10 Inspirerende podcasts voor vrouwelijke ondernemers

Ben je op zoek naar inspirerende podcasts voor vrouwelijke ondernemers? Ben jij zelf een vrouwelijke ondernemer en leer jij graag van andere succesvolle vrouwen? Veel van deze vrouwen delen hun geheime wapens in podcasts!

Met een schat aan kennis, inzichten en inspiratie zijn deze podcasts uitgegroeid tot een onmisbare bron voor elke vrouwelijke ondernemer die haar vaardigheden wil aanscherpen en haar zakelijke doelen wil bereiken.

podcast vrouwelijke ondernemers

10 Podcasts voor vrouwelijke ondernemers

Je kan natuurlijk volop luisterboeken luisteren via kobo als je wilt, maar met regelmaat een podcast opzetten, daar word je ook zeker wijzer van. In dit artikel ontdek je 10 inspirerende podcasts voor vrouwelijke ondernemers.

1. The MoneyMaker Podcast

Vanaf haar 25e heeft Michelle al een aantal personal brands opgebouwd waarin ze tientallen vrouwen helpt om een moneymaker te worden. Deze reis was niet makkelijk. In deze podcast geeft ze een ongefilterd inzicht in haar leven en deelt ze al haar ervaringen op weg naar succes. Taal: Nederlands

Luister deze podcast via: Spotify of iTunes.

2. Female Leader Podcast

In deze podcast voor vrouwelijke ondernemers helpt Stephanie van der Linden jou om in je volle potentieel te stappen en je wildste business dromen waar te maken!

Wat je ook waar wilt maken; 10K of 20K per maand, internationaal ondernemen, meer impact, minder werken, het maakt niet uit. Uiteindelijk begint het bij jou!

Alleen vanuit de juiste versie en energie kan je de juiste stappen en acties zetten die daadwerkelijk resultaat zullen leveren. Dagelijks, 7 dagen per week een nieuwe inspirerende podcast. Taal: Nederlands

Luister deze podcast via: Spotify of via stephanievanderlinden.nl.

3. Female Boss podcast voor vrouwelijke ondernemers

Female Boss is dé podcast voor ambitieuze vrouwen die op hun eigen voorwaarden willen leven. In elke aflevering interviewt host Amanda Bakker inspirerende vrouwen die hun eigen weg zijn gegaan en de beste versie van zichzelf zijn geworden.

Ze deelt hun verhalen, tips en tricks over hoe je je doelen kunt bereiken, je dromen kunt najagen en je potentieel kunt benutten. Ben jij klaar om de regie over jouw leven te nemen?

Tune in bij Female Boss en zet vandaag nog de eerste stap! Taal: Nederlands

Luister deze podcast via Spotify, iTunes of femaleboss.nl.

4. Girlboss Radio

Avery Francis is de host van Girlboss Radio. Deze podcast voor vrouwelijke ondernemers brengt diepgaande gesprekken met invloedrijke vrouwen, variërend van succesvolle ondernemers tot creatieve denkers.

Leer van de ervaringen van anderen en ontdek hoe je jouw eigen ondernemerspad kunt vormgeven. Taal: Engels

Luister deze podcast via Spotify, iTunes of girlboss.com.

5. The BossBabe Podcast

Bossbabe is een van de grootste online community’s van ambitieuze vrouwen en vrouwelijke ondernemers ter wereld. Ze hebben een digitale aanwezigheid van meer dan 4,2 miljoen volgers en het beste online lidmaatschap voor vrouwelijke ondernemers.

Ze zijn gepassioneerd door het creëren van inhoud die ambitieuze vrouwen ondersteunt bij het opbouwen van rijkdom en het creëren van levens waar ze van houden.

De BossBabe podcast is de plek waar ze een kijkje achter de schermen delen van het opbouwen van succesvolle bedrijven, het bereiken van topprestaties en leren hoe je dit allemaal in evenwicht kunnen brengen. Taal: Engels

Luister deze podcast via Spotify, iTunes of bossbabe.com.

6. JessWorks Podcast

JessWorks Podcast is DE Podcast voor de vrouwelijke ondernemers die haar business wilt laten groeien.

Jessica geeft je praktische tips over sales, marketing, mindset en een kijkje achter de schermen over het online ondernemerschap. Taal: Nederlands

Luister deze podcast via Spotify, iTunes of jessworks.nl.

7. Strijdende onderneemsters

Deze podcast is speciaal ontworpen voor de sterke en gepassioneerde vrouwelijke ondernemer die vastberaden is om haar dromen waar te maken. Hier delen Sanne en Lotte inspirerende verhalen, waardevolle inzichten en praktische tips om je te ondersteunen in jouw ondernemersreis.

Als strijdende onderneemsters begrijpen ze de uitdagingen waar je voor staat. We weten dat het ondernemerschap niet altijd gemakkelijk is, maar we geloven ook in de kracht van veerkracht, doorzettingsvermogen en gemeenschap. Taal: Nederlands

Luister deze podcast via Spotify of strijdendeonderneemster.nl.

8. Hooked on Business

In deze podcast voor vrouwelijke ondernemers hoor je inspiratie over het ondernemerschap. Je hoort interviews, stappenplannen en heel veel concrete tips die jij direct kunt toepassen in jouw bedrijf, zodat jij met een heldere strategie een gezond bedrijf op- of uitbouwt.

Financieel gezond, goed voor de wereld, passend bij jezelf en klaar voor de toekomst. Mirjam Hegger is jouw podcast host. Heel veel luisterplezier! Taal: Nederlands

Luister deze podcast via Spotify of mirjamhegger.nl.

9. Kim Munnecom Podcast voor vrouwelijke ondernemers

De Kim Munnecom Podcast is een life changing podcast voor iedereen die wil leren hoe je alles kunt creëren in je leven door een master te worden in Manifesteren.

Als jij gelooft in de Wet van Aantrekking en alles wilt leren over hoe je met minder hard werken veel meer voor elkaar krijgt, dan is deze podcast echt een must listen! 

De basis voor succes is het creëren van een mindset voor succes… als de basis goed is kun je namelijk ALLES bereiken wat je wilt! Taal: Nederlands

Luister deze podcast via Spotify, iTunes of kimmunnecom.nl.

10. Master Your Business Moves Podcast

De Master Your Business Moves is een Business Coaching podcast van Francina van den Berg. Speciaal voor ambitieuze ondernemers die een succesvolle (online) business willen bouwen en op zoek zijn naar eenvoudige in te zetten inspiratie en tips over ondernemen.

Alles met als doel om jou direct in actiemodus te krijgen. Francina is al ruim 30 jaar ondernemer. In deze podcast deelt ze haar al haar eigen inzichten en struggles over ondernemen. Taal: Nederlands

Luister deze podcast via Spotify of masteryourbusinessmoves.nl.

Deze podcasts bieden zowel voor startende, vrouwelijke ondernemers als voor doorgewinterde professionals een schat aan waardevolle informatie en inspiratie voor elke vrouw die haar zakelijke dromen wil realiseren.

Neem de tijd om te luisteren, te leren en te groeien met deze boeiende podcasts die speciaal zijn ontworpen voor jou, de vrouwelijke ondernemer van vandaag.

Welke onderwerpen kun je verwachten in podcasts voor vrouwelijke ondernemers?

Podcasts voor vrouwelijke ondernemers behandelen een breed scala aan onderwerpen die van belang zijn voor vrouwen die actief zijn in de zakenwereld. Hier zijn enkele veelvoorkomende thema’s die in dergelijke podcasts aan bod kunnen komen:

1. Ondernemersverhalen en Succeservaringen:

 • Inspirerende verhalen van succesvolle vrouwelijke ondernemers.
 • Hoe ze hun bedrijf hebben opgebouwd en uitdagingen overwonnen.

2. Leiderschap en Management:

 • Tips voor effectief leiderschap.
 • Strategieën voor het managen van teams en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur.

3. Zakelijke Strategieën en Tactieken:

 • Praktische zakelijke adviezen en strategieën.
 • Marketing- en brandingstrategieën voor vrouwelijke ondernemers.

4. Persoonlijke Ontwikkeling:

 • Het belang van zelfvertrouwen en zelfzorg in ondernemerschap.
 • Het overwinnen van persoonlijke en professionele obstakels.

5. Work-Life Balance:

 • Tips voor het balanceren van werk en privéleven.
 • Het belang van het nemen van pauzes en het behouden van een gezonde levensstijl.

6. Financiën en Geldzaken:

 • Advies over het beheren van zakelijke financiën.
 • Investeringsstrategieën en financiële planning voor ondernemers.

7. Netwerken en Samenwerken:

 • Hoe effectief te netwerken en waardevolle zakelijke connecties op te bouwen.
 • Samenwerkingsmogelijkheden en partnerschappen.

8. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

 • Het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Hoe vrouwen een positieve impact kunnen hebben op hun gemeenschappen.
 • Het bijhouden van technologische ontwikkelingen die relevant zijn voor ondernemers.
 • Hoe technologie kan worden gebruikt om bedrijven te laten groeien.

10. Juridische en Zakelijke Aspecten:

 • Inzichten in juridische kwesties met betrekking tot ondernemerschap.
 • Belastingadviezen en zakelijke normen en waarden.

Deze onderwerpen variëren natuurlijk afhankelijk per podcast. Over het algemeen streven deze podcasts voor vrouwelijke ondernemers ernaar om een ondersteunende ruimte te bieden, om te leren, te inspireren en te groeien in hun zakelijke reis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven