Phitex clear up review; zo goed werkt dit product tegen puistjes

Het artikel wat we publiceerden over tips tegen puistjes omvatte ook het product Phitex® ClearUp van Phidermica. Om onze lezeressen de kans te geven dit product te proberen hebben 4 deelnemers een Phitex® ClearUp review mogen doen. Zij hebben gedurende 8 weken het product kunnen uitproberen en hebben hun bevindingen goed voor je op de foto gezet en omschreven.

Phitex® ClearUp ; wat is dat nu eigenlijk?

Phitex® ClearUp is speciaal ontwikkeld voor tieners met acne of een onzuivere huid en is zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft maar 1x per week je kussen in te sprayen en erop te slapen om je huid weer helemaal gaaf te laten worden. Zo kunnen ook gemakkelijk andere delen van de huid worden behandeld, door bijvoorbeeld een t-shirt in te sprayen in het geval van rugacne. Tieners hoeven daardoor geen behandelingen of meerdere producten naast elkaar meer te gebruiken.

Phidermica biedt met Phitex® ClearUp een gemakkelijke totaaloplossing en is volledig vrij van bijwerkingen. Zo wordt de héle huid in een betere conditie gebracht, waardoor ook roodheid, huidirritatie en andere onzuiverheden verminderen. En volgens de reviews van onze lezeressen lijkt dit zomaar de doorbraak in de aanpak van hun acne en onzuivere huid!

Reviews Phitex® ClearUp

phitex cleaur up review
Links is voor het starten met Phitex® ClearUp, in het midden is na 4 weken gebruik en rechts na 6 weken gebruik

1e review van Amanda Geers

Na mijn zwangerschap en zwangerschapskwalen kreeg ik last van acne op mijn rug. Ik heb diverse producten geprobeerd. Het huismerk van de Kruidvat, Clearasil en homeopathische middelen. Deze producten hielpen vaak voor een korte periode. Na 4 jaar producten te hebben geprobeerd voor de acne op mijn rug kwam daar het middel Phitex® ClearUp, welke ik heb mogen testen. 

Via de mail ontving ik een duidelijk, uitgebreid en vriendelijk advies van Werner van Phidermica over hoe ik Phitex® ClearUp het beste kon gebruiken. Ook tijdens de proefperiode ontving ik mailtjes met de vraag of het goed ging en met tips. Ik heb dit als prettig en klantvriendelijk ervaren. 

Ik was wel een beetje sceptisch over Phitex® ClearUp want hoe kunnen 6 spraytjes -eens per week- van het middel op mijn shirt er nou voor zorgen dat de acne op mijn rug verdwijnt of een stuk minder wordt? Maar het resultaat is bewezen, na 2 weken zag ik al duidelijk verschil. Mijn rug zag er rustiger uit. Na 4 weken verdwenen de pijnlijke rode ontstekingen. En na 6 weken kan ik zeggen dat het product niet alleen voor een groot deel de acne verwijderd heeft maar het heeft ook zeker een groot deel van mijn lichamelijke onzekerheden weggenomen.

Phitex®ClearUp doet wat het moet doen, dat durf ik in deze review wel te beweren, en het is daarnaast makkelijk in gebruik. Geen crèmetjes meer hoeven smeren waarvan je huid uitdroogt. 1 keer per week sprayen op een kledingstuk is voldoende. Wil jij je acne aanpakken? Dan raad ik je Phitex®ClearUp zeker aan. De zomer staat voor de deur, ik durf weer met een hemdje aan naar buiten. Het verstoppertje spelen is over.

review Phitex Clearup
Start – 4 weken – 8 weken
Start – 4 weken – 8 weken

2e review van de zoon van Lin Choi

Na 8 weken gebruikt gemaakt te hebben van Phitex® ClearUp ben ik positief verrast. Mijn zoon was erg onzeker over zijn acne. Na veel verschillende crèmes, tea tree olie en benzoxylperioxide ging het nog steeds niet weg. Na het gebruik van Phitex® ClearUp ging het steeds beter. Als ik vragen had stuurde ik Phidermica een e-mail en kreeg ik snel antwoord. Het product hoeft maar 1x per week op je kussen gesprayd te worden en is makkelijk te gebruiken. We hebben het product zelfs op vakantie meegenomen toen we een rondreis deden.

Na 8 weken is er al een duidelijke verbetering. Mijn zoon heeft veel meer zelfvertrouwen. Ik raad het iedereen aan die moeite heeft met acne en geen zin heeft om elke dag 3 verschillende crèmetjes op te smeren. Sommige crèmes drogen je huid uit na het gebruik en dat is geen gezicht. 

Ik wil je hartelijk bedanken dat we het product hebben mogen testen en veel succes verder!

Naschrift Phidermica:

Omdat bovenstaande gebruiker van Phitex® ClearUp vooral op zijn linkerzij sliep is deze kant van zijn gezicht het meest in aanraking gekomen met zijn kussen waarop Phitex® ClearUp is aangebracht. Daardoor is er links meer verbetering waarneembaar dan rechts. Wij hebben geadviseerd om een stukje van de bovenrand van zijn dekbed in te sprayen dat in contact komt met de rechterzijde van het gezicht. Dit advies is opgevolgd waardoor ook de rechterzijde verder is verbeterd.

Links is de foto bij de start, midden na 4 weken en rechts na 8 weken gebruik

3e review Phitex® ClearUp van Priscilla

Een aantal weken geleden las ik een artikel op de website van Mamsatwork vol met tips tegen puistjes en een onzuivere huid. Een van de tips was het gebruik van Phitex® ClearUp, een geur- en kleurloze dermale textielspray die bijdraagt aan het versterken en zuiveren van de acne-gevoelige huid, zonder dat er een product direct op de huid aangebracht moet worden. Ik heb de spray mogen uitproberen en zou jullie graag willen vertellen over mijn ervaringen, zowel met deze spray als producten die ik in het verleden gebruikt heb.

Ik heb een doosje thuisgestuurd gekregen met een flesje van 100mL Phitex® ClearUp, twee bandeau’s en een uitgebreide en duidelijke handleiding over hoe het product precies gebruikt dient te worden en in welke hoeveelheid spray nodig is per te behandelen lichaamsdeel. Ook heeft Phidermica, het bedrijf achter Phitex® ClearUp, contact met me opgenomen en alles nog eens rustig en duidelijk uitgelegd en waren ze bereid om al mijn vragen te beantwoorden.

Ik zelf heb de spray aangebracht op mijn hoofdkussen (en ik kan met overtuiging zeggen dat de spray geurloos is en geen vlekken veroorzaakt op textiel!) voor de behandeling van de zijkanten van mijn gezicht en op een van de bijgeleverde bandeau’s ter behandeling van mijn voorhoofd. De spray is zuinig in gebruik en een verpakking van 50ml gaat bij correct gebruik voor de behandeling van het gezicht 2-3 maanden mee.

De eerste resultaten waren al vrij snel voelbaar. De huid voelde al na slechts vier weken rustiger en schoner aan, na acht weken is het verschil niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar. Mijn huid is duidelijk kalmer, ik heb minder uitbraken van puistjes, en áls er een puistje doorkomt, verdwijnt deze veel sneller dan voorheen.

In het verleden heb ik andere producten gebruikt die een acnehuid zouden helpen, denk daarbij aan wasemulsies en crèmes op basis van benzoylperoxide. Deze producten boden een tijdelijk gevoel van een schonere huid, maar het maakte geen langdurig verschil voor mijn huid. Daarnaast maken producten met Benzoylperoxide blijvende vlekken op al het textiel waarmee het in aanraking komt en kan het zelfs verkleuringen van de wenkbrauwen veroorzaken indien deze daarmee in aanraking komen. Ik ben dus erg blij dat ik een product heb gevonden dat deze middeltjes voorgoed uit mijn leven doet verdwijnen!

Ik kan Phitex® ClearUp aan iedereen aanraden die op zoek is naar een product dat eenvoudig en zuinig in gebruik is, dat de huid niet verzwakt of irriteert en dat duidelijke resultaten biedt indien het product met regelmaat en correct gebruikt wordt.

Van links naar rechts: start – 4 weken – 8 weken

Review dochter van Judith Lommen heeft Phitex® ClearUp ook gebruikt

Een week of 9 geleden kreeg ik 2 flesjes Phitex® ClearUp opgestuurd. Ik was hier erg blij mee omdat mijn dochter al lange tijd erg veel last had van puistjes en het werd maar niet minder. Ik had diverse producten gebruikt van huismerk van een grote kruidenier, tot natuurzuiver van de zeepwinkel. Niets hielp.

Phitex® ClearUp is heel erg makkelijk te gebruiken. Een katoenen kussensloop en T-shirt om het product op te spuiten waren voldoende. Omdat ze op haar rug erg veel last had, hebben we in overleg met Phidermica (het bedrijf dat Phitex® ClearUp heeft ontwikkeld) besloten om de eerste week ook overdag een T-shirt in te sprayen en aan te doen.

Katoenen shirts had mijn dochter genoeg, dus daar zat geen enkel probleem. Wel was ze bang dat haar nieuwe Levi’s T-shirt zou verkleuren. Na 2 andere t-shirts geprobeerd te hebben bleek er van enige verkleuring of vlekken (ook na het wassen) geen sprake. Ook het Levi’s shirt mocht ik gebruiken. 

Van links naar rechts: start – 4 weken – 8 weken

Na de eerste week hebben we alleen in de nacht een shirt ingesprayd. Ik heb voor de nachten niet iedere keer een nieuw shirt gebruikt; na 2 à 3 dagen werd het vervangen door een schoon shirt. Na de eerste 2 weken was ik al heel erg enthousiast. De puistjes en rode vlekjes waren al zoveel minder. En ook haar rug en schouders waren zoveel rustiger.

4 weken na de start van het product gingen wij op vakantie. Mijn dochter wilde in eerste instantie niet in zwempak vanwege de puistjes op haar rug. De 2e foto’s zijn genomen voor onze vakantie. We hebben genoten van de Turkse zon en mijn dochter heeft de hele dag in bikini gelopen 😉 .

De eerste weken ging ik iets sneller door het flesje heen dan ik verwacht had. Achteraf is dat logisch aangezien we ook overdag extra gebruikten. Nu sprayen we nog 2x in de week een schone kussensloop in, en 1x in de week een schoon T-shirt…

Ik ben erg blij met de resultaten van Phitex® ClearUp, mijn dochter heeft amper nog puistjes, rond haar menstruatie wil er nog wel eens eentje doorkomen. En ook de rode plekjes zijn zoveel minder. Als ik het haar vraag heeft ze van haar vriendinnen de minste puistjes. Ook is ze gestopt met het gebruik van allerlei make-up om de plekjes te verbergen. Ze is weer een stuk zekerder van zichzelf, en dat is als puber zo van waarde! 

Wil je zelf dit product tegen puistjes proberen?

Zoals je hierboven leest zijn de 4 deelnemers die het via MamsatWork hebben mogen testen alle vier zeer tevreden. Wil je zelf dit product bestellen? Dan kan je terecht in de webshop van Phidermica.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven