Peanutbar voor vogels: lekker hangen aan de pindakaaspot

De zomer is afgelopen en nog even en dan staat de winter weer voor de deur. Tijd om weer aan onze gevleugelde vriendjes te denken. Ben jij die notenkettingen en vetbolletjes ook zo beu, en wil je graag eens iets anders? Je kunt ze geen groter plezier doen dan een Peanutbar op te hangen. En leuk dat die zijn! Het is een vogelvoederhuisje waar je gemakkelijk een pot pindakaas in kunt schuiven. Het huisje is een mooi Nederlands product en gemaakt van gegoten aluminium.

Lekker hangen aan de Peanutbar

Vogels zijn dol op pindakaas! Het bevat goede voedingsstoffen en is daarmee een goede bijvoeding voor als het koud wordt. Binnen de kortste keren zul je zien dat vooral koolmeesjes, pimpelmeesjes en roodborstjes bij jou aan de bar gaan hangen. Heerlijk om naar te kijken. Let op: gewone pindakaas is absoluut niet gezond voor onze gevederde vrinden! Doe daarom altijd een pot speciale vogelpindakaas in de Peanutbar. Die bevat geen suikers of rare E-nummers. En de pot vervang je makkelijk als hij weer leeg is!

Soms is het moeilijk om een leuk en origineel cadeau te bedenken. Een Peanutbar is een cadeau dat bij iedereen aanslaat. Origineel en handig tegelijkertijd. Misschien alvast een idee voor de feestdagen die straks weer voor de deur staan?

Vogels bijvoeren in de lente en de zomer

Ben jij ook een echte vogelvriend? Dan zullen er in jouw tuin in de winter vast wat vetbollen en pindanetjes komen te hangen. En misschien ook wel zo’n toffe Peanutbar?

Maar wist je ook dat het bijvoeren van vogels óók in de lente en de zomer goed is? Dan hebben de fladderaars het namelijk razend druk met het voeren van hun jongen. En zodra die het nest kunnen verlaten, hebben ze nog steeds een hoop voedsel nodig. Wat dat betreft zijn het net mensen! Ook in het voorjaar en de zomer mag je dus best de vogels bijvoeren. Is ook nog eens gezellig, want zo stikt je tuin van de vogeltjes!

De Peanutbar scoren?

The bar is open! En de Peanutbar, die is dus gezellig het hele jaar geopend. Wil jij er ook eentje voor in de tuin? Dan scoor je de Peanutbar gewoon in de webshop van Bol.com. De afmetingen zijn 11,5 x 14,5 x 21,5 centimeter. Hij is super gemakkelijk te monteren met een spijker of schroef. En mooi meegenomen (zowel voor jou als de vogels): hij wordt standaard geleverd met een lekkere pot vogelpindakaas!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven