Play and Go opbergzak en speelkleed ineen: dat ruimt lekker op

Ik heb er twee. Kinderen. En met die twee kinderen heb ik uiteraard ook de bijhorende rommel in huis en dan voornamelijk op de vloer. Je herkent het vast wel. Heb ik net alles netjes opgeruimd- draai ik me om- en vervolgens ligt de hele vloer alweer bezaaid. Met Barbies en Lego Friends van mijn dochter en Duplo en vooral veel auto’ s van mijn zoontje. Echt, je kan bij ons in huis geen meter fatsoenlijk lopen, zonder ergens overheen of, nog erger, op te stappen. Een Play and Go opbergzak met speelkleed ineen maakt daar echter korte metten mee.

Zo irritant al dat rondslingerende speelgoed, en nog gevaarlijk ook! Je zal de eerste niet zijn die een duikeling maakt over een speelgoed tractor die net aan komt rijden. Of die zijn teen open haalt aan een verdwaald legoblokje. Of driehonderd. Play and Go zorgt er gelukkig voor dat dit verleden tijd kan zijn. En dat je huis er nog fashionable uitziet ook.

play and go opbergzak speelkleed

Play and Go opbergzak en speelkleed; dat ruimt lekker op

Want nu is er de Play and Go opbergzak speel-mat en kleed in één. Een handig speelkleed waar je kind (jong of oud, maakt niet uit) heerlijk op kan spelen. Met z’n 140 cm doorsnede heeft het speelruimte genoeg!

Voordelen Play and Go speelgoedzak

 • Lekker uitgebreid speelkleed
 • Alles in een handomdraai opgeruimd
 • Leuke designs, passend in ieder huis
 • Makkelijk op te bergen

<3 Je koopt Play and Go onder andere bij Ilovespeelgoed.nl

Grootste voordeel

En nu komt het aller-allerhandigste: is je kind uitgespeeld, dan trek je aan de twee koorden aan de zijkant van het speelkleed en voilà; het speelgoed is in één keer netjes opgeruimd in de Play and Gp opbergzak. Het speelkleed is een speel(goed)zak geworden! Nu kan je de zak makkelijk opbergen, bijvoorbeeld in de kast of aan de lussen aan een deur.

play and go opbergzak

Play and Go speelgoedzak

Door speelgoed in de zak te doen (bijvoorbeeld Duplo), neem je het makkelijk mee als je op visite gaat. Bij de visite aangekomen is het een kwestie van de zak uitvouwen en klaar is je speelkleed met speelgoed! Of vul de speelgoedzak met het buitenspeelgoed, leg het neer in het gras en je kinderen kunnen heerlijk buiten spelen. Er zijn tal van mogelijkheden zoals je ziet om optimaal gebruik te maken van het speelkleed.

Doordat de Play & Go te verkrijgen is in veel verschillende kleuren en in héél veel verschillende prints, is er altijd eentje te vinden die bij jou in huis past. Of op de kinderkamer. En je shopt hem gewoon online. De speelgoedzak is gemaakt van 100% katoen en kan daardoor tegen een stootje. Hij is ook lekker dik, waardoor het inderdaad een ideaal speelkleed is. En er zit zelfs 3 jaar garantie op de Play and Go opbergzak, alhoewel ik me niet voor kan stellen dat er iets mee zou kunnen gebeuren.

Play and Go snorren speelkleed

Ik vind zelf de snorren-uitvoering helemaal fantastisch, omdat ik nu eenmaal een snorren-tik heb. De Play and Go opbergzak is lekker groot en als zak erg ruim, er kan heel veel speelgoed in! Mijn zoontje bleef er zelfs een hele tijd op zitten spelen. Na het spelen was het een kwestie van het speelkleed omtoveren tot opbergzak en hups; de vloer was weer opgeruimd! Mijn zoontje heeft het nu al helemaal door. Als hij wil spelen pakt hij de zak en probeert er zijn speelgoed uit te trekken.

Een ideaal cadeau, leuk om te geven maar zeker ook leuk om te krijgen. Een cadeautje waar iedereen wat aan heeft 😉 , inclusief de mama in huis.

Play and Go speelgoedkleed

Let op: de winactie die we hadden is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Play and Go mini Mickey black variant

Ook leuk is de Play and Go mini Mickey Black variant die je tegenwoordig kan krijgen. Makkelijk om bijvoorbeeld mee te nemen als je op visite gaat met een soort speelgoed erin. Of voor naar het park of het strand. Maar persoonlijk vind ik hem ook leuk om bijvoorbeeld te vullen met nagellakjes in de badkamer en daar ergens op te hangen. Of niet soms?

71 gedachten over “Play and Go opbergzak en speelkleed ineen: dat ruimt lekker op”

 1. Ze zijn in 6 verschillende kleuren en in 6 verschillende prints.

  de blauwe is het mooist
  maar.. dit zal een kado zijn voor mijn neefje

 2. De Play & Go is in 12 uitvoeringen te weten 6 verschillende kleuren en 6 verschillende prints. En ze zijn allemaal even mooi en uniek maar aangezien mijn zoontje helemaal gek is van de Brandweer kies ik toch als favoriet de rode 🙂

 3. Er zijn 12 verschillende uitvoeringen; mijn voorkeur zou uit gaan naar een variant met blauw, maar mijn vriendin is gek op rood… altijd goed!

 4. Avatar foto
  Laurine Hoogland

  In 6 verschillende kleuren en 6 verschillende prints. Dit zouden wij echt heeel goed kunnen gebruiken! Wij gaan 4 keer verhuizen in 4 maanden tijd omdat we een tijd moeten overbruggen tussen de datum dat we ons huidige huis uit gaan en we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Dit zou echt ideaal zijn voor het speelgoed van onze 2 kids met alle verhuizingen!!

 5. 12 uitvoeringen zijn er.

  Ik zou voor cobalt gaan, super handig om kleine Lego snel en goed op te ruimen.
  Ideaal nu mijn jongens er een baby broertje bij hebben gekregen die straks natuurlijk over de grond gaat kruipen en alles in zijn mond zal steken wat ie tegen komt.

 6. Er zijn 12 verschillende en de Anchor / Ankertjes vind ik het leukste.
  Maar het lijkt me sowieso superhandig…. hoop dat ik win dus!

 7. Avatar foto
  Dorien van Nijhuis

  Er zijn 12 verschillende uitvoeringen Play & Go speelkleden. Ik vind de snorren uitvoering qua print het leukst en qua kleur de rode. Heb heel veel rood in huis, dus deze ‘hoort’ bij het interieur :-)!

 8. Er zijn 12 verschillende play&go speelgoedkleden, ze lijken mij super handig! De mooiste vinden wij de fuchsia, maar dat kan ook bijna niet anders met 2 kleine meisjes in huis…

 9. Er zijn 12 verschillende!! Super leuk! Ik vind de groen met witte het leukst!
  Zou super handig zijn met 2 kleine mannen in huis!

 10. 6 kleuren/6print=12!!
  Mr Mouchtasche of de turqoise met grijze wybertjes willen mijn meiden maar wat graag winnen voor hun playmobil! Eindelijk niet meer alles in bakken stoppen…

 11. Mr. MOUSTACHE vind ik het leukste van de 12 verschillende. En de kinderen zijn niet de enigste die deze goed kunnen gebruiken

 12. 12 verschillende uitvoeringen en ik vind de Mr. MOUSTACHE het stoerst, niet alleen de kinderen maken rommel hoor …..

 13. Het voelt een beetje vreemd om te herhalen wat anderen al zeggen, maar het antwoord is:
  12 uitvoeringen (6 kleuren en 6 prints)

  Ze zijn allemaal geweldig, maar de diamand-green past hier perfect in huis 😀

 14. Avatar foto
  Elvira Lindner

  6 kleuren en 6 prints, dus 12 totaal. Zelf vind ik Mr. Moustache erg leuk voor mijn lieve kleine stoere neefje.

 15. Avatar foto
  Miranda Taling

  Wat een leuke simpele oplossing!Hoef ik misschien niet meer s avonds heel het huis door te kruipen. 6 kleuren en 6 print! Maar ik zou dan voor de zwarte gaan!

 16. Avatar foto
  Miekske Dingens

  6 verschillende kleuren en 6 verschillende ‘designs’ –> 12 verschillende handige opbergers in totaal. Graag een kans op de Green versie!

 17. in 6 verschillende kleuren en in 6 verschillende prints. Ik vind de Black het mooist het lijkt dan net of het bij het interieur hoort

 18. 6 verschillende kleuren en in 6 verschillende prints, en de diamond green vinden wij toch wel de aller aller mooiste

 19. 12 verschillende Play&Go’s verkrijgbaar. Zelf vind ik de DIAMOND-PINK het leukste. Wat een geweldige uitvinding! Dit is de uitkomst voor drukken moeders (en vaders) die elke avond weer balen van de rommel! Even aan het touwtje trekken en binnen 1 tel alles opgeruimd!

 20. 12 uitvoeringen. Wat een mooie actie, dit kan iedereen met kids goed gebruiken. De zigzag blue is mijn favoriet. Echt ideaal als je op visite gaat. Dat word duimen draaien …

 21. Lieve mensen,
  Er zijn er 12-6 prints en 6 kleuren- en zo prachtig!
  Allemachtig mooi- de Anchor is bij mij favoriet- zo fijn!
  Wat zou ik-mocht ik winnen -geweldig blij zijn!
  Zomaar geluk met Mamsatwork.nl is meer dan bijzonder..
  Heerlijk en een heel klein wonder!

 22. Er zijn er wel 12,maar de Cobaltblue is de Play&Go die ik hier het liefste had,
  die past mooi bij ons interieur en die speelgoedtroep ben ik soms goed zat!
  Mijn oppaskindjes kunnen zo onbeperkt en heerlijk spelen,
  hoeven zich geen moment bij mij thuis te vervelen!
  En gaan ze aan het einde van de dag uitgespeeld naar huis,
  dan heb ik met een keertje trekken aan de koorden weer snel
  een opgeruimd thuis!

 23. Ze zijn in 6 verschillende kleuren en in 6 verschillende prints.

  Lijkt me super handig.
  Ik vind de anchor variant mooi, stoer en leuk !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven