Playmobil Ghostbusters: spoken verjagen wordt kinderspel

Is jouw kind ook helemaal fan van Playmobil? Vast wel. Héél lang geleden speelde ik er zelf al mee. En net als ik, is het speelgoedmerk ook flink gegroeid 😉 . De nieuwe lijn, Playmobil Ghostbusters, mag er wezen. Ghostbusters? Jazeker! Hoewel dat misschien een stukje spannender klinkt dan je van Playmobil gewend bent…

Spoken verjagen met Playmobil Ghostbusters

Welterusten, goede nacht. Ga maar lekker slapen. Want je warme bedje wacht. En voor papa en mama, Netflix en een goed glas wijn! Kan jij ook zo genieten van de rust in huis, als de kinderen eenmaal liggen te slapen? Ik in ieder geval wel, dat durf ik best toe te geven 😉 . Al komt het nog af en toe voor dat ik mijn serie op pauze moet zetten of mijn eigen warme bed moet verlaten. Helaas. Waarvoor? Een ouderwets potje spoken verjagen. Dromen jouw kinderen wel eens over spoken of iets dergelijks? Hier draait dat dromen uit op heuse nachtmerries.

playmobil ghostbusters

Nachtmerries over spoken, wolven, zombies…

Hoe ouder je wordt, hoe minder eng je dromen vaak zijn. Maar als een kind een jaar of 4, 5 is, kan het moeilijk onderscheid maken tussen dromen en werkelijkheid. Zeggen ‘dat het maar een droom was’ heeft dus weinig nut. Neem de dromen van je kind serieus! Lees anders ons artikel met tips tegen nachtmerries bij je kind maar eens door.

Is jouw kind bang van spoken? Dan hebben we nog een hele leuke tip: ga samen spoken verjagen met Playmobil Ghostbusters. Super leuk om een soort avondritueel van te maken voor het slapen gaan. Naast de dromenvanger die je hebt hangen natuurlijk.

Playmobil Ghostbusters: spoken verjagen wordt kinderspel

Who you gonna call? Ghostbusters! Dikke kans dat je hem nog wel kent. De filmklassieker met dat aanstekelijke liedje. Bij jullie is het ongetwijfeld nog: who you gonna call: your parents. Want moeders en vaders zijn vaak uitstekende spokenverjagers. Toch blijkt hier inmiddels dat het spoken verjagen met de Ghostbusters van Playmobil serious shit is geworden 😉 .

Met Playmobil Ghostbusters wordt het verjagen van spoken en monsters een eitje. Of letterlijk: kinderspel. Of het nou gaat om een koppeltje enge geesten, een gigantische marshmallow man of een slijmerig spook. Met Playmobil Ghostbusters zijn er genoeg vreemde wezens in de pan te hakken. Gelukkig beschikt je mini-me over de juiste uitrusting.

Keep kalm en verjaag die spoken

Niemand houdt van spoken. Maar een heleboel mensen houden van de Ghostbusters! Sinds de klassieke film uitkwam in 1984 hebben al heel wat mensen kunnen genieten van de spokenjacht. Is toch een stuk leuker dan jagen op spoken onder het bed van je kind. En vorig jaar is het derde deel van de filmreeks uitgekomen. Met het uitbrengen van de Playmobil Ghostbusters lijn komen twee hele leuke klassiekertjes nu samen!

Met de Ghostbusters Playmobil set speelt je kind zo alle scenes uit de film na. En waarschijnlijk zitten daar voor jou heel wat herkenbare scenes tussen. Kan je zelf ook lekker meespelen. Want hoe meer spoken jullie nu verjagen, hoe minder er straks nog onder het bed zullen zitten…

Lees ook: Nachtangsten: een nachtmerrie 2.0

playmobil ghostbusters spoken verjagen

Beschikbare items in de Ghostbusters lijn

Er is nogal wat beschikbaar in deze Playmobil lijn, ik zet het even voor je op een rijtje.

 1. Slimer en hotdogkraam
 2. Venkman en Terrror Dogs
 3. Spengler en geest
 4. Ghostbusters ecto-1
 5. Ghostbusters brandweerkazerne
 6. Stay Puft Marshmallow Man

1. Slimer en hotdogkraam

Slimer is ook in Playmobilformaat en er zitten zelfs slijmspetters van silliconen bij die op gladde oppervlakken blijven kleven. Vooral die spetters maakt dat je kind zich uitstekend kan inleven in het verhaal! Uiteraard met fiets, hotdogverkoper en al het kleine gerei.

Slimer is te koop bij Playmobil.nl voor een adviesprijs van € 16,99

2. Venkman en Terror Dogs

Met Zuul de poortwachter en twee Terror Dogs die kunnen bewegen.

Te koop bij Playmobil.nl en de adviesprijs is € 12,99

3. Spengler en geest

Met spookfiguurtjes die in het donker nagloeien als ze van te voren belicht zijn!

Spengler is te koop bij Playmobil.nl en de adviesprijs is € 7,99

4. Ghostbusters ecto-1

De coolste wagen ever! Mét licht, sirenegeluid en de spokenjagers Winston en Janine, uiteraard in ghostbusterskleding 😉 .

Ecto-1 koop je hier en de adviesprijs bedraagt € 46,99

5. Ghostbusters Playmobil brandweerkazerne

De brandweerkazerne is het hoofdkwartier van de Playmobil Ghostbusters en ag uiteraard niet ontbreken als er serieus spoken verjaagt moeten worden! Inclusief spokenjagers en allerlei accessoires.

Ghostbusters brandweerkazerne voor een adviesprijs van € 79,99

6. Stay Puft Marshmallow Man

My all time favorite, Marshmallowman! Wel 19 cm groot en uiteraard vergezeld van spokenjager Ray.

Marshmallowman bestel je bij Playmobil.nl, de adviesprijs is € 21,99

 

Toffe winactie

In samenwerking met Playmobil mogen we een exemplaar van de Brandweerkazerne weggeven, hoe tof is dat?! Laat ons hieronder weten of jouw kind wel eens nachtmerries heeft en waarover. Op 27 september trekken wij de winnaar van deze actie. Delen op social media mag uiteraard 😉

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

112 gedachten over “Playmobil Ghostbusters: spoken verjagen wordt kinderspel”

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 7 jaar die momenteel regelmatig wakker wordt omdat ik helaas in scheiding lig met de vader van hem. Dit zou een mooi lichtpuntje voor hem zijn.

 2. Onze dochters hebben gelukkig zelden nachtmerries, ze dromen veel, maar mijn oudste dan vooral over trouwen met de jongen waar ze op verliefd is, haha! De keren dat ze wel naar wakker worden weten ze eigenlijk niet meer waar het over gaat. Gelukkig maar!

 3. Onze oudste heeft regelmatig nare dromen en nachtmerries, Hierbij slaapwandelt ze ook vaak. Ze droomt meestal dat er huizen in brand staan en dat er nog mensen binnen zijn. De dromen komen op haar heel echt over en de volgende dag herinnert zij ze meestal ook nog.
  Ondanks het aanschaffen van meerdere dromenvangers (en het ‘legen’ ervan) blijven deze dromen terugkomen.
  Heel graag zou ik voor haar aan deze actie meedoen.

 4. Mijn dochter en ik hebben dezelfde nachtmerrie. Ik droom heel vaak dat ik niet bij haar kan komen. Meestal wordt ik dan met een shock wakker en ga dan snel bij haar kijken. Eliza weet hier niets van af. Dit nam gelukkig af totdat zij bij mijn bed stond en een vergelijkbare droom was. Ze was me kwijt en kon niet bij me komen. Ik was een tijdje bang dat het een voorspelbare droom zou zijn. Gelukkig is deze periode voorbij maar anders verjagen we ze graag. Want mijn dochter speelt net zoals zoveel kinderen graag met Playmobil.

 5. Onze oudste heeft regelmatig nare dromen en nachtmerries. Hierdoor slaapwandelt ze vaak. Ze droomt dan vaak over vuur en dat er huizen in brand staan en er nog mensen binnen zijn…. Zij herinnert zich de dromen meestal ook en ze komen op haar heel echt over.
  Deze nare dromen blijven terugkomen, zelfs na de aanschaf van meerdere dromenvangers.
  Voor haar zou ik daarom heel graag meedoen met deze actie.

 6. Voor mijn kleine stoere vent die gek is op Playmobil. Hij verwerkt geregeld de dag ’s nachts en dat levert weleens zielige momenten op. Echte nachtmerries kan ik het niet noemen maar huilend wakker worden is ook zeker niet fijn. Een heel mooi cadeau! Fingers crossed!

 7. Avatar foto
  Sophia Grootjans

  MIjn dochtertje van 5 had vorige week een nachtmerrie. Er stond een monster voor de deur die maar niet weg ging. Zelf als we verhuisden, verhuisde het monster met ons mee

 8. Onze dochter heeft nachtmerries over spinnen, draken en kriebelkabouters.. Die laatste heeft ze zelf bedacht.. Dat zijn kabouters die de hele dag achter je aan zitten en blijven kietelen tot je ze hun zin geeft.

 9. Gaaf set zeg! Nostalgie:) Vond het altijd wel heel spannende afleveringen! Mijn zoontje droomt niet over spoken maar over enge gorilla’s, die kunnen de gohstbusters ook vast wel aan;) Mijn beste vriendin die vaak op hem past is brandweervrouw dus kunnen ze vast samen coole verhalen gaan maken!

 10. Wat zou dat leuk zijn! Mijn kind heeft wel eens nachtmerries over enge gemene spoken, dus dit zou fantastisch zijn, kunnen we de ‘spoken’ uit de slaapkamer weghalen 🙂

 11. Ons manneke (wordt in december 7) is al jaren GROOT playmobil fan. Dagelijks wordt er mee gespeeld en de mooiste (fantasie) verhalen hoor ik voorbij komen! Het is ook het enige speelgoed dat echt pontificaal in de woonkamer mag blijven staan. Nou ja, niet door de hele kamer natuurlijk haha, hij heeft een echte Playmobil hoek! Deze brandweerkazerne zal hij echt GEWELDIG vinden! Ik heb hem nog niet over deze collectie gehoord maar dat zal wel snel veranderen. Zeker als de speelgoedboekjes weer in de bus gaan vallen. Hij heeft een aantal jaren geleden een tijd last gehad van “night terrors” nou dat is me toch zo ontzettend zielig en je staat er als ouders eigenlijk wat machteloos bij. Tegen je aan houden is dan het enige dat je kan doen en zorgen dat ze weer wat rustig worden. We waren erg blij toen dat zogoed als voorbij was. Over nachtmerries hoor ik ‘m GELUKKIG niet. Deze kazerne zou echt een schot in de welbekende roos zijn en een super gaaf cadeau!!

 12. Helaas wel, maar dan troosten we ons meisje en gaat ze altijd weer fijn slapen! We weten nog niet waar de nachtmerries over gaan, maar dat is ook niet het belangrijkste, daarna weer heerlijk kunnen slapen is belangrijk!

 13. wat is dit een leuk idee. ik heb onze dochter de film al eens laten kijken, ook omdat ze regelmatig last heeft van enge dromen..over spoken en rare “beesten”.. als ze dit wint kan ze de spoken zelf gaan vangen op haar kamer ..

 14. Bij ons dromen er twee van vier en zes over PLAYMOBIL poppetjes die tot leven komen onder hun bed en dan ’s nachts door de kamer gaan vliegen … aaaahhhhhh

 15. Mijn zoontje kan wel wat fijns voor zijn enge dromen gebruiken en zo een Ghostbuster kazerne geeft toch wel een beschermende gevoel.

 16. mijn kleinzoon droomt sinds de school terug is begonnen weer over ‘zijn kleerkast’ ; die komt op hem af,
  hij is zo bang dat we de kleerkast hebben weggehaald uit zijn kamer en op de gang hebben gezet.

  vanwaar deze dromen ???????? alhoewel hij vorig schooljaar verschillende malen als straf achter de kast in de klas is moeten gaan staan!!!

  een hiermee inzittende oma

 17. Mijn jongens van 6 en 8 hebben gelukkig geen nachtmerries… tenminste… geen bewuste. Ik heb met name de oudste weleens ‘betrapt’ in zijn slaap, als hij onrustig lag te draaien en te kletsen in zijn slaap, maar daar wist hij de volgende dag niks meer van.

  Ze zijn wel beide gek op de Ghostbusters en op Playmobil, dus ik doe heel erg graag mee!

 18. Wat zou dat fijn en bijzonder zijn! Voor mijn kleindochter die uit China komt en zo angstig is en zo bang dat iemand haar weg komt halen.Zelfs een dromenvanger helpt niet.Ze is bang van dromenvangers. Zou deze Playmobil helpen? Dat zou fantastisch zijn!

 19. Mijn oudste zoon had altijd nachtmerries over “kapitein 1oog”. Hij durfde ook niet alleen boven te zijn.
  Onze jongste heeft geen nachtmerries, maar is enorm bang voor de wc. Het geluid dat hij maakt, maar ook de gedachte dat er iets uit kan komen, zorgen er voor dat hij eigenlijk niet alleen naar de wc durft.

 20. Super toffe actie! Nostalgisch ook voor papa en mama. Onze jongste droomt veel , maar sinds er 2 angry bird knuffels bij haar kamerdeur staan gaat het een stuk beter. Misschien dat we de laatste lastpakken weg kunnen Busten!

 21. Avatar foto
  Aafke vd Heuvel

  Wat een geweldige winactie ! Mijn zoontje (6) heeft gedroomd dat de kamer van zijn broer (16) verdween 🙁 Helemaal overrompeld was hij …

  1. Dat is ook wel heel angstig Aafke. Maar wie weet kunnen de Ghostbusters helpen. Je hebt geluk, want jij bent de winnaar van deze actie. Gefeliciteerd! Stuur je ons even een mailtje op info@mamsatwork.nl met je adresgegevens? Graag binnen 3 dagen zodat we de winactie kunnen afhandelen.

 22. Super leuk!! Mijn dochter is helemaal gek op playmobil! Kom dus super graag een kans maken. Ook een leuk verjaardags cadeau

 23. Avatar foto
  Bianca Krooswijk

  Ik ben voor niet of niemand bang, ook niet voor de schimmen op het behang. ’t Is elke avond dikke pret met het skelet onder mijn bed. Ook heb ik helemaal geen last van die monsters in mijn kast. En springt er ’s nachts om twaalf uur een mummie uit de muur, dan zeg ik: “Jammer, beste vent, dat jij zo ingewikkeld bent!” Wij proberen het luchtig te houden met onze kids en voordat ze gaan slapen zeggen dat je zo’n enge droom best aan kunt en als ze wakker worden uit een enge droom zeggen we ‘het was maar een droom’ !! Wat knap dat je bedacht hebt………datwordt vast het nieuwe boek van Tosca Menten , hihi !!

 24. Erg gave winactie zeg! Ik wil graag meedoen voor mijn neefje, hij is dol op alles wat met de brandweer te maken heeft en word deze maand 6 jaar!

 25. Super! Wij doen heel graag mee.
  Onze zoontjes worden wel eens wakker in hun slaap, maar worden snel weer rustig. Soms zegt de oudste (4) wel eens dat er een monster is, maar echte nachtmerries hebben we nog niet zien voorbij komen.

 26. Avatar foto
  marieka waalwijk

  wow wat een superleuke actie!!!!!!! mijn zoontje heeft niet vaak nachtmerries,wel merk ik als er overdag iets naars gebeurd is,dat dit s nachts terugkomt

 27. Wat een leuke winactie!! Ik zie mijn zoontje en dochter hier samen mee spelen!
  Ze hebben soms dromen of slapen onrustig na een drukke dag, maar ze worden zelden wakker tijdens hun slaap.

 28. Mijn dochter geeft regelmatig aan dat er mensen in haar kamer staan en ze niet weg willen gaan. Met zo’n leuke set playmobil kunnen we ze misschien op een speelse manier wegsturen.

 29. Mijn dochter komt helemaal tot rust als ze met haar Playmobil gaat spelen na school samen met een vriendje, deze nieuwe aanwinst zou weer nieuw speel en bouwplezier geven

 30. Dit is de droom van elk kind! Daarom doe ik graag mee zodat mijn kleinzoon hierover dromen krijgt!!
  Hij heeft vaak dromen: nachtmerries kan ik niet zeggen. Hele verhalen na zijn slaapje maar ik kom er nog niet achter wat het is!!

 31. Hier regelmatig. Maar vaak is dat dan omdat het een te drukke dag is geweest. Een stevige knuffel en een aai over de bol doen vaak goed dan. En soms even bij papa en mama in bed kruipen.

 32. leuke winactie, mijn neefje Jamie heeft wel nachtmerries over monsters in de kast of onder zijn bed, daarom gaat de kamerdeur niet dicht en in de vloer blijft licht branden tot hij in slaap is gevallen, een buurvrouw zei een keer tegen hem je bent om op te eten, ook hier kon hij een aantal dagen niet goed slapen

 33. Wat een toffe winactie! Mijn zoon is dol op Playmobil.
  En op dino’s en haaien en andere gevaarlijke dieren. Overdag super leuk, maar als hij er overdag druk mee bezig is geweest kan het voorkomen dat hij er s nachts een nachtmerrie over krijgt. Opgegeten worden door een haai, een krokodil op zijn kussen, een tijger op de wc….meestal tover ik hem weg: hocus pocus Pilatus’ pas ik wou dat de tijger/krokodil/haai weg was. Maar mocht deze toverspreuk binnenkort onverhoopt uitgewerkt zijn, dan zouden Ghostbusters me midden in de nacht wel eens kunnen komen helpen 😉

 34. erg leuk ik speelde zelf vroeger altijd met Playmobil en dat zou ik ook graag mijn neefjes gunnen met zo veel speel plezier als ik vroeg had samen met zijn zusje

 35. Hier zou ik mijn neefje erg blij mee maken. Hij heeft niet heel vaak last van nachtmerries maar als hij het heeft dan is hij bang dat er een monster onder zijn bedje ligt. Gelukkig werkt geruststellen nog en slaapt hij daarna snel weer.

 36. Avatar foto
  Willemijn en oliver

  Wat een geinige leuke sets! Doet me weer helemaal aan vroeger denken, heerlijk. Onze kleine heeft vaak nachtmerries, vooral van de sloddervos (ja, die van woezel en pip). Hij begrijpt maar niet dat in de film woezel en pip zelf sloddervossen zijn en bij elke berg die we zien roept Oliver, kijk….de kale rots. Zie je dat de sloddervos bestaat. En zo gaat het al een tijdje. Tegelijkertijd is hij enorm fan van de sloddervos want overdag speelt hij het aan een stuk door na….. grappig, kom er maar eens vanaf…..hihi.

 37. Mijn oudste zoon heeft sinds kort nachtmerries.
  In de zomervakantie voor de 1e x gemerkt. We lagen met ons allen in de tent en ineens begon hij uit het niets te gillen en heel onrustig te bewegen. We hebben hem wakker gemaakt en gevraagd waarover hij gedroomd had, maar hij was zo moe dat hij niets zei en gelijk weer ging slapen. De volgende ochtend wist hij het niet meer. Daarna nog 2 x geweest dat hij in zijn slaap aan het gillen/schreeuwen was, maar we krijgen hem dan steeds niet goed wakker en als we hem toespreken lijkt hij rustiger te worden en uiteindelijk slaapt hij weer rustig.

 38. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Gelukkig hebben mijn kinderen zelden een nachtmerrie. Ik had er vooral zelf na de zwangerschappen last van, dat is gelukkig verdwenen.
  Wat een gave serie, deze Ghostbusters van Playmobil, zeker weten dat zowel mijn zoon als mijn dochtertje het geweldig vinden als ze met de Ghostbusters brandweerkazerne kunnen spelen. En dan vragen we aan Sinterklaas nog zo’n gaaf Ghostbustersvoertuig, kunnen ze hier op Spokenjacht gaan!

 39. Gelukkig….hier in huis geen nachtmerries maar wel een zoon die af en toe slaapwandeld. Dat is een nachtmerrie voor ons als ouders hoor. Best vreemd als je je zoon hoort praten en naar de koelkast ziet lopen terwijl hij zegt dat hij moet plassen. Heel bizar.

 40. Wat een super gave actie, als ik de winaar mag zijn weet ik zeker dat dit pakketje in de zak van sint terecht komt. Zoonlief droomt nog wel eens, gaat dan aan de wandel en houdt ondertussen hele verhalen. Over niet doen joh! Pas op! Nee, nee, niet aanraken…..Slaapwandelen kan hij echt als de beste. Inmiddels ben ik op de geluiden getraind want ooit heeft hij de laatjes van de kast open gedaan om er als brandweer in te kunnen klimmen. Gelukkig was ik er op tijd bij!

 41. Mijn dochter heeft de laatste tijd weer vaker last van nachtmerries. Het is vaak onsamenhangend waar het over gaat, en ze weet er zelf vaak niks meer van. Hopelijk slaapt ze snel weer door. Vinden papa en mama ook wel erg fijn:) En zo’n gaaf cadeau helpt altijd wel een beetje!

 42. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ohhh….dat is super winactie, mijn zoontje Nicky zou dat helemaal geweldig vinden.
  Is ook een beetje jeugdsentiment, zou het zelf ook erg leuk vinden !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 43. Avatar foto
  Joke Dezijn-Oosterling

  Wat een gave Playmobil! Mijn zoon had nachtmerries van een grote tijgerknuffel op zijn kamer. Dat was simpel op te lossen door de knuffel weg te halen. Verder vertelde hij over een nachtmerrie die hij laatst heeft gehad waarin een olifant alles in ons huis vertrapte. Hij was toen angstig wakker geworden.

 44. Nog 1 keer proberen want mijn reactie wordt maar niet geplaatst ?
  Ons dochtertje van 4 zegt regelmatig dat ze een nachtmerrie heeft gehad. Als je haar dan vraagt wat ze dan heeft gedroomd… dan weet ze dat niet meer 😉 Toen ze de Ghostbusters playmobil in de Playmobil folder zag staan en mama het liedje begon te zingen, was ze er meteen helemaal weg van en sindsdien wil ze heel graag Ghostbusters Playmobil om mee te spelen (weer eens wat anders dan prinsessen Playmobil ;-))

 45. dat de dino’s hem meenemen en hij niet meer bij ons is.
  best zielig dus no slapen de dino’s ergens anders en gaat het wel iets beter maar toch wordt ie nog vaak eens wakker

 46. Mijn dochter heeft regelmatig enge dromen. Daarom kocht ik voor haar een dromenvanger. Voor de zekerheid een enorm exemplaar. Vol verwachting vroeg ik de vokgende ochtend naar het effect ervan. Helaas, de duitsers waren haar komen halen in haar droom…Helaas had de dromenvanger dus geen enkel effect.

  1. Hopelijk gaan de Ghostbusters wel hun werk doen Claire 😉 . Omdat we van de vorige winnaar geen reactie hebben gekregen, heb jij nu dubbel geluk 😉 Je hebt namelijk alsnog de Playmobil Ghostbusters prijs gewonnen. Stuur ons even adresgegevens en de prijs komt zo snel mogelijk naar jullie toe!

 47. Hi Joukje,

  Wat een attente actie van mamsatwork.nl en Playmobil. Ik weet zeker dat je hier een mama en zoontje enorm gelukkig mee zult maken.
  Volgens mij heeft elk kind wel eens last van nachtmerries, zelfs wij ouders hebben er soms mee te maken. Maar voor een kind is het enger, en lastiger te verwoorden wat er precies in zijn dromen heeft afgespeeld.
  Ik merk dat mijn zoontje vaak onrustige nachten heeft na dagen waarin hij voor zijn gevoel veel heeft meegemaakt. In zijn dromen beleefd hij het opnieuw, en worden de prikkels verwerkt. Hij wordt dan vaak huilend en overstuur wakker, waarna ik als een raket m’n bed uitschiet om bij hem te zijn. Bij ons werkt het wanneer ik hem gerust stel, en hij weet dat ik er ben, door hem over zijn rug te wrijven of zachtjes tegen hem te praten. Nu heb ik gelukkig een hele goede slaper, en valt hij na zo een nachtmerrie vaak weer terug in slaap.
  De volgende dag kan hij zich er vaak niets meer van herinneren (gelukkig ;)).

  Ik wens je veel succes met het kiezen van de terechte winnares. En ga zo door met schrijven, ik blijf elke keer weer terug komen en gluren op mamsatwork.

  Liefs, Carmen

 48. Die kleine van ons roept vaak al na twee minuten, “Papa ik heb een nachtmerrie”. Hij logt er dan echt net pas in en van slapen is natuurlijk geen spraken. Wel zitten er dan vervelende gedachten in zijn hoofd die we er dan uit praten door het over leuke dingen te hebben. Dankjewel papa, mijn nachtmerrie is weg.

  Die ghostbusters zouden we kunnen helpen de vervelende gedachten nog sneller weg te krijgen, en het zou ook tegen zijn voor zijn aankomende verjaardag in september.

 49. Aaron van 3,5 wordt al weken wakker van dromen. Mamaaaaaaaaaa mamaaaa en tranen biggelen over zijn wang. Een hele dike kroel en kus en zeggen dat mama bij hem is en ik hem bescherm, doet hem zeggen luf joeee en gaat weer rustig slapen. Hij weet nooit te vertellen waar zijn droom over ging helaas. Toevallig vanmorgen bij de osteopaat geweest om hem proberen door te laten slapen. Overdags is hij supervrolijk en spelt al heel veel met oudere broer zijn playmobile. geweldig idee ook van de spoken verjagen, wie weet kunnen we de osteopaat ook vangen als we die niet meer nodig hebben….Who you gonna call……

 50. Sinds zijn kamer verbouwd is en er een grote minion boven zijn bed hangt gebeurt het wel eens dat hij snachts nachtmerries heeft. Hij is ook gewoon bang in het donker 😉

 51. mss dat mrtje samen met deze fantastische wagen wel in zijn eigen bed wil gaan slapen?
  denk dat het donkere gedeelte en het alleen zijn nog heel erg spannend voor hem zijn;)
  proberen waard toch.

 52. MIjn zoontje heeft zeker wel nachtmerries, vooral over het feit dat wij niet thuis zouden zijn (wat natuurlijk niet het geval is)….

  Gelukkig hoef je hem dan alleen te troosten en hij slaapt weer verder!

 53. Avatar foto
  Marjanne van den Blink

  Voor de kids van mijn huishoudelijke hulpje. Kan altijd op haar rekenen, mijn steun en toeverlaat.
  Zo mooi speelgoed! Helaas kan ze het zelf niet aanschaffen voor haar kids.

 54. Heel af en toe heeft zoon een nachtmerrie, en meestal gaat die dan over inbrekers (die wij gelukkig nooit gehad hebben…). Vooral tijdens “spannende” periodes, rond verjaardag of sinterklaas bijvoorbeeld. Met deze brandweerkazerne zou hij trouwens hélemaal gelukkig zijn!

 55. Gelukkig nauwelijks nachtmerries, als ze ze hebben dan gaan ze over ‘boeven’. 1x iets heel engs meegemaakt. Jarno kreeg snachts hoge koorts en ik denk dat hij aan het ijlen was door die plotselinge hoge koorts. Hij werd helemaal in paniek wakker en ‘zag’ dat een enge man zijn knuffels probeerde te pakken. Hij zag en hoorde deze enge man en was gewoon wakker. Duurde een uur voordat hij weer rustig was en (bij ons in bed) verder ging slapen. Gelukkig daarna nooit meer meegemaakt. Ik doe ook mee voor hem 🙂

 56. Supertoffe winactie zeg! Hier is het me helaas niet gelukt om mijn spinnenfobie verborgen te houden voor mijn zoontje. Als hij in bed ligt, komt er regelmatig de vraag of er nergens spinnen verstopt zijn. Als hij eenmaal slaapt, is het goed en hebben we tot op heden gelukkig nog geen nachtelijke spokenjachten hoeven te houden. Ik doe graag mee met de winactie

 57. Avatar foto
  Mireille van Oostveen

  Oh supergave winactie! En playmobil is het enige speelgoed waar mijn 3 kids heerlijk mee samen kunnen spelen!

  Nachtmerries komen hier gelukkig weinig voor. Alleen onze oudste zoon heeft er wel last van gehad. Die zag overal spoken en monsters in zn kamer. Sinds hij niet meer op zolder slaapt is dat gelukkig over en slaapt hij weer heerlijk!

 58. Wat een toffe winactie. Helaas heeft mijn oudste dochter wel eens nachtmerries, mijn jongste zoon gelukkig niet, hij slaapt als een roos. Maar mijn dochter is dus doodsbang voor clowns. Ik neem haar dus zeker niet meer naar de nieuwste bioscoophit, IT. Geen haar op mijn hoofd. Ze vind clowns zo eng en droomt er naar over, omdat ze (haar eigen woorden) ; niet weet wie erachter zit. Germ toch he… ik vind het altijd zo sneu. X May

 59. Onze kleine Sanne zit regelmatig haar opa in mini vorm op het bed staan, ze is er niet bang voor en vind het zelfs wel grappig maar helemaal normaal is het toch niet, verder gelukkig geen enge dromen of nachtmerries wel wordt er iedere avond eerst onder het bed gekeken wat dat blijft toch wel een eng plekje

 60. Ik doe graag mee voor mijn dochters. Hier vallen de nachtmerries gelukkig mee. Ze slapen alleen af en toe onrustig, maar worden niet wakker.

 61. Playmobil prachtig speelgoed.
  Mijn kleinkinderen spelen er graag mee en het staat ook altijd op het lijstje voor de Kerst.
  Dan ligt er vast wel een doos voor één van de kleinkinderen onder de kerstboom.
  Nachtmerries hebben mijn kleinkinderen nog nooit bij mij gehad.
  Toen mijn kleindochter , toen 5 jaar, bij ons logeerde, kwam ze heel verdrietig ’s nachts , bibberend van de kou, bij ons bed en vertelde dat ze in bed had geplast, omdat ze had gedroomd dat ze op de wc zat en toen had ze in de broek geplast.
  Ik weet dat dat kan, want dat is mij in mijn jeugd ook een paar keer overkomen.
  Je denk dan dat je echt op de wc zit en ontspant je dan en dan inderdaad in bed plast. Heel naar.
  Het is wel geen nachtmerrie, maar op dat moment wel heel erg.
  Ik volg je op bloglovin en doe heel graag mee.

 62. Wauw! Wat een gave set! Gelukkig heeft mijn dochter nauwelijks nachtmerrie’s. Die enkele keer dat het is voorgekomen was ze verdwaald, kon ze ons niet meer vinden.

 63. Nee, dat heeft hij niet gelukkig. Hoewel, ’t is zo’n onrustige slaper. Aan nachtmerries/dromen komt hij niet toe misschien? Ik heb hem er in elk geval nog nooit over gehoord.
  Zijn papa zit bij de (vrijwillige) brandweer. Dat zelf nadoen vindt onze zoon geweldig. Wat zou hij blij zijn met een ‘eigen’ kazerne!

 64. Soms vraag ik me weleens af waarover ze droomt, dan wordt ze ineens gillend of huilend wakker. Afgelopen nacht kwam ik er wel achter: toen werd mijn dochter huilend wakker, en had ze een enge droom over aardbeien 😉

 65. 2 van onze 3 kinderen hebben regelmatig nachtmerries. Vaak komen we er niet eens achter waar ze over gaan. We horen ze wel hard roepen en gillen, maar eenmaal wakker weten ze niet meer waar het over ging. Het zijn vaak dingen die ze overdag op tv gezien hebben (en dan laten we ze uit voorzorg alleen maar heel braaf naar Zappelin kijken, maar zelfs Pieter konijn levert al enge dromen op). Leuke actie dus van jullie! Doet me trouwens weer erg herinneren aan mijn eigen jeugd als groot Ghostbustersfan!

 66. Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn oudste zoon. Hij heeft regelmatig nachtmerries. We krijgen hem dan bijna niet wakker… Hij zegt zelf dat hij droomt over een vos die zijn kamer binnenkomt en hem wil bijten. We hebben al uitgelegd dat vossen echt niet op zijn kamer kunnen komen maar helaas heeft het nog geen effect…

 67. Avatar foto
  Nathalie Krijgsman

  Mijn oudste zoon van 8 heeft wel eens nachtmerries over dingen die hij overdag eng vond om te horen. Bv laatst toen hij zijn radio in de badkamer aan wilde doen, vertelde ik hem hoe gevaarlijk stroom en water kan zijn. Hij stelde zoveel vragen, wilde er vanalles over weten! En na de laatste vraag begon hij te huilen en zei: nu krijgt ik nachtmerries hierover! Gelukkig sliep hij toch lekker die nacht ?

 68. Gelukkig geen nachtmerries, de jongens willen juist graag boeken over monsters en films als transylvania en Casper het spookje ?
  Helaas zijn ze wel bang voor boeven, ze durven niet zo goed alleen naar boven en zien in elk steegje gevaar☹

 69. Avatar foto
  Linda Raaijmakers

  Ons zoontje Lucas heeft de laatste tijd steeds een droom waarbij hij zegt dat een tijger hem verbrand ofzo. Gelukkig heeft zijn tweelingzus Eva nergens last van. Ik weet zeker dat zij dit geweldig zouden vinden 😀

 70. Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Zij komt geregeld haar bed uit en ligt soms uren wakker omdat ze niet kan slapen omdat ze ”eng” droomt. Waar ze allemaal over droomt is heel wisselend maar vaak komen er heksen in voor, spoken, ze is behoorlijk bang dan! Het duurt dan ook even voordat ze weer gaat slapen…. Wat niet echt fijn is als ze de volgende dag weer fris en fruitig in de klas moet zitten! Ze is helemaal gek op playmobil dus dit is wel een perfect cadeau voor haar! Ik doe dan ook ongelooflijk graag mee voor de lieve kleine meid en ga duimen!

 71. Avatar foto
  Sonja Hubregtse

  Ja helaas hebben ze hier regelmatig nachtmerries. Er zouden enorme traktorwielen op hem af komen rollen. Lijkt me inderdaad wel eng als je een kleine (grote) jongen bent.
  De win-actie is trouwens super ! Onze 2 stoere boys (6 en 8 jaar) zouden dit helemaal super vinden ! De brandweer zou ze misschien kunnen beschermen bij hun nachtmerries 😉

 72. De playmobil set zou een mooie aanvulling zijn op onze monster/spook-verdwijn-en-zorg-voor-leuke-dromen-spray. Want door dromen over spoken en monsters wordt de nachtrust van mijn 5-jarige zoontje het vaakst verstoord. De spray werkt niet altíjd en mijn zoontje is een grote fan van Playmobil. Hij heeft zoveel fantasie dat hij nu al weet dat hij later boeken gaat schrijven. Helaas gaat zijn fantasie ook ’s nachts met hem aan de haal, dat vind ik zo sneu voor hem.

 73. Avatar foto
  Miranda Hendriks

  Jongste van 7 jaar heeft een liftfobie en heeft daar 1-2x in de week nachtmerries van ? icm dat hij in de kamer zwarte mensen ziet. . Bij de deur.. Onder het bureau en ook naast zijn bed.. Ze zijn ook in jouw kamer mama.. ? dus is het proberen waard het ‘verdrijven’ vd mensen in zijn kamer met de ghostbuster! Wil graag meedoen met de aktie.

 74. Wat een toffe prijs! Mijn zoontje heeft Playmobil ook helemaal ontdekt, en is gek op alles wat met brandweer te maken heeft. Een hele mooie combi dus 😉 Hij is soms bang in het donker, valt dan wel in slaap maar wordt dan wakker omdat hij droomde over monsters (enge diertjes) zoals spinnen in en onder zijn bed.

 75. Oooh ik zou graag spoken en nachtmerries verjagen met deze playmobil! Elke avond is het weer lastig om onze zoon aan t slapen te krijgen. ‘Maar mama ik wil niet slapen, want dan ga ik dromen.’ Hij droomt vaak dat papa en mama geen ogen hebben… Wie weet biedt dit uitkomst!

 76. De oudste is bang voor dromenvangers en de jongste gelooft ee heilig in. Daarom heeft de jongste samen met oma een dromenvanger gemaakt. Dit vond de oudste wel goed. Dromen gaan soms over monsters. Maar ook soms over ‘echte’ dingen die ze mee maken en spannend waren.

 77. Wij zijn op vakantie geweest en onze oudste zoon heeft zijn broertje van 3,5 toen wijs gemaakt dat als we eenmaal thuis waren de monsters hem zouden pakken. Heel fijn zo’n oudere broer 😉 want nu zitten we ermee! In de avond niet willen slapen en hij wordt 1-2 keer per nacht wakker in paniek. Want de monsters komen hem halen! Dit is nu al 4 weken zo en meneer slaapt nu iets beter maar er moet nog wel een lamp aan op de gang een de paniek is er nog. Misschien dat deze Ghostbuster set dat kleine beetje angst kan wegnemen? Dan kunnen we alle 4 weer lekker slapen 😉

 78. Avatar foto
  suzanne wanders

  gelukkig hebben mijn kinderen nooit echt nachtmerries in de zin van gillend wakker worden. Oudste zegt nooit te dromen, oftewel weet het gewoon niet meer en jongste zegt wel eens spannende dromen te hebben, vaak met haaien in de hoofdrol. Daar verteld hij graag over “)

 79. Onze Gijs van 4 vind in slaap vallen tegenwoordig eng. En wordt regelmatig huilend wakker. Waarover hij dan uiteindelijk heeft gedroomd wordt vaak niet eens duidelijk. Maar duurt een hele tijd voordat wij dan weer achter netflix zitten dus deze prachtige kazerne uitproberen willen we wel!

 80. Mijn zoontje van 4 slaapt nu gelukkig goed door maar dat is wel een tijdje anders geweest. We hebben een nachtlampje in de vorm van een spookje gekocht die als je hem aan zet 5 minuten zachtjes gaat branden. En daarbij hebben we het verhaal verteld dat als het spooklampje aan gaat dat de spoken weg gaan omdat ze dan weten dat hij het niet leuk vind dat ze er zijn. Door Casper het spookje denkt hij gelukkig nogsteeds wel dat alle spoken lief zijn. En hij gebruikt het lampje heel veel, het moet zelfs mee op vakantie en uit logeren.

 81. Lampjes aan en dromenvangers, het mag nog niet baten voor onze zoontjes van 6 en 3. Vooral onze zoon van 6 heeft nogal een levendige fantasie; er zitten monsters in de gordijnenen er komen enge monsters door de ramen, er zit een spook in de kast… en daar word zoon van 3 dan weer bang van.. zou fantastisch zijn als ze samen op spokenjacht zouden kunnen, en hun kamertjes daarmee monsterproof kunnen maken!

 82. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  kleinzoon tije heeft er gelukkig geen last meer van, er is wel een periode van bange dromen geweest
  de brandweerkazerne zou hij natuurlijk geweldig vinden, hij gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 83. Avatar foto
  Jacqueline Van de Manakker

  Hier gaan de nachtmerries over spoken, die ’s nacht uit de kledingkast komen, dus daar hebben we een slotje opgezet, zodat ze hopelijk niet meer te voorschijn komen

 84. Avatar foto
  Marieke de jonge

  Onze zoon van 5 jaar heeft al jaren nachtangsten en slaapwandeld. Vooral eng voor ons want hij herinnert het zich niet. Voor de nachtmerries heeft hij een dromenvanger boven zijn bed. Soms doet hij het niet helaas en zijn er toch vervelende dromen over spoken en monsters.

 85. Wow wat een gave winactie. Hier gaan de nachtmerries over Dat wij als ouders niet meer terug komen en ze dan helemaal alleen is of Dat er iets onder het bed zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven