Ploem loungebanken, plof lekker fashionable neer!

Op een van onze strooptochten op het Worldwide web kwamen we weer een heel leuk merk tegen. Het Nederlandse merk PLOEM is het merk voor zitmeubelen en accessoires voor kinderen. De stoelen en bankjes zijn zelf samen te stellen uit een ruim aanbod van de leukste stoffen. PLOEM streeft in al haar ontwerpen naar de combinatie van strakke vormgeving in spannende dessins waardoor een bijzondere uitstraling ontstaat.

Ploem loungebanken

Ploem fleurt op

De stoffen gaan mee met de nieuwste trends. Er is voor ieder wat wils, mooie dessins en kleuren geschikt voor jongens en meisjes. Alle stoffen zijn dus ook los te verkrijgen voor het maken van gordijnen bijvoorbeeld, zo maak je de kinderkamer helemaal compleet!

Helemaal top vonden wij bijvoorbeeld de loungebanken van Ploem. Kinderen willen ook wel eens lekker onderuit hangen of uhhhh… misschien wel vaker dan ‘eens’, dus heeft PLOEM de Lounge Chairs voor kids ontworpen. De lounge banken bestaan uit losse eenheden, die je ook weer zelf kunt samenstellen in aantal en stof, met of zonder pootjes. Handig, want je kan zo elke gewenste opstelling maken en dat is in de kinderkamer vaak wel gewenst. Zo heb je de single met een enkele rugleuning en de double met een gehoekte rugleuning. Deze chairs van Ploem kunnen gecombineerd worden tot bijvoorbeeld een 2-zits kinderbankje, een kinder “chaise longue”, een driezitsbank, een bank met voetenbank of tafel en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Ploem Lounge chairOmdat de lounge chairs in verschillende stoffen kunnen worden uitgevoerd heeft elke opstelling en uitvoering zijn geheel unieke uitstraling. Ook heeft PLOEM leuke poefjes die uitstekend gecombineerd kunnen worden met de speelse Lounge Chairs. En daar kan ik geen genoeg van krijgen, van poefjes 😉 . Dussss… ik ploem uhhh ploeter nog even lekker door op de website om alvast een voorselectie te maken waar mijn meisje straks uit mag kiezen!

Ze zijn geschikt voor alle leeftijden door de uitvoering in 2 maten, medium en large. Niets houdt je kinderen nu meer tegen, loungen maar!

 

Over de auteur

1 gedachte over “Ploem loungebanken, plof lekker fashionable neer!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven