Peter Hahn: van tikkie ouderwets postorderbedrijf naar trendy internetgigant

Van postorder tot internetgigant. Als sinds 1964 bestaat de naam Peter Hahn, en intussen kunnen we deze zeker ‘gevestigd’ noemen. Heel eerlijk gezegd had ik van vroeger uit het beeld van ‘een tikkie ouderwets’ en ‘gezapig’ in mijn hoofd, maar toen ik onlangs eens een blik wierp op de webshop van Peter Hahn was ik blij verrast! Damesmode, herenmode en de meest prachtige woonaccessoires zoals kussenslopen, plaids en dekbedovertrekken vind je er.

Maar om even terug te gaan naar mijn beeld van Peter Hahn en de tegenstelling die ze nu laten zien. Je zou eens een kijkje moeten nemen op hun catwalk trends pagina. De leukste combinaties vind je er. Het eerste woord wat er in me opkomt is nu ’trendy klassiek’. Moet je eens kijken naar deze prachtige outfit. Een ‘retro’ jegging met een prachtige semi-glimmende twinset erop. I love it. En hou je van jurkjes? Ook daar heb ik wat toppers van gevonden. Deze vintage klassieker vind ik bijvoorbeeld ook zo’n knapperd. Nu draag ik niet zoveel jurkjes op het moment (verbouwen in huis, koud weer en van huis uit werken, je kent dat wel), maar als ik dan zou moeten kiezen dan zou ik vallen op een jurkje als dit.

Online shoppen bij Peter Hahn

De website is overzichtelijk ingedeeld en heeft een prettige lay-out.Je kan per merk zoeken voor dames of heren. Daarnaast is er ook een kopje waar de koopjes onder te vinden zijn, altijd handig! Via de website is eventueel ook de catalogus te bestellen voor als je toch liever even snuffelt op de bank èn kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Je vindt in de webshop van Peter Hahn verschillende exclusieve natuurkwaliteiten zoals katoen, chique cashmere en kostbare zijde. Deze materialen zijn niet alleen van exclusieve kwaliteit maar voelen ook nog eens zacht en fijn aan je huid!

Welke merken scoor je bij Peter Hahn?

Top merken zoals Levi’s, Marc ‘O Polo, Lacoste, Bogner, Basler, Brax, Clarks en ga zo maar door worden in deze prachtige webshop verkocht en mocht je bankrekening toevallig een beetje leeg zijn aan het einde van de maand terwijl je toch iets nodig hebt? Geen nood! Je kan kiezen voor de betaaloptie acceptgiro en dat kan je zelfs verdelen in termijnen. Natuurlijk mag je alles 14 dagen op zicht houden en als extra service kan je ongebruikte artikelen kosteloos en zonder verplichtingen retourneren als je dat wilt.

Al met al een duidelijke en overzichtelijke site met een ruim aanbod. Zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven