vind je er een handige social media planner in. Ook heel fijn voor bloggers dus. Zo creëer je niet alleen in je offline, maar ook in je online werkzaamheden meer structuur.

Omdat ze bij Paper Time ook wel beseften dat de gemiddelde working girl niet met een lelijk vodje aan de vergadertafel wil zitten, is de vormgeving van deze werkplanner echt lovely. Wij worden er blij van! Praktisch is natuurlijk een must, maar het oog wil ook wat.

Lees ook: De beste schoonmaaktips voor werkende moeders

paper time planner

Waarom offline plannen zo fijn is

Offline plannen is -in ieder geval voor mij- maar ook voor veel anderen een veel fijnere manier van werken. Door een agenda of planner te gebruiken zoals de Paper Time zorg je voor orde in de chaos. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal in je hoofd. Het zorgt voor rust. In een oogopslag zie je wat er nog moet gebeuren en hoe de prioriteiten liggen. Fijn!

Wat kan er in de Paper Time planner zitten?

Een complete Paper Time set bestaat uit:

 • Een A5 planner met 128 pagina’s
 • Pagina’s voor je social media planning per maand
 • notitievellen
 • Weekbladen
 • 2 vellen stickertjes om tabbladen te maken en gewoon leuke pictogrammen
 • Navulling voor je dagplanning lijstjes
 • Projectplanningsbladen (tbv telefoonnummers, facturatie en websites ed)

Het enige waar ik even aan moest wennen is dat je in de standaard pagina indeling een to do hebt die voor 3 dagen te vullen is. Nu kan je daar eenvoudig zelf een ma-di-wo bijzetten, maar ik ben erachter dat het zo ook werkt. En als je dus nog meer kwijt wilt voor een specifieke dag dan kan dat met de navulling van daglijstjes.

Naast zo’n handige agenda is ook een kalender onmisbaar in het gezin. Hier heb ik een leuke free printable kalender voor 2018 gevonden.

Door een vrouw ontworpen

Ergens heb ik het idee dat ik kan merken dat de agenda door een vrouw ontworpen is. Of misschien komt het omdat het een vrouw is die op een soortgelijke manier denkt en werkt als dat ik doe. Ik voel namelijk een echte fit met deze Paper Time agenda. Aan alles lijkt gedacht en dan heb ik het uiteraard niet over het design. Want ja, het oog wil ook wat, maar de praktijk gaat nog altijd voor bij mij.

<3 De werkplanner van Paper Time kost € 24,95 en is te koop bij Bol.com

Winnen?

Ben jij ook zo’n drukke moderne vrouw? Dan hebben we goed nieuws voor alle working girls. Wij mogen namelijk een werkplanner van Paper Time weggegeven! Kans maken? Laat dan in een reactie hieronder weten waarom juist jij deze planner ontzettend goed kan gebruiken. De actie loopt tot 31 januari 2018.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

17 gedachten over “Paper Time werkplanner: de flexibele agenda voor working girls”

 1. Ik zou hem heel goed kunnen gebruiken.. Gisteren nog een afspraak voor mijn zoon vergeten omdat ik hem niet goed had genoteerd. Ik zou er dus heel blij mee zijn ?

 2. Voor mijn vele baantjes en verplichtingen zou ik deze heel goed kunnen gebruiken! O, en laten we de leuke dingen niet vergeten 😉

 3. Dit zou echt een uitkomst zijn voor mij! Ik loop altijd te schipperen tussen een papieren privé agenda, waar ook werkafspraken in staan. En daarnaast een digitale werkagenda, waar ook privé afspraken in staan. Weg overzicht! Dit lijkt me echt top!

 4. Ik ben altijd aan het jongleren met de verdeling tussen kinderen, werk, huishouden en sociale activiteiten. Allen gepropt in mijn digitale agenda(‘s). Het overzicht is compleet verdwenen. Het zou heel fijn zijn als ik wat meer rust kan creeren door meer overzicht.

 5. Ik herken me wel in dit verhaal. Plan me suf in een huishouding met 3 kids, een baan en een man die helemaal niet kan plannen. Tussen de keep en andere agendabeheer mogelijkheden van Google zwerven ook bij nog overal losse to do lijstjes en post its.
  Ik zou deze planner graag willen proberen om zo ook te kunnen achterhalen welke manier van plannen nu echt het beste bij me past en of dat mogelijk is aan de hand van één boekje.

 6. Met al mijn activiteiten, met al mijn werkactiviteiten. Die van mijn man en de drie kids is een zo’n agenda misschien wel een uitkomst om een klein beetje orde en rust te creeeren bij deze drukke mama ?

 7. Avatar foto
  Erika Vijverberg

  Deze planner klinkt onmisbaar voor mijn gezin, ik werk onregelmatige diensten in de psychiatrie, man werkt op kantoor, maar met een hoop afspraken in de avond en onze 3 pubers hebben hun school, sporten ed. Genoeg te plannen hier! Ik zou graag van die post-it’s afkomen!

 8. Avatar foto
  Samantha Stremme

  Ohhh dit klinkt echt als de perfecte agenda en planner voor mij :). Met een huishouden bestaande uit man, 3 kinderen (6,5,3) hond, kat en hamster is het lekker druk. De combinatie met een eigen bedrijf (zowel man als ik) en de sportclubs van de kids maakt dat het altijd chaos is, zowel op mijn bureau, aan de keukentafel, in mijn agenda, en helaas nog iets te vaak in mijn hoofd ;).

 9. Avatar foto
  Andrea Bongers

  Ik zou hem graag willen winnen zodat ik orde kan gaan creëren in de chaos die er op dit moment is
  Zeker nu ik tegen een burn out aan zit. Lijstjes en planningen geven rust.

 10. Avatar foto
  Andrea Bongers

  Ik zou hem wel willen winnen zodat ik orde kan gaan scheppen in de chaos die er op dit moment heerst. Zeker nu ik tegen een burn out aan zat. Lijstjes en planningen geven rust.

 11. Avatar foto
  Leonie Snippert

  Ik ben een alleenstaande werkende moeder met 2 kindjes en deze planner zou heeeel handig zijn om werk en mijn Co ouderschaps planning voor het hele jaar in te zetten?

 12. Avatar foto
  Samantha Kleinendorst

  Ik ben zo benieuwd naar deze agenda! Ik moet echt alles kwijt hierin, het is een verlengstuk van mijn hoofd. Ik schrijf studiedagen op van mijn oudste, speciale schooldagen, welke tijd opvang afneem, familie zaken, doktersafspraken, werkafspraken, maak graag een todo-list in mijn agenda, en ga zo maar door! Ik heb altijd agenda stress bij de aanschaf omdat ik er nooit een kan vinden met een weekoverzicht die genoeg schrijfruimte heeft. Het heeft er al voor gezocht dat ik al een aantal dingen ben vergeten doordat alles op elkaar geschreven moet worden wat een gepriegel, maar het kan morgelijk ook komen door de zwangerschapshormonen, Haha! Wat zou ik zo graag deze agenda gebruiken, het lijkt me een verademing om genoeg ruimte te hebben! En dan ziet die er ook nog zo mooi uit!✨?

 13. Avatar foto
  Mirella de Kock

  Ik kan niet zonder een goede planner, zeker niet nu ik een drukke baan moet combineren met mijn gezin (waarvan er 1 straks naar voortgezet onderwijs gaat) en de bouw van onze nieuwe woning. Ik kan de Paper Time wel als steun en toeverlaat gebruiken!

 14. Avatar foto
  Natasja van Zon-Jacobs

  Ik zou wel willen winnen. Naast mama zijn, werken, sporten en een man die traint voor de marathon gaan we ook nog verhuizen. Een strakke planning and todo lijstjes komen dus gied van pas

 15. Avatar foto
  Diane Roijakkers

  Druk druk druk. Een gezin met 2 mama’s die beide onregelmatig werken. Dus iedere maand een ander rooster hebben, neem daar bij 3 kids, waarvan 1 met diverse lichte beperkingen, waar je de planning super goed van in de gaten moet houden ivm sturing en orde scheppen en hem daarbij ook nog moet leren plannen. Dan nog sporten van de kids en mantelzorg voor je ouders die in 2 verschillende verzorgingshuizen wonen dan heb je de chaos compleet zonder goede agenda. En juist dat is dus bij mij en feit. Nu geprobeerd om eea digitaal te doen maar dat is een ramp. En waar laat ik nu al mijn Menno briefjes…. Een kekke agenda is nu niet meer te vinden dus ik zou hem héél graag winnen! Mijn duimen draaien!

 16. Graag om te proberen.
  Ik en mijn vriend beide druk met werk, en afspraken in privé, en straks een zoon doe naar school gaat.

  Kom maar op met een planner!

  Liefs Elien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven