Penn & Ink heeft een prachtige Limited collection

Penn & InkSpeciaal voor de hoogzomer, heeft Penn & Ink een LIMITED collectie gemaakt. Een luxe collectie met prachtige stoffen, zacht en luchtig. Transparant. Als een tweede huid. En basic van kleur, wat mij doet overkomen als een pure collectie die exclusief aanvoelt.

Mijn favoriet van Penn & Ink

Mijn favoriet is de mouwloze maxidress met print. Ik vind hem fantastisch en heb met het oog op het lekkere weer ook al een tweetal maxidresses in mijn kast hangen. Maar daar kan er nog best wel eentje bij 😉 . En wat vind je van de combinatie met het jasje met de bekende streep op de mouw. Getailleerd, chique, maar toch ook sportief.

penn & InkDe stijl van Penn & Ink is verfijnd, casual en innovatief. Stijvol bohemian chic zeg maar. Geschikt voor de vrije tijd maar ook zeker voor naar je werk. Wees wat je draagt, wees Penn & Ink lijken de ontwerpers te willen zeggen. Wat ons betreft is de trendy collectie van Penn & Ink dubbel en dwars geslaagd. Wij hopen dan ook dat we lekker lang van de zomer en deze kleding kunnen genieten!

Feel the sunrise – Feel the glow – Feel the comfort – Feel free

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven