Pastelkleuren mode, of heb jij helemaal niks met die zachte tinten?

Als pastelkleuren mode zijn, ben ik in mijn nopjes. De zachte kleuren geven mij echt een blij gevoel. Al is het met modekleuren altijd maar de vraag of ze jou ook staan. Gelukkig zijn er een heleboel pasteltinten. Daarvan moet er toch wel eentje staan?
Ook al zijn pastelkleuren mode, bij dat zachte geel moet ik ver uit de buurt blijven. Maar pastelroze, daar krijg ik nooit genoeg van. Hoe zit dat bij jou? Wat zijn jouw favoriete pasteltinten? De pastelkleuren mode ga ik in ieder geval niet overslaan. Het zijn frisse kleuren, die je een vrolijke uitstraling geven. Perfect voor het voorjaar en de zomer. In dit blog lees je meer over deze fashion trend.

Zomerse kleuren

Sunday’s, dame blanches, sorbets, banana royals, softijsjes maar met name toch dat overheerlijke versgemaakte italiaanse schepijs, spreken toch tot de verbeelding als we praten over de zomer en vakantievieren. Menig ijsje gaat er “aan” in de vakantie en het calorie-tellen in de maanden voor de vakantie wordt massaal over boord geworpen! En terecht, de boog kan niet altijd gespannen zijn 😉 . Er is een tijd van werken en een tijd van ontspannen en genieten…
Deze overheerlijke sizzling strawberry, creamy caramello, luscious lime, pure pistachio and peach, zijn niet alleen te vinden in de lokale gelateria maar ook op de catwalks voor deze zomer. De zachte pastel-kleuren zijn ook daar een bron van inspiratie! Dat pastelkleuren mode zijn (alweer 😉 ) is dus wel duidelijk.

Pastelkleuren mode op de catwalk

Cacharel, Carolina Herrera, Cloé, Diane von Furstenberg, Elie Saab en Prada hebben zich in ieder geval duidelijk laten verleiden door deze heerlijke zoete kleuren! De zachtheid van onze karakters dames (ahum 😉 wordt prachtig benadrukt door zoveel sweetness! Verandering van spijs doet eten (en niet alleen in smaakjes ijs) Na de “sporty” trend van vorige keer, is nu de “zachtheid” aan de beurt: prachtige avondjurken, deux-pièces, broekcombinaties of een simpel strandjurkje, allemaal even charmant, beeldig en lief!!
Uit ervaring weten we dat niet iedere vrouw verzot is op een totale outfit in een pasteltint. Misschien omdat het niet in het kleurenpalet past of gewoonweg omdat het “te zoet” is voor een hele outfit. Ook iets voor te zeggen uiteraard! Gelukkig heel simpel op te lossen om een neutrale outfit “op te sweeten” met accessoires in pastelkleuren. Lak je nagels in een heerlijk mintgroen kleurtje, stift je lippen met zachte perzik-gloss, drapeer een kekke cashmere zachtroze shawl om je schouders of heupen en style het af met een prachtige lederen purse. Op zo’n manier is pastel wel echt voor iedere vrouw!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven