Piraten spullen voor stoere kleine kapitein Haakjes en junior Jack Sparrows

Het was weer meivakantie. Ideaal moment voor een tripje naar Eurodisney. Voor stoere jongens en meisjes kun je bij Eurodisney terecht in Adventureland, waar je echte piraten tegen het lijf loopt en op een heus piratenschip kunt vertoeven. Want welk jongetje wil nu niet een stoere piraat zijn? Varen op een groot schip met echte kanonnen? In de atractie Pirates of the Caribean vaar je met een bootje door de wereld van piraten. Ze plunderen en vechten en je ziet de schatten die ze hebben vergaard. Een echte aanrader als jouw kids een echte piratenfan zijn! Enne, als ze toch zo dol zijn op die stoere zeevaarders, kunnen ze een lijstje met leuke piraten spullen vast ook wel waarderen.

Piraten spullen voor alle leeftijden

Ook kleintjes vinden piraten al erg leuk. Voor peuters en kleuters begint het al met Piet Piraat. Deze (niet zo heel erg stoere) piraat vaart met zijn schip “De Scheve Schuit” de grote Zeven Zeeën af, op zoek naar avontuur.

Zijn bijzondere bemanning bestaat uit piratenvrouw Stien Struis, de kok Berend Brokkenpap en de matroos Steven stil. Samen beleven ze de mooiste avonturen en redden ze elkaar van de domste acties. Met bovenstaand zoekboek kan je zelf op avontuur op de wereldzeeën.

Piraat van top tot teen

De echte kleine piraten kunnen het natuurlijk niet laten om zich iedere dag weer in hun piratenpak te hijsen, om de zee te bevaren. Bij Hippebeestjes scoor je onderstaand leuke piratenpak.

 

Maar ook je kamer kun je helemaal inrichten in heuse piraten sferen. Het franse merk Nouvelles Images heeft een heel schattig piratenschip muursticker met lieve dieren als piraten. Niet heel stoer, maar uitermate schattig voor de allerkleinsten! Voor de iets stoerdere piratenfans heeft het Australische merk Forwalls een echte stoere piratenschip muursticker in haar assortiment. Met zo’n mooie muursticker boven je bed kun je elke nacht dromen dat je als een echte piraat over de oceaan vaart.

Heel coole jongens willen natuurlijk ook graag een piraten tas. Het hippe Amerikaanse merk Stephen Joseph heeft dat goed in de gaten. De tassen van Stephen Joseph zijn zeer populair bij de amerikanen, want ze hebben dan ook een heel mooi assortiment met tassen. Uiteraard ontbreekt de echte piratentas hier niet. Dus ook jouw zoon of stoere dochter kan binnenkort met een coole piraten tas op school de blits maken! Als de andere kindjes maar niet bang worden…

Shop deze leuke piraten muurstickers en piraten tassen bij Hippebeestjes.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven