In bad met Patty Brard; de nieuwste panter collectie van Patty

Als je panter zegt, dan zeg je Patty. Toch? Tegenwoordig zijn die twee voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden door de nieuwe collecties in panter print die Patty Brard met het Kruidvat ontwikkelt.

Van de laatste collectie (Rain & Shine) hebben wij ook wat spullen in huis. Ik was zo gecharmeerd van het opblaasbare bad en Lotte vroeg al zo lang om een bad om lekker in huis te kunnen badderen dat dit me wel een goede oplossing leek 😉 .

In bad met Patty Bard dus, dankzij het Kruidvat.

patty brard bad collectie kruidvat

Kruidvat collectie van Patty Brard, met panter look

Als je een beetje van het panter printje houdt dan is deze collectie van Patty Brard je vast niet ontgaan. Want los van het opblaasbare bad dat in de Brard collectie zit kan je ook een regenponcho krijgen, leuke kaarsjes, een paar kekke regenlaarzen of een lekkere handzeep bijvoorbeeld.

Allemaal met panter print. En ook al is de poncho voor Lotte ook handig voor het verre eind dat ze moet fietsen naar school, ik heb me beperkt tot wat badproducten.

Een opblaasbaar bad in je badkamer

Want zeg nu zelf. Als je alleen een douche in de badkamer hebt, dan is zo’n opblaasbaar bad toch dé oplossing om ook nu en dan van een lekkere badsessie te kunnen genieten? En nog simpel ook.

Je blaast het bad op met de bijbehorende electrische pomp en je vult hem met water. Het bad bestaat uit drie banden en een opstaande rand bij het hoofd zodat je lekker achterover kan hangen en relaxen.

Aan weerszijden van het bad kan je een beker kwijt, of een klein flesje champagne bijvoorbeeld. Alhoewel dat laatste me dan weer meer iets voor mezelf lijkt, niet voor Lotte natuurlijk. En aan de onderzijde van het bad zit een stop die je eruit kan trekken, met daaronder een stuk slang waardoor je het water zo naar de afvoer laat lopen.

Zo kan je op een redelijk eenvoudige manier, zonder je badkamer op te knappen, toch lekker badderen. Het bad is overigens geschikt voor volwassenen en voor kinderen.

Dus ook als je kleine kinderen hebt die je graag even in bad wilt laten spelen is dit een uitkomst als je geen bad hebt. En dan ook nog eens een hippe Patty Brard panter uitkomst 😉 . Wat wil je nog meer?

Tip: Koop zo’n opblaasbaar bad bijvoorbeeld als je alleen een douche hebt, om toch lekker in bad te kunnen gaan. Maar denk er ook even over na dat je hem ook gewoon in de tuin kan gebruiken. Of bijvoorbeeld mee kan nemen op vakantie. Zit jij bij je tent gewoon lekker in je eigen bad, haha!

Patty Brard panter bad

Resterende producten uit de panter collectie van Patty Brard

Ik ben zo happy met het bad dat ik bijna zou vergeten dat de overige producten ook tof zijn. Zo heb ik nog een heerlijk plaid van Patty dat in de woonkamer op de bank ligt.

Vinden wij niet alleen lekker om onder te snugglen in de avond, maar onze katten ook. Een van die mafkezen kruipt gewoon in haar eentje volledig onder het heerlijk zachte plaid om haar dutje te doen.

Dit plaid van Patty Brard heeft overigens geen panter printje. En daar ben ik dan stiekem ook weer een beetje blij om, juist omdat deze egale kleur zo goed past bij onze inrichting.

Verder kan je ook nog toffe keukensets krijgen met handdoek, theedoek en een vaatdoekje (in verschillende kleuren panter prints) en ook gewone handdoeken en bijvoorbeeld een gave fietstas. Hoe leuk. Kan je met panter poncho en panter fietstas in Patty Brard stijl helemaal de blits maken!

Is het iets voor jou? Je vindt alle Patty Brard panter producten hier bij het Kruidvat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven