Pockies: Al Bundy kan nog steeds zonder, maar de rest van de mannen blijkbaar niet

Had jij er al eerder van gehoord? Van Pockies? Ik nog nooit, maar er verscheen wel direct een glimlach op mijn gezicht toen ik het persbericht binnenkreeg. Pockies zijn onderbroeken met zakken. Voor studenten. Voor hangjongeren. Of voor de Al Bundys onder de mannen die toch liever een zak gebruiken om hun hand in te laten verdwijnen ;).

Je koopt deze toffe onderbroeken met zakken onder andere in de webshop van Pockies.

Pockies onderbroeken met zakken

Pockies onderbroeken met zakken; voor de coole man

Pockies onderbroeken zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn echter op één punt serieus onderscheidend van andere onderboeken voor mannen. Ze hebben zakken. Want een onderbroek zonder zakken is natuurlijk enorm onhandig!

Stle je voor… je bent in een chillbui. Je wilt dus lekker hangen op de bank en je hebt al helemaal geen zin om iets aan te trekken. Maar als je naar de wc loopt, of naar de keuken om wat lekkers te halen (als je daar al zin in hebt) … waar laat je dan je telefoon? In een gewone onderbroek kan je je telefoon niet kwijt. In Pockies wel! En uiteraard wil je geen seconde van je mobiel gescheiden zijn. Je telefoon in je hand meenemen? Super onhandig en absoluut niet chill! Die onderbroek met zakken is dus een regelrechte must.

Onderbroeken met zakken

Een slimme vrouw geeft haar man Pockies

Je vraagt je misschien af waarom je Pockies aan je man zou ‘moeten’ geven. Ik heb daar wel een reden voor, en misschien ben jij net als ik. Ook dan zijn die onderbroeken met zakken wat voor jou om aan je partner cadeau te geven. Bijvoorbeeld met vaderdag, of voor valentijn. Leuk én noodzakelijk, lees maar.

Ik heb bijna nooit een tas bij me. Vind ik irritant, zo’n ding om mijn schouder. Ik heb ze wel hoor, want ik ben natuurlijk ook een vrouw. En een mooie tas kan ik niet zomaar laten liggen. Zo nu en dan kom ik aan mijn behoefte tegemoet en koop ik dus een tas. Om er vervolgens weinig mee te doen. En geen tas bij je hebben betekent dat je altijd loopt te rommelen met je telefoon en je sleutels. Waar laat je die?

Je voelt hem al aankomen… in de Pockies van je man natuurlijk! Want als hij lekker kan chillen op de bank, dan wil je zelf uiteraard ook een relax dagje inplannen. Snap ik best! Heel vervelend als je dan je telefoon niet in de buurt hebt. Maar gelukkig heeft je man met Pockies altijd zakken waar ook jouw spullen in kunnen. Hoera!

Een nog slimmere vrouw koopt deze onderbroeken voor zichzelf

Hou jij wel van een beetje gekkigheid, ben je chillmaat nummer één en vind je fashion wel of niet belangrijk? Dan zijn de Pockies voor vrouwen helemaal wat voor jou. Maakt niet uit wat voor type onderbroek je normaal draagt, je gaat er verliefd op worden. Want ook jij kan gewoon door het huis rollebollen in je onderbroek mét je telefoon op zak! Of je stopt er je tampon in of die lekkere reep chocola die je wilt verorberen. Het is helemaal aan jou!

Feit is wel dat partner ongetwijfeld zijn ogen niet van je af kan houden, want ook die Pockies voor vrouwen zien er fantastisch uit! Kan dus zomaar zo zijn dat dat samen Netflixen in je onderbroek met zakken uitmondt in iets anders. No worries, je hebt die Pockies zo uit 😉 . Zorg er alleen wel even voor dat de kinderen er niet bij zijn.

Een matching outfit? Probeer de sockies bij de Pockies

Tja, met de titel hierboven heb ik de clou alweer verklapt. Loop je graag in je onderbroek door het huis, maar heb je snel koude voeten? Dan koop je natuurlijk matching sockies bij je Pockies! En kijkt er iemand raar op? Trek dan je telefoon uit je pocket en chill. Wedden dat ze jaloers zijn?!

Over het ontstaan van die onderbroeken met zakken

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 120.000 verkochte producten) en werken ze aan de uitbreiding naar buitenlandse markten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven