Het poepspel… gegarandeerd geurloos plezier ;)

PoepspelTijdens onze verhuizing werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt: wat een enorme berg speelgoed heb ik in huis!! Nu gaat dat aardig hard wanneer je 3 kinderen in verschillende leeftijden hebt. Maar dit is echt té erg. En met Sinterklaas in aantocht, zal ik toch echt moeten gaan (op)ruimen..

Het poepspel; een rage!

Maar niet voordat ik jullie deze tip weggeef. Letterlijk, want je kunt ‘m zelfs winnen! Want één van de meest populaire spellen hier in Villa Kakelbont is toch echt het poepspel. Wat een magnifieke titel want welk kind wil nu niet een POEPspel??
Het valt immers onder de beruchte PPP fase (red. Poep Pies Piemel) waarin veel kleuters zich bevinden. Gegarandeerd succes zou je zeggen! En dat klopt.

PoepspelTotaal

Mede ook doordat het spel ontzettend toegankelijk en eenvoudig te spelen is. Vaak zie je bij spellen dat je als ouder mee moet spelen voor de uitleg, of minstens als scheidsrechter. In dit geval is het zo eenvoudig dat je ‘buiten spel’ kan blijven staan.
Het spel: Het is zaak zo snel mogelijk je kaarten op te spelen of in ieder geval tot je niet meer kunt.
Belangrijk is daarbij dat de volgorde klopt: wc -> poep -> wc-papier -> handen wassen en elke opvolgende speelkaart een andere kleur is. Om de beurt mag een kaart worden gelegd. Leg je je laatste kaart of kun je niets meer leggen, druk dan snel op het scheetkussen. Wanneer het klopt heb je gewonnen en krijgt de verliezer een drol op zijn hoofd. Een snellere manier van zindelijk worden is er niet!

Wij hebben de spelregels alleen iéts aangepast want die drol..tja, dat is natuurlijk een felbegeerd item. Dus in ons geval krijgt de winnaar de drol op zijn hoofd 😉 . Op de speldoos staat dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar, online zie ik ook dat er nog weleens vanaf 8 jaar vermeld staat (?), maar mijn meiden van zowel 4 als 6 jaar oud kunnen dit prima zelf spelen, zonder mama’s bemoeienis. Ideaal!

Het Poepspel is dus echt een aanrader! Het spel is uitgegeven door Identity Games en onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor slechts € 14,99. Dus wil je het graag voor Sinterklaas geven, dan weet je waar je het kan vinden 😉 .

Wij mogen een Poepspel weggeven! Wil je kans maken? Doe dan mee met deze winactie: geef hieronder een reactie en deel dit bericht op facebook (zie hieronder bij share and enjoy). Deze winactie is verlopen en gewonnen door Janneke van de Laar.

58 gedachten over “Het poepspel… gegarandeerd geurloos plezier ;)”

 1. Oohh super dit spel! Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn kids voor de kerst.. ze vinden dit spel zo geweldig!! 🙂

 2. Te gek! Lijkt me echt hilarisch. Ik zou dit spel dan ook dolgraag winnen voor mijn 4 en 7 jarigen.
  Erg leuk om te lezen dat het echt een leuk spel is. Die reclames kunnen zoveel zeggen……
  Ben benieuwd of het hier ook zo zal aanslaan. Kan bijna niet anders….

 3. Leuk spel, dat zou inderdaad lachen worden.
  Mijn zoontje zit nu in een fase dat alles plas en poep is. Tekeningen worden voorzien van bijvoorbeeld een plassende koe in de wei en een koeievlaai ernaast.
  Dit spel zou dus heel leuk zijn, lachen gieren brullen.
  Ik denk dat hij dan voorlopig geen tijd meer heeft om “vieze” tekeningen te maken 🙂

 4. Geweldig wat leuk, dit wordt lachen gieren en brullen. Alleen al om de titel van het spel zullen zij schaterlachen mij oppaskindjes. Gezellig om dit samen met hun te mogen spelen, ik doe heel graag mee om kans te maken.

 5. Dit is echt een spel voor de twee zusjes van mn man! Altijd komen we op een of andere manier uit op poep pies enz tijdens t eten dus hoe toepasselijk is dit spel hihi

 6. Lijkt mij een super spel om met mijn meisjes te spelen. Een spel vol humor houden wij ontzettend veel van gedurende de koude winterse dagen, dus doe graag mee

 7. Haha! Geweldig..! Ik doe graag mee voor onze kids.. wat zullen ze dit spel helemaal te gek vinden..! 😀

  Gedeeld en geliked op FB (Y)

 8. Avatar foto
  Diny Gijsberts

  De enige ECHTE originele willen hier blijkbaar vele,ik ben hier géén uitzondering op want deze actie is gewoon TOP !

 9. Wat een superleuk spel! Denk dat zelf mijn zoon van 3 dit nog geweldig gaat vinden en mss gaat het zindelijk worden nog sneller 🙂

 10. Avatar foto
  Blervaque nathalie

  Voor mijn vierjarige dochter die nog steeds bang is van de grote boodschap, zou dit misschien helpen om ze te leren ontspannen en het gemakkelijker laten gaan:) de grote broer en zus dan weer zullen zeker genieten van een spel over dit onderserp, een beetje als takkie kakkie, ok een succesverhaal in huis:)

 11. Wat een leuke winactie en super om als een cadeau te mogen geven!
  Ons zoontje is bijna 4 en dit lijkt me erg leuk, hij heeft nu 1 bordspel maar spelletjes spelen is al erg leuk met hem en hij vind het ook super, hij word altijd melig om scheten en dat soort dingen haha, dus ik vermoed dat dit een hit zal zijn, duimen maar 😀

 12. Gedeeld op twitter, volg je op fb. Juist vanmorgen was voor dit spel reklame op tv….kids meteen:”mama, dat willen we hebben!” Nou duimen dan maar! Wie weet…..

 13. Avatar foto
  Linda Pijnenburg

  Echt iets voor mn meisje, ze is een echt spelletjes kind.
  En heeft er steeds over, hoe leuk het spel zijn moet (:
  Het staat dan ook op t verlanglijstje (:

 14. Avatar foto
  erica_vanloon@hotmail.com

  Onze kinderen hebben een hoog poep en piesgehalte in hun grootse verhalen. Dit spel zouden ze fantastisch vinden.

 15. Avatar foto
  christel hilhorst

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes sam en lars, die dit spel hoog op hun verlanglijstje….. en het woord poep is hier echt om te lachen. Haha twee jochies helemaal in een deuk. Haha poepspel.. haha. Gedeeld op facebook.

 16. Mijn nichtje was 3 en liep al spellend door het huis, de winkel, op straat eigenlijk dus overal; ik ken al lezen…. P O E P POEP.
  Het lijkt me hilarisch om haar het poepspel te kunnen geven.

  Ps ze is nu bijna 5 (op mijn 44ste verjaardag) en gelukkig spelt ze nu ook p o e s KAT

 17. Ja mijn zoon Levi had het er al over en snapte hem niet een spel met poep?! Hij wilt het zo graag hij liep al te smeken bij me!

 18. Wat een leuk spel om met mijn kleinkinderen te spelen.
  Dat wordt lachen geblazen !

  Alleen jammer dat ik geen Facebook heb.
  Hoop ondanks dat wel mee te mogen doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven