Playmobil wintersport; lekker in de sfeer komen met skieën

Op uitnodiging van Playmobil mocht Miriam voor ons een dagje plezier maken in Snowworld. Haar kinderen konden naast het skiën ook kennis maken met de nieuwe lijn van Playmobil, de Playmobil wintersport. Wat een toepasselijk thema! Miriam vertelt…

Playmobil wintersport en Snowworld

Onze oudste is afgelopen zomer vier jaar geworden. Een hele bijzondere leeftijd voor ons. Niet alleen omdat ze voor het eerst naar school ging, maar ook omdat ze voor het eerst zal gaan skiën. Vier jaar is namelijk de leeftijd dat ik zelf op de latten ging. En hoe vroeger je begint, hoe beter de skilessen blijven hangen. Ik wilde haar alleen niet gelijk in het diepe gooien en haar dus eerst een paar lesjes in Nederland laten volgen. Lekker laagdrempelig en laag bij de grond. Bij Snowworld mocht ze de aftrap doen. Dit pakte alleen veel anders uit dan gedacht.

playmobil wintersport review

Het is alweer een aantal weken geleden dat we met het gezin naar Snowworld Zoetermeer gingen voor een middagje Playmobil en sneeuwpret. Dat die twee hetzelfde konden betekenen wisten we toen nog niet. We hoopten dat onze kleuter die dag een skiles wilde volgen, maar na het zien van de Playmobil wintersport wilde ze voor geen goud meer de koude piste op 😉 . Ik kon het haar ook niet helemaal kwalijk nemen.

Playmobil wintersport, dé wintereditie van Playmobil

Playmobil heeft namelijk een nieuwe reeks uitgebracht; de wintersport editie. En het is echt ontzettend leuk! Ik ben helemaal gecharmeerd van de kleine poppetjes en hun skietjes. Ze hebben zelfs kleine wantjes! De meiden kregen er ook geen genoeg van om alles aan en uit te klikken. Ik wist niet dat ze Playmobil leuk vonden tot ik ze die middag eindeloos er mee zag spelen. De peuter heeft alleen even een break genomen om de piste op te gaan.

playmobil wintersport skier

Peuter op de skies

Jawel, waar haar zus geen zin had om te skiën, wilde de peuter niets liever dan op de latten staan. Gelukkig had Snowworld ook skietjes en schoenen voor een tweejarige in huis, dus samen met papa kon ze voor het eerst een poging tot skiën wagen. Het was een groot succes! Een uur lang zag ik haar schaterlachen en juichbewegingen maken. Het was uiteindelijk haar te volle luier waardoor ze van de piste af moest, maar anders had ze daar gerust nog een uur achteraan geplakt. Het eerste wat ze zei toen ze weer het restaurant in kwam was dat ze “morgen weer wilde skiën”. We denken er dus over na om in het voorjaar haar een paar lessen te laten volgen.

playmobil wintersport snowworld

Na de sneeuwpret moest er natuurlijk weer verder gespeeld worden met de Playmobil. Voor de peuter was het nog aantrekkelijker geworden nu ze zelf ook op de skietjes had gestaan. Het was meer voor haar gaan leven denk ik. Wij weten in ieder geval wel nu dat Playmobil bij onze kinderen een groot succes is. Mooi weer wat inspiratie voor de feest- en verjaardagen!

Beschikbare items binnen de Playmobil wintersporteditie

Wil jij ook de wintersport wat meer laten leven binnen je gezin, of ben je gewoon op zoek naar nieuw speelgoed waar je kids heerlijk mee kunnen spelen? Dan is de Playmobil wintersport een uitstekende keuze. De hele wintersporteditie bevat onderstaande items:

  1. Wintersporters
  2. Sneeuwballengevecht
  3. Skischooltje
  4. Skihut
  5. Biatlete
  6. Skiër
  7. 4×4 met dakkoffer
  8. Sneeuwscooter
  9. Skiër op snowblades

Alle Playmobil wintersport artikelen vind je hier online , heel veel plezier met spelen!

1. Playmobil Wintersporters

2. Sneeuwballengevecht

Even heerlijk samen uit je dak gaan met een sneeuwballengevecht. Zeker zo belangrijk als het skiën natuurlijk, want deze hele vakantie draait niet alleen om sportief met elkaar bezig zijn, maar vooral al plezier maken!

3. Skischooltje

De skischool. Met gemengde gevoelens kijken we hier op terug 😉 . Het ene kind vind het fantastisch, het ander kind blijft veel liever bij papa en mama. Maar lekker thuis spelen met deze Playmobil skischool? Dat is altíjd leuk!

4. Playmobil Skihut

Geen goede wintersport zonder even lekker een hapje en een drankje te doen zullen ze bij Playmobil gedacht hebben. En terecht! Deze skihut heeft een adviesprijs van € 64,99, maar …

Een ander leuk thema zijn is het Playmobil Dragons thema

5. Playmobil Biatlete

Een kleine toevoeging om de set die je in huis hebt verder uit te breiden. Voor maar € 3,99 heb je de Playmobil Biatelete erbij!

6. Playmobil Skiër

Een stoere skiër, nummer 1 op de piste! Dit wintersport item is voor € 3,99 te krijgen bij Playmobil en voor € 7,95 bij Bol.com.

7. 4×4 met dakkoffer van Playmobil

Onmisbaar die dakkoffer als je met je hele gezin op wintersport gaat 😉 . Je wilt niet weten wat er bij ons thuis altijd in de auto meegesleurd wordt als we op wintersport gaan. Adviesprijs is € 19,99.

8. Playmobil Sneeuwscooter

Een van de favoriete accessoires van dit Playmobil wintersport thema vind ik. Een sneeuwscooter maakt een wintersportgebied compleet. Adviesprijs is € 9,99, bij Bol.com is hij wat duurder.

9. Playmobil skiër op snowblades

Ik vind de baard van deze skiër op snowblades helemaal geweldig, zo zie je ze op de piste ook vaak genoeg, alleen dan met klontjes sneeuw erin 😉 . Deze Playmobil skiër is ook bij Playmobil weer overduidelijk goedkoper dan bij Bol.com. Adviesprijs is namelijk € 3,99 en bij Bol ligt de prijs op € 7,95.

Ook leuk: Playmobil ghostbusters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven