Pom Pom Wow: lekker knutselen met pluizige pom poms

Het is al zo oud als knutselen zelf: pom poms maken. Dat leerden wij vroeger op de basisschool al. Je begint met twee ronde kartonnetjes knippen. Daar maak je een gat in. Vervolgens ben je ongeveer drie weken met een bol wol in de weer om dat gat helemaal dicht te maken. Uiteindelijk maak je het touw vast, knip je de kartonnetjes door en je pom pom is klaar. En viel, in mijn geval, net zo snel weer uit elkaar. Gevolg: overal losse draadjes en ik op de rand van een emotionele inzinking. Om te voorkomen dat ook bij mij een draadje los kwam te zitten heb ik al heel lang geen pom poms gemaakt. Gelukkig hebben ze daar nu wat op gevonden! Met Pom Pom Wow wordt het versieren met pom poms een stuk eenvoudiger!

pom pom wow

Pom Pom Wow: perfect voor knutselaars met twee linkerhanden

Als je twee rechterhanden hebt heb je er misschien niks mee, maar als je net als ik zelfs pom poms kan laten mislukken word je zeker blij van deze gadget. En als jij het niet wordt, geldt dat wel voor je dochter! In een handomdraai tovert ze namelijk haar slaapkamer om tot Pom Pom Paradise. En ze hoeft er niet eens handig voor te zijn 😉 . De pluizige decoraties van Pom Pom Wow kunnen namelijk niet mislukken. Handig, als je wel van knutselen en versieren houdt, maar er net als ik niet zo heel goed in bent.

pom pom wow

Hoe gebruik je Pom Pom Wow?

Pom Pom Wow heeft verschillende producten en sets waar je uit kan kiezen – pom pom plezier gegarandeerd. De set die Lotte mocht proberen bestond uit 45 poms in 7 verschillende kleuren. De pom poms zijn eigenlijk een soort staafjes, in een plasticje gewikkeld. Met een kleefrondje bevestig je ze op… nou ja, op wat je mini-me maar kan bedenken 😉 . Vervolgens haal je het plastic er af, en je pom pom is klaar. Next!

pom pom wow

Inspiratiegebrek? No problem!

Op de website van Pom Pom Wow kan mevrouw ook nog de nodige inspiratie opdoen. Die had Lotte overigens niet nodig, ze is dolenthousiast aan de slag gegaan. We hebben een leuke spiegel gekocht bij de winkelketen met het grote blauwe logo (wat zouden we toch zonder die winkel moeten) en zijn klaar om te starten. Binnen no time verandert mijn eettafel in een speelkamer en een kleurrijke en pluizige bedoeling! Maar net zo’n zooi als ik er vroeger van wist te maken bij het zelf knutselen van Pom Poms zal het zeker niet worden 😉 . Ook voor drukke werkende moeders blijkt dit dus top speelgoed te zijn! Niet teveel rommel en zo weer opgeruimd.

Mama zelf aan de slag ?

Als de kids naar bed zijn kunnen ook papa en mama zich trouwens prima vermaken met Pom Pom Wow 😉 . Ik krijg spontaan zin om aan het plakken te gaan als ik deze auto zie en bijna spijt van de verkoop van mijn Fiat. Hoe cool is dit dan?

auto met pom pom wow

Al moet ik dan nog wel een paar extra sets Pom Pom Wow aanschaffen. Ik denk niet dat in ons proefpakket genoeg Pom Poms zitten.

Waar koop je Pom Pom Wow?

Tip: Je haalt Pom Pom Wow in de speelgoedwinkel en je kan online bij diverse aanbieders terecht, onder andere bij Bol.com.

Meer over leuk speelgoed lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven