Waterpret met Playmobil

Onlangs schreef Marjolijn al over het hebben van waterpret zonder een zwembad in de buurt. Ook wij hebben daar ervaring mee 🙂 . We hebben overigens ook een zwembad in de tuin met dit warme weer, maar waterpret met speelgoed is altijd leuk. Het Playmobil waterpretpark wordt dan ook met open armen ontvangen. Er is een klein verschilletje met het artikel wat Marjolijn schreef… bij ons wordt dit speelgoed wel binnen gebruikt. Maarja, ik heb dan ook de mazzel dat we een gietvloer hebben, dus wat water op de vloer bederft bij ons de pret niet. Even een doekje erbij en hoppa….

playmobil_waterpretpark

Bij ons in huis hebben ze nooit genoeg van kliederen. Kliederen met stiften, kliederen met (magic) zand, kliederen met water. Gelukkig niet allemaal tegelijk, maar desalniettemin geeft het toch altijd een hoop rommel. Ik vind het op zich prima, maar probeer wel mijn uitspraak te handhaven dat er na het spelen ook wordt opgeruimd. Dat dit maar deels lukt is niet alleen aan mijn kinderen te wijten 😉 .

Playmobil waterpretpark bouwen

Tijdens het uitpakken van het Playmobil waterpretpark is wel duidelijk waarom dit prachtige speelgoed vanaf 4 jaar is. Het verricht wat bouwtechnisch inzicht en precisie om tot het juiste resultaat te komen, maar gelukkig houdt ons meisje van bouwen, in elkaar zetten, stickertjes plakken en alles op elkaar stapelen. En het resultaat mag er zijn!

Tevreden over haar bouwkunsten wordt het zwembad natuurlijk gelijk volgeladen met water en dienen de eerste doeken zich aan om de straaltjes die vanuit de gieter naast het zwembad op de vloer zijn gekomen weer op te doen. En dan komt er een vriendinnetje om de hoek kijken. Samen spelen is natuurlijk leuker. En samen met water spelen is nóg leuker! Gelukkig is het inmiddels een beetje opgeklaard en lijkt het me in dit geval ook een goede keuze om het Playmobil Waterpretpark tijdelijk naar buiten te verhuizen. Lekker op het gras, hop, hop.

En dan blijkt zo’n Playmobil waterpretpark lang zo gek nog niet. Ik hoef geen telefoonnummers op armen te schrijven, me geen zorgen te maken of dat ik wel of geen zwembandjes nodig zal hebben, me niet suf te staren naar de glijbaan waar allerlei capriolen op uitgehaald worden. Niets van dat alles! Ik kan gewoon lekker mijn boek erbij pakken en eens even wat tijd voor mezelf pakken. Heerlijk!

Winactie Playmobil waterpretpark

Wil jouw zoon of dochter ook lekker kliederen met water? En wil jij ook graag wat tijd voor jezelf? Wij mogen een Playmobil Waterpretpark weggeven, dus wie weet zit jij straks wel te chillen. Vul onderstaande formulier in en geef op Facebook in een reactie aan welke waterattracties in het algemeen het beste aan jouw kind besteed zijn. Deze winactie loopt tot 21 Augustus 2015.

Deze winactie is gesloten.

[Form id=”90″]

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

1 gedachte over “Waterpret met Playmobil”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven