Playmobil en Cliniclown, de perfecte match

CliniClowns en PLAYMOBIL® slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Want vanaf oktober ligt er een customized PLAYMOBIL® CliniClown in de Nederlandse én Belgische speelgoedrekken, waarvan per verkocht figuur 1 euro naar de CliniClowns gaat. Doel is om zoveel mogelijk kindjes, ziek en gezond, te laten lachen en even onbezorgd kind te laten zijn.

playmobil_cliniclown

CliniClowns brengen over de hele wereld afleiding bij kinderen die door ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling, andere verzorgende omgeving en thuis verblijven. Als je zelf een ervaring met de Cliniclowns hebt gehad, dan weet je dat ze van onschatbare waarde zijn. Zelf hebben wij een Cliniclown-achtige ervaring achter de rug. Toen Lotte haar slee ongeluk in Oostenrijk kreeg hebben we daar samen drie dagen in het ziekenhuis gelegen en ook daar hadden ze Cliniclowns. En ook al praat mijn meisje geen Duits, zij heeft genoten van wat persoonlijke aandacht op dat moment.

PLAYMOBIL is ontspanning

Dankzij de samenwerking met PLAYMOBIL® hoopt de organisatie ruim 200 extra kinderen in Nederland een clownsbezoek te bezorgen. En hoe meer geld er met deze actie wordt ingezameld, des te meer kinderen weer even kunnen ontspannen, lachen en genieten.

Wil jij helpen om dit project te doen slagen? Deel een leuke foto van de PLAYMOBIL® Cliniclowns met #ShareTheSmile op social media en inspireer andere hetzelfde te doen. Laten we met elkaar zoveel mogelijk kindjes even onbezorgd laten lachen en genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven