Persbericht geplaatst

Het 1e persbericht is geplaatst ! En dat stemt mij helemaal happy. Het begin is gemaakt, nu nog vastbijten en niet meer loslaten 🙂

Regeltante heeft onderstaande persbericht van MamsatWork opgenomen op haar site:

P E R S B E R I C H T

MamsatWork, het online platform vóór en dóór werkende moeders.

Schijndel, 4 november 2010

MamsatWork, het online platform vóór en dóór werkende moeders, is sinds augustus 2010 actief op internet en hard groeiende. Dit platform voorziet in een groeiende behoefte van werkende moeders om met gelijkgestemden te netwerken. Erkenning en herkenning staan hierbij centraal.

Het platform MamsatWork richt zich specifiek op de werkende moeder. De werkende moeder die op zoek is naar balans tussen werk en privé. Die op zoek is naar moeders die in dezelfde situatie zitten. Moeders zoals jij en ik. Moeders die alle ballen in de lucht houden, zowel op het werk als privé. Moeders die full- of parttime werken in loondienst of in eigen onderneming.

Deze moeders kampen met dezelfde vraagstukken en dezelfde problemen en hebben veelal behoefte aan contact met gelijkgestemden. Contact ‘in real life’, maar ook via social media.

In dit laatste voorziet MamsatWork. Inmiddels plaatsen ruim 35 werkende moeders hun verhalen op de site. Dit aantal groeit met de dag.

Naast deze verhalen geeft een team van professionals advies op gestelde vragen, wordt wekelijks een werkende moeder in de spotlight gezet, verschijnen gastcolumns en levert de site veel informatie voor werkende moeders op.

Het platform is opgericht door Joyce van de Pas. Joyce is zelf werkende moeder en gestart met het platform vanuit haar eigen behoefte. Nu voorziet het platform in de behoefte van andere werkende moeders.

Mochten jullie nog andere ideeën hebben om MamsatWork meer bekendheid te geven, laat het me weten !

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here