Patricia Koldewijn, working mam van week 18

Graag stel ik mijzelf even aan jullie voor. Mijn naam is Patricia Koldewijn. Ik woon in Hilversum met mijn vriend en parttime met mijn 2 dochters Indy en Lola en met Lotte en Joep, de kids van mijn vriend, mijn zogenaamde bonus kinderen. Een samengesteld gezin dus. Af en toe een gezellige drukte maar ook weekenden geen kids en tijd voor z’n twee. Ook erg lekker!

Een working mom ben ik altijd geweest. Tot de geboorte van mijn 2e dochter altijd in loondienst bij onder meer VNU en de KRO en AVRO op de marketing afdeling. Maar, aangezien ik meer tijd met mijn dochters wilde zijn, ben ik als zelfstandige interim marketingcommunicatie klussen gaan vervullen. Ik heb een aantal tijdschriften gelanceerd maar ook b-to-b campagnes opgezet voor bijvoorbeeld XS4all. En, voor de fietsersbond de campagne ‘vriendelijkverkeer.nl’ uitgewerkt en gelanceerd. Nou ja, eigenlijk teveel om op te noemen. En veel extra tijd voor mijn meiden had ik niet want in 2006-2010 waren er interim opdrachten genoeg.

Nu ben ik sinds juni onderneemster en run ik als franchisenemer een eigen bedrijf.

En daar komt veel bij kijken…. Ik hou me bezig met een site waar je alle kinderactiviteiten, kinderwinkels, kindvriendelijke restaurantjes etc kunt vinden. Ik vul dus het content management systeem waaronder de dagelijks goed gevulde agenda met alles wat er zoal te doen is.  En dan gaat het juist om een knutselmiddag in de kinderboerderij of  een leuke activiteit bij Natuurmonumenten. Ook hou ik de social media bij. Daarnaast natuurlijk nog de marketing en pr, het CRM systeem en de acquisitie van nieuwe klanten. Gelukkig doet mijn vriend de administratie. Het is heel leuk om zo all-round bezig te zijn met alle verschillende disciplines.

Maar ja, wat is er nou leuker om te doen als je in ’t Gooi woont en kinderen hebt, hier ook de hele dag mee bezig zijn. Het kost mij gemiddeld 4 dagen per week maar zou er ook zo 80 uur in kunnen steken! Ik heb een aantal Kids Reporters die ik ook op pad stuur om bepaalde activiteiten te beoordelen. Ze lopen dan heel stoer met een oranje map en een beoordelingsformulier. Ja, dan zijn zij ‘de baas’.

Naast het werk ben ik natuurlijk druk met hockey training, paardrijles en veel vriendjes en vriendinnetjes over de vloer. Alles loopt hier lekker in en uit.  We vervelen ons nooit want ik weet natuurlijk precies wat er allemaal te doen is, al vinden de kids een pyjama dag ook altijd nog een feest.

Ook eens working mam in de spotlight zijn? Geef jezelf op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Patricia Koldewijn, working mam van week 18”

 1. Jean-paul ijsselstijn

  Hi patricia
  Wat een leuk artikel!!
  Ik ben jean-paul ijsseltijn ( van der huchtschool)
  Ik ben ondernemer in soest
  Ik heb een schoenmakerij in soest.
  Ik lees dat jij super goed ben in marketing
  Ik zou het leeuk vinden even met je te praten.
  Als je tijd heb bel mij even
  061065318
  Groetjes jean-paul

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top