Onverminderd populair: Paw Patrol speelgoed

Wij hebben in het verleden al regelmatig geschreven over de karakters van Paw Patrol, het speelgoed en ook bijvoorbeeld de voorstellingen die er in het veiligheidsmuseum PIT vaak plaatsvinden. Maar Paw Patrol blijft onverminderd populair. Of het nu gaat om de tv serie zelf, het speelgoed, de kleurplaten of andere zaken. Zijn jouw kinderen er ook (nog) zo dol op? Hier is het Paw Patrol tijdperk een beetje voorbij, aangezien puber en prepuber er niet meer warm voor lopen. Maar een paar jaar terug zaten we er nog vol in en met weemoed denk ik terug aan de tijd van de heldendaden. Knap toch dat ze al jaren een wereldwijd bestaansrecht hebben, die puppy’s en hun baasje!

Wat is Paw Patrol?

Allereerst nog even over Paw Patrol voor diegene die hier nog niet bekend mee zijn. Paw Patrol is een bekende tv serie voor kinderen die gaat over 8 puppy’s en hun baasje Ryder. De heldhaftige puppy’s Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma beleven allerlei avonturen en zoals het een Amerikaanse tv serie betaamd heeft iedere aflevering leerzame elementen in zich. Een moraal of een levensles bijvoorbeeld. Daarnaast gaat de tv serie van Paw Patrol over vriendschap en teamwork. De tv serie is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 5-6 jaar, maar wordt ook zeker nog door wat oudere kinderen bekeken. Je vindt hem op Nick JR, maar ook onder andere Videoland, Netflix en Kids-tube zenden ze uit.

En het gave van de Paw Patrol helden is dat ze ook als speelgoed verkrijgbaar zijn, er staat dan ook altijd het nodige op het Sinterklaas verlanglijstje van veel kinderen! De tv serie stamt overigens uit 2013, maar er worden nog steeds nieuwe afleveringen van gemaakt.

Stockfoto van Paw Patrol speelgoed door Image by Paul

Paw Patrol Speelgoed

Is je kind verknocht aan Paw Patrol dan zal het speelgoed van deze rakkers ook zeker aanslaan. Van de heldhaftige puppy’s zelf tot aan puzzels en van een etuitje tot aan strijkkralen, stickers en een vriendenboekje. Je kan het zo gek niet bedenken of er is speelgoed van gemaakt. En denk daarbij niet dat -omdat het om heldendaden gaat- het meer voor jongens dan voor meisjes zou zijn. Welnee, alle kinderen maak je blij met Paw Patrol speelgoed.

Wil je je kindje graag creatief stimuleren? Ook dan zit je goed bij de puppy’s en hun baasje Ryder. Er is namelijk ook meer dan voldoende speelgoed beschikbaar waar je zoon of dochter creatief mee aan de slag kan gaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kleurplaten van Paw Patrol, maar ook canvas schilderen of spelen met Play-Doh maar dan in een thema variant van deze populaire tv serie.

Het merendeel van het speelgoed gaat uit van één of meerdere puppy’s die bezig zijn met een bepaalde (reddings)missie waarbij je kindje tijdens het spelen kan helpen. Hierdoor kan ook je zoon of dochter een heldenactie uitvoeren en welk kind wil er nu geen held zijn?

De liefde voor Paw Patrol gaat nog veel verder

Dat kinderen gek zijn op de Paw Patrol serie en op het bijbehorende speelgoed, dat is niet zo raar natuurlijk, maar de liefde gaat nog veel verder. Ongekend populair zijn namelijk ook de Paw Patrol taarten die gebakken worden voor de verjaardagen van zoon of dochter. Voeg daar de fantastische verjaardagsuitnodigingen bij die je zelf kan maken en het feest voor je kindje is compleet. Want vergeet niet, eenmaal in de ban van deze superhelden gaat de liefde niet snel over 😉 .

Herken jij ook het Paw Patrol tijdperk bij jullie thuis, of is dit aan jullie voorbij gegaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven