Poobies webshop: van communie uitnodigingen tot geboortekaartjes

Viert ook jouw kind binnenkort zijn of haar eerste Heilige Communie? En wil je nog een uitnodiging maken, maar weet je niet precies hoe? Kijk dan eens bij in de Poobies webshop! Wat maakt Poobies dan zo bijzonder, hoor ik je denken? Dat je de communiekaarten helemaal zo kunt maken als jij zelf wilt. Het communiefeest is een leuke en belangrijke gebeurtenis in het leven van je kind en daar hoort een leuke uitnodiging bij.

Bij de Poobies webshop kan je een van de vele voorbeeldkaarten helemaal aanpassen naar je eigen smaak en wensen. Je kunt een leuke foto plaatsen en je eigen tekst erop zetten en natuurlijk ook de kleuren aanpassen.

Lees ook: Little black tie and dress voor kids; zo schattig

Poobies webshop: shoppen voor een feestje wordt ’n feestje

Maar wat maakt de Poobies webshop nou zo uniek? Nou, dat je bij Poobies ook helemaal je eigen kaartje kunt ontwerpen! Begin met een blanco kaartje en maak gebruik van hun kaders, afbeeldingen en achtergronden of doe helemaal je eigen ding. Je maakt je kaart hierdoor persoonlijk en uniek. Bovendien is je eigen kaartje maken nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de gebruiksvriendelijke website. De Poobies webshop heeft een groot aanbod aan achtergronden, afbeeldingen en voorbeeldkaarten rond het thema communie.

Alle Poobies communiekaarten worden full colour en op mooi en stevig (300 grams) papier gedrukt. Je kunt kiezen uit enkele of gevouwen kaarten, vierkant of rechthoekig, wel of niet gelamineerd, standaard formaat of juist lekker groot. Zonder merk of logo erop, dus 100% reclamevrij.

Zelf aan de slag; nog leuk ook

Zelf communiekaartjes maken bij Poobies is heel eenvoudig en vooral hartstikke leuk om te doen. En je kunt vrijblijvend zoveel kaartjes maken en bewaren als je zelf wilt. En wil je zien hoe je kaartje er in het echt uit komt te zien? Bestel dan vooraf een proefdruk van je gepersonaliseerde kaart.

Ga snel aan de slag en ervaar zelf hoe makkelijk het is! Ben je op zoek naar een mooi geboortekaartje, een trouwkaart of een andere uitnodiging? Dan ben je bij de Poobies webshop ook aan het juiste (winkel)adres. Je kan er namelijk allerlei soorten uitnodigingen zelf ontwerpen. En allemaal even gemakkelijk. De levering is supersnel, dus zelfs last minute designers hebben nog op tijd hun kaarten binnen. Ook handig als je impulsief besloten hebt een feestje te geven 😉 Het is maar een tip! Veel ontwerp-plezier 🙂

Lees ook: Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Kinderspel!

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top