De Petit Bateau bodyjama; ik vind het een slim bedacht kledingstuk

Stiekem zou ik er zelf ook wel eentje willen, zo’n Petit Bateau bodyjama. Want zeg nu zelf… dat is én hartstikke handig aantrekken, én lekkere warme voeten ineen. Ik ben om!

Als je zelf nog in de baby’s zit, maar ook als je er al weer even uit bent, dan is dit herkenbaar. Hele kleine vingertjes en teentjes, een ‘best wel behoorlijk hoofdje’ en een kledingstuk met een hals erin die je helemaal uit moet rekken om ervoor te zorgen dat die fijn over het hoofdje van je baby heen gaat. Gelukkig zie je tegenwoordig steeds meer handige rompertjes en t-shirtjes die wél gewoon makkelijk aan en uit gaan. Maar wat kan het een gedoe zijn. Ik kan me de oksel-klots momentjes nog wel herinneren hoor.

petit bateau bodyjama

Petit Bateau bodyjama; een twee-in-een ding

Afijn, buiten het feit dat rompertjes tegenwoordig makkelijker zijn om aan en uit te trekken is er nu dus ook de bodyjama. Van Petit Bateau. Deze Petit Bateau bodyjama heeft als extra voordeel dat je er geen rompertje meer onder hoeft te dragen.

Daarnaast gaat de bodyjama gewoon aan de voorzijde open vanaf de hals tot onder de beentjes door. Op die manier kan je heel eenvoudig jouw kleintje zijn pyjama aantrekken zonder rompertjes als je wilt. Niets wat er over het hoofdje hoeft en geen ‘ellende’ met meerdere keren de armpjes ergens doorheen halen.

Lees ook: Hema babyspullen, kwaliteit en hip design

Ik zie nog één klein nadeeltje… als je baby doorlekt omdat zijn luier te vol is of de luier niet heel goed past, dan is ook gelijk de Petit Bateau bodyjama vies en blijft het niet bij een eventueel vies rompertje. Vaker wassen zal dus wel het gevolg zijn van de bodyjama, maar hé… al dat kleine spul ligt zo weer schoon in de kast, toch?

petit bateau bodyjama

Bodyjama in 3 uitvoeringen

Petit Bateau is niet heel uitgelaten in de kleurstellingen van dit handige kledingstuk. Hij is namelijk verkrijgbaar in roze gestreept, blauw gestreept en grijs gestreept. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en de verkoopprijs ligt op € 42,50, wat ik dan zelf ook weer niet echt goedkoop vind. Maar handig is het wel 😉 .

Lees ook: Besafe zwangerschapsgordel, onmisbaar voor de veiligheid!

Hieronder zie je hoe de bodyjama er ‘van binnen’ uitziet.

<3 Je koopt de Petit Bateau bodyjama hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven