Poobies: Communiekaarten maken is al een feestje op zich

De tijd vliegt en voor je het weet is het alweer mei. Tijd voor de lente, lammetjes, bijen en bloemen. Maar natuurlijk ook de tijd dat in Nederland heel veel kinderen hun communie doen of een lentefeest houden. Doet jouw kind ook een communie? Dan kan je nog wat leuks doen: zelf communiekaarten maken! Bij webshop Poobies gaat dat zeker lukken.

De communie

De eerste communie doen kinderen op zesjarige leeftijd, hun plechtige communie volgt dan op twaalfjarige leeftijd. Tijdens een communiemis in de kerk worden er liedjes gezongen en doen de kinderen voor het eerst mee aan de eucharistieviering. Ook krijgen kinderen die hun plechtige communie doen een zalving. Bij het lentefeest, dat overigens ook op zesjarige en twaalfjarige leeftijd plaatsvindt, worden ook teksten voorgedragen en er wordt gezongen. Dit gebeurt op scholen en het is een alternatief voor niet-katholieke kinderen. Als de kinderen dan twaalf zijn gaan ze op ‘weekend’.

Poobies: zelf communiekaarten maken

Doet je kind dit jaar communie of organiseer je een lentefeest? Nodig dan familie en vrienden uit met een originele, zelfgemaakte communiekaart. Bij Poobies is het heel eenvoudig om zelf communiekaarten te maken.

Ontwerp je eigen kaartje op deze eenvoudige website. Bij Poobies kan je één van de vele voorbeeldkaarten helemaal aanpassen naar je eigen smaak en wensen. Bijvoorbeeld een leuke foto erop plaatsen met je eigen tekst erop en natuurlijk de kleuren naar wens aanpassen. Maar je kan ook met een blanco kaartje beginnen en helemaal je eigen ontwerp maken.

Maak er een feestje van!

Het maken van je eigen communiekaartjes is bij Poobies heel eenvoudig en ook nog eens super leuk om te doen. Er is een groot aanbod achtergronden, kleuren, lettertypes en afbeeldingen waarmee je in een handomdraai een originele communiekaart maakt. Hip of klassiek, groot of klein, traditioneel of modern. Bij Poobies kan het allemaal. En je kunt natuurlijk ook je eigen foto’s gebruiken, dat maakt je communiekaarten  nog eens extra speciaal!

Je kunt vrijblijvend zoveel kaartjes maken en bewaren als je zelf wilt. En wil je zien hoe je kaartje er in het echt uit komt te zien? Bestel dan vooraf een proefdruk van je gepersonaliseerde kaart. Ga snel aan de slag en ervaar zelf hoe makkelijk het is!

Lees ook: Feestkleding voor kids; de mooiste communiejurkjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven