Poeder met chocoladesmaak in plaats van groenten

Eet jouw kind voldoende groeten en fruit?

Vrijwel alle kinderen eten te weinig groente en fruit (RIVM onderzoek, oktober 2011). Met alle mogelijke gevolgen van dien. Maar hoe zorg je dan dat je kind dagelijks voldoende voedingsstoffen binnen krijgt?

Dat is natuurlijk voor iedereen de vraag. Je kunt werken met ‘straf’ …. ‘als je niet eet dan moet je naar de gang of naar bed… of je werkt juist met ‘beloning’… als je dit opeet, dan krijg je daarna een snoepje….  Ik zal niet beweren dat wij heilig zijn… we hebben het allemaal geprobeerd – en om eerlijk te zijn – ik weet nog steeds niet wat nou het beste werkt. Wat ik wel weet is dat het aardig wat stress kan veroorzaken. Het eten.

Er is inmiddels weer iets op de markt waar je (misschien) mee geholpen kan zijn. Kidz 5 a Day biedt een eenvoudig oplossing: een voedzaam poeder dat bestaat uit 33 verschillende biologisch geteelde groenten en fruit met de smaak van chocolade. Een puur product, zonder kunstmatige smaak- , geur- en kleurstoffen, Na Engeland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Denemarken is Kidz 5 a Day vanaf januari ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Volgens de normen zouden opgroeiende kinderen drie opscheplepels groente per dag moeten eten. Maar niet iedere ouder krijgt dat zonder problemen bij zijn kroost voor elkaar. En –hoe belangrijk we het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen ook vinden- niet elke ouder heeft de puf of de tijd om daar een dagelijkse strijd van te maken.

Daarom is Kidz 5 a day ontwikkeld.  Kidz 5 a day is een natuurlijk groente- en fruitpoeder met een aangename chocoladesmaak (cacao is één van de ingrediënten). Het is samengesteld uit 33 verschillende groente- en fruitsoorten die komen uit de vijf verschillende kleurgroepen. Mix Kidz 5 a day met melk (koe -, soja of rijst-) of water en je krijgt een bijzonder voedzame shake.  In één glas Kidz 5 a day zitten alle voedingsstoffen die kinderen dagelijks nodig hebben.  Puur, biologisch geteeld en zonder toevoeging van allerlei overbodige supplementen.

En nu, nadat we jullie hebben voorzien van het nodige nieuws, zijn wij natuurlijk nieuwsgierig of jullie dit zouden willen proberen, of niet.

[poll id=”5″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven