Passie en piemelbloemen

Herinner je je de columns van Ilse Annegarn nog? Columns met een heerlijk gevoel voor humor… het is al even geleden dat ze gepubliceerd werden, maar nu weten we waarom :).

Ilse heeft samen met haar collega Sylvia Beugelsdijk een manuscript geschreven, een manuscript met de titel ‘Passie en Piemelbloemen’. De titel op zich prikkelt mijn fantasieën, en ik ben dan ook nieuwsgierig geworden. Jij ook? Het eerste deel van het manuscript kan je vinden op Tenpages.com.

Lees daar het begin en laat je verrassen! Dat heb ik in ieder geval wel gedaan, haha. En wil je meer lezen, of de auteurs een handje op weg helpen? Koop dan aandelen in dit manuscript, en zorg ervoor dat zij het boek kunnen uitgeven! Het is de moeite waard, dat kan ik je verzekeren!


Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven