Poopsie Surprise Llama™: poep, slijm en lama’s verenigd

Poep en plas, dat blijven kinderen op de een of andere manier toch mateloos fascinerend vinden. En grappig ook, trouwens. Nog iets waar ze dol op zijn? Slijm. Dat is trouwens geen nieuwe trend. Wij maakten vroeger al ‘smurvensnot’ in boterhamzakjes. Tot groot ongenoegen van onze moeders trouwens, als die weer eens knapten. Maar slijm maken gaat anno tegenwoordig op een hele andere manier. En poep maken ook – bij lama’s althans. Met de Poopsie Surprise Llama™ worden poep, slijm én lama’s verenigd. Tot groot genoegen van de kids!

poopsie surprise llama

“Trek eens aan mijn vinger”

Als de dag van gisteren herinner ik mijn opa’s grapje: “trek eens aan mijn vinger”! En keer op keer lagen we op de grond van het lachen als er dan een knetterende scheet volgde. Als volwassene ga je alles wat met poep, plas én slijm te maken heeft op een dag vies vinden. Zeker als je eenmaal een luier hebt verschoond 😉 . Maar als kind krijg je er geen genoeg van. Het is grappig, maar ook reuze interessant! Sommige dingen zijn alleen leuk als je klein bent

En dus is er nu: de lama die slijm poept. Nee lieve papa of mama, wij verzinnen het ook niet. Je leest het goed: een lama die slijm poept. Misschien wil jij er verder niks over horen, maar dat geldt vast niet voor je mini-me. May we introduce: de Poopsie Surprise Llama™.

Niet verder lezen maar direct de Llama kopen? Dat kan hier

Poopsie Surprise Llama™ : poep was nog nooit zo magisch

Poppen die kunnen plassen vinden kinderen al decennia lang interessant. En nu is er dus, jawel, een magische lama die niet zómaar poept… Hij poept slijm! Afgezien daarvan word je Poopsie Slime Surprise Llama™ vergezeld door 20 spannende verrassingen. Trouwens, deze lama is eigenlijk één grote verrassing, net als de eenhoorn van Poopsie Surprise!

Het begint al bij het uitpakken. Je Poopsie Surprise Llama™ is eigenlijk een heel groot frisdrankblik. Pak je zo dadelijk Bonnie Blanca of Pearly Fluff uit? Stuk voor stuk zijn het in ieder geval schatjes, met lieve grote ogen en natuurlijk een eigen leuke outfit. Maar het uitpakken van dit ‘magische surprise ei’ is nog lang niet klaar hoor… En trouwens, daarna begint de pret pas echt!

Surprise na surprise

Een van de leukste dingen van de Poopsie Surprise Llama™ is toch wel dat je héél veel verrassingen kan verwachten. Het begint met je lama, maar daarna heb je nog 20 surprises aan accessoires te wachten staan. We gaan je natuurlijk niet verklappen wat daar allemaal in zit, maar we kunnen wel vast een tipje van de sluier oplichten: het kan wel eens een slijmerige bedoeling worden.

Heeft je lama honger gekregen van alle avonturen? Dan wordt het tijd om je Poopsie Surprise Llama™ te gaan voeren – en ze eet zeker geen wortels. Nee, lama’s hebben liever een lekkere portie lamavoer-slijmpoeder. Wist je dat niet? Dan heb je vast ook geen idee wat er daarna te gebeuren staat…

Poopsie Surprise Llama™: zó maken kids slijm anno tegenwoordig

Slijm maken was altijd al leuk, maar nu wordt het zelfs tof om op het toilet te doen. Niet jij zelf natuurlijk: dat doet de lama voor je. Als je haar genoeg gevoerd hebt wordt het namelijk tijd voor een toiletbezoek. Da’s de normaalste zaak van de wereld, als je eenmaal zindelijk bent. Maar wat er bij dit beestje uit komt is dan weer allesbehalve normaal…

Wat er in het speciale glittertoilet belandt zullen je kids namelijk niet willen doorspoelen. Het is niet minder dan… Magisch slijm! Als dat in de echte wereld nou ook zo was…Het zou een hoop toiletblokken schelen. We hadden het al gezegd: dit is nu eenmaal een lama die magisch slijm poept!

Voor sommige volwassenen blijft het misschien moeilijk te begrijpen… Maar kids vinden lama’s nu eenmaal leuk. En poep misschien nog wel leuker. Al helemaal als die uit magisch glitterslijm bestaat! Tel daar al die verrassingselementen bij op, en je begrijpt vast wel waarom kinderen helemaal blij worden van de Poopsie Slime Surprise Llama™. Enne, lees vooral nog even door, want wij mogen zo’n magische lama weggeven!

Wil jij een Poopsie Surprise Llama™ winnen?

Een magische winactie dit keer! Wil jij (of vooral je mini-me) heel graag zo’n magische slijm-poepende lama in huis? Doe dan mee aan onze Poopsie Surprise Llama™ winactie! Laat in een reactie onder dit bericht weten waar jij van gruwt, maar waar jouw kinderen helemaal blij van worden… Van food fights tot slijm maken, wij zijn benieuwd waar ze jou helemaal gek mee weten te maken!

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

64 gedachten over “Poopsie Surprise Llama™: poep, slijm en lama’s verenigd”

 1. Knippen, scheuren, piepschuimverpakkingen hergebruiken voor uiteenlopende creatieve uitspattingen van mijn kids…. = uren speelplezier (dat gelukkig dan weer wel), maar na afloope een grote ontplofte bende hier in huis, die, je raadt het al, voor mij achtergelaten wordt… Aaaargh!

 2. Avatar foto
  Marianne V/D M

  Ik gruwel van kleine beestjes, maar dochter is gek op alles, van spinnen tot sprinkhanen en wormen. Alles is lief.

 3. Avatar foto
  Ingrid Langstraat

  Slijm en verrassingen, het kan niet beter voor mijn dochter. Wat een superleuk speelgoed, ik doe graag mee!

 4. Na enkele pogingen slijm maken en vervolgens een zooi achterlaten mocht mijn stiefdochter geen slijm meer maken. Nu heeft ze van sinterklaas toch iets met slijm gekregen en heeft ze van ons een 2e kans gekregen om hier weer mee te mogen spelen. Ik zelf vind het verschrikkelijk slijm maar ja deze poopsie zou wel heel erg leuk zijn om haar 2e kans mee te kunnen gebruiken.

 5. Mijn zusje had stiekem slijm gemaakt, mijn moeder werd ontzettend kwaad wnt ze had alles vuil gemakkt maar ook echt alles Dus heeft ze een week haar gsm niet mogen gebruiken.??
  Dat was echt 1 van de ergste maar ook de grappigste momenten???

 6. Hier zijn de kinderen dol op knutselen maar dan met glitters, vreselijk overal ligt het en weken er na zijn ze nog te vinden in huis

 7. Gruwelijk duimzuigen van de jongste van 4, is verzot op haar duim. Tanden staan al behoorlijk scheef en ze kan niet goed spreken hierdoor

 8. Avatar foto
  Amanda Mulder

  Ik gruwel echt van slijm maar mijn dochter vind het helemaal geweldig en vooral dat ik het dan zo vies vind geeft haar de grootste lol. Ik doe graag mee voor haar.

 9. Oeh, glitters vind ik toch wel het ergst! En dan zeker als ze glitters in slijm willen, want dan komen ook de handen helemaal onder wanneer ze niet met glitters spelen, haha! Maar goed, je moet wat voor je dochters overhebben :P.

 10. nou mijn kinderen houden van slakken wormen vangen en ik vind die glibberige beestjes zo vies en eng. brrrrr. en spinnen; die vangt onze Jarno ook graag om daarna achter mij of zijn zus aan te rennen. brrrr. voor deze winactie doe ik graag mee voor onze elise die gek is op slijm, ik iets minder, maar echt heel vies vind ik het ook weer niet.

 11. Met rijst gooien naar elkaar. Verschrikkelijk om op te ruimen die plakkerige kleine korreltjes. En de kids vinden het natuurlijk geweldig?
  Dit lijkt me echt wel een leuk cadeau voor hen. Ik waag mijn kans?

 12. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ze namen van de zomer een pad mee naar binnen, hadden ze in de tuin gevonden, ik was helemaal panisch, ze hebben hem gelukkig snel weer buiten gezet ??

 13. Onze hond had een keertje vlooien en mijn dochter vond het heerlijk om die beestjes uit de vacht te plukken. GATVER !!!!! Ik heb alles gewassen en ingespoten en zij zat lekker te plukken in zijn vacht. En toen vertelde de juf van school dat ze dit ook wel eens een hoofdluis van 1 van haar vriendinnen eruit had geplukt…. Je kan begrijpen dat ik gelijk mey de luizenkam aan de slag ben gegaan.
  Dus ik heb liever een slijm poepende lama in huis dan die kleine beestjes die mijn dochter zit uit te pluizen.

 14. Avatar foto
  Danielle betting

  Ik gruwel van slijm, maar mijn dochter vind dat helemaal geweldig, dus af en toe gun ik haar dat dan toch even.

 15. Poopsie Surprise Llama is welkom in ons huis,
  want die voelt zich met mijn 3 kliederkids hier vast en zeker thuis!

  Mijn kinderen houden nogal van appelmoes, erwtjes en friet.
  Waarvan mijn zoontje steevast vele groene erwtjes stuk voor stuk door heel de kamer schiet.

  Waarbij mijn andere zoontje steevast schaterend een klodder appelmoes door zijn haren smeert.
  En mijn dochtertje de halve mayonaisepot door haar frietjes en ervan smullend in haar gezichtje smeert!

  En mijn man en ik? Wij doen die drie dan maar weer een keer uitgebreid in bad.
  Maar nu zijn wij het zat, we hebben het gehad!

  Voorlopig hier géén appelmoes meer met erwtjes en Patat!

 16. Slijm…. kinderen vinden het geweldig! maar echt. Je komt overal die vieze prut tegen (haren, kleren) en is er bijna niet uit te krijgen!

 17. Avatar foto
  Marjanne Tulp

  Mijn dochter heeft deze bovenaan haar verlanglijstje staan, ik weet dat ze hem niet krijgt van Sint ;-). Maar dan wil ze hem dan graag voor haar verjaardag.
  Dure lensvloeistof, shampoo alles trekt ze stiekem uit de kast om op haar kamer slijm te produceren. In haar slaapkamer kom ik de kasten stiekem kleine bakjes tegen. Helaas te vaak gaat het mis;, een grote roze vlak op haar muur overgeverft (slijm), vieze kringen op haar vloerbedekking die niet meer weggaan, spetters op haar tv, stukken van haar haar af moeten knippen. Gruwel

 18. Gruwel stoute vriendjes, die lijm op knuffels smeren, bakstenen in opblaasbaar zwembad gooien, glittersbakjes op tv strooien

 19. Het is vreselijk maar mijn dochter wordt blij van… haar snotjes. Zelfs als ze netjes een zakdoek gebruikt verdwijnt hij in haar mond. Zooo vies, maar we krijgen het niet afgeleerd!

 20. Slijm, ik gruwel dus echt van slijm. Maja de kids zijn er dol op. Ik heb maar met ze afgesproken dat het op tafel blijft. Niet bij mijn bank. En vooral niet tegen het plafond aangooien. Heeft mijn middelste een keer gedaan en ik moest het hele plafond opnieuw verven. Dus je snapt vast mijn frustratie. Gelukkig gaat het sindsdien goed ?

 21. How poopsie is this soooooo cute dus ff flink duimen en dan wprd het een slijmerige bende thuis met ons kleine meid wat zou ze dit super vinden zelfs haar broer dusss ????

 22. O O O, dat zijn die vreselijke glitters. Als mijn kleinkinderen daar mee knutselen, dan staan de haren bij mij al overeind. Straks die troep allemaal op de grond , ik zie het al gebeuren.
  Maar wat het belangrijkste is zij hebben lol en maken mooie dingen. Maar ik sta niet van blijdschap te springen. De knutsels gaan mee naar huis en ik ruim de boel op, en mijn dochter gaat daarna uit haar bol.
  Gruwelijk spul is het!!! Zijn bijna niet weg te vegen.
  Graag doe ik mee voor de slijm poepende lama en volg bloglovin.

 23. Hahaha als mijn meid deze wint wordt ze helemaal wild! Slijm mag van mij nooit, maar vooruit dan, omdat het december is…

 24. Ik gruwel van die zachte ballen met zo’n netje eromheen. Dat als je erin knijpt die zachte bal door de gaatjes geduwd wordt. Brrrrr. Ze zijn hier niet aan te slepen. En nóg erger, ze gaan altijd lek!

 25. Avatar foto
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Dit is echt zo’n item waar ik van gruwel en dus echt nooit zou kopen. Maar bij mijn dochters staat het al tijden boven aan hun verlanglijstje. Ruim een jaar geleden had mijn oudste dochter slijm gemaakt bij een vriendinnetje. Dit had ze meegenomen naar huis en even aan haar kleine zusje gegeven om mee te spelen. Zonder dat we het in de gaten hadden had die het mee haar bed ingenomen. De volgende dag zat zij en haar bed volledig onder de paarse slijm. Pyjama, dekbedovertrek en een aantal knuffels waren niet meer te redden, want dat spul ging er totaal niet uit. Vanaf dat moment is er een slijmverbod in ons huis. In de hoop dat deze slijm speciaal spul is en mijn kinderen inmiddels geleerd hebben dat slijm niet overal mee naartoe genomen moet worden doe ik toch mee met deze prijsvraag. Je wilt ze als moeder toch graag verrassen met items die ze ontzettend graag zouden willen.

 26. Mijn meiden zijn dol op knutselen met glitter. Ik vind glitter heel leuk als het al ergens op zit, maar als ze het zelf op knutselwerkjes gaan doen (of een groot lijmhart maken en dat volstrooien met glitter).
  Dus daar gruwel ik wel een beetje van. En van knutselen met confetti (als ze dan bedenken de onderkant van de perforator open te maken om met die confetti te knutselen).
  Die glitter en confetti vindt je dan weken later nog terug in het huis.
  Deze Poopsie Slime Surprise Lama hebben mijn meiden allebei op hun verlanglijstje staan, dus ga nu maar duimen!

 27. Ik heb een ontzettende hekel aan balonnen!!! Dat geluid alleen al van die kindervingertjes die over de ballon heen gaan, afschuwelijk. En dan kunnen ze nog zomaar knappen ook. En het opblazen ervan, ieuwwww. En dan krijgen ze nog een gratis ballon bij de bouwmarkt ook (en wij komen door ons klushuis nogal vaak bij de bouwmarkt). De kinderen vinden die dingen uiteraard geweldig.

 28. Oh ik weet het meteen!! Knutselen met van die platte wat grotere glitters. Een keer met een vriendinnetje heerlijk boven aan het knutselen, hadden ze bakjes vol geplakt met die rot dingen…
  Overal lagen ze, en het ergste ik kwam ze steeds weer tegen…alsof ze stiekem zich verstopte onder de plint, achter het bureau en ze na 2 maanden weer te voorschijn kwamen…vreselijk!! Ik ben ze zeker 2 jaar nog tegen gekomen..die dingen komen er hier niet meer in 😉

 29. Ik vind slijm maken eigenlijk wel ok, Ik vind het ook prima als de kinderen met modder en water spelen. Vond ik vroeger zelf ook geweldig! Waar ik van gruw is het broodje dat mijn jongste het liefste eet: een broodje nutella met aardbeienjam (want dat smaakt naar kersentaart)

 30. Avatar foto
  Linda Raaijmakers

  Qua knutselen gruwel ik niet zo veel maar wel van de spinnen die ze leuk vinden. Dat laat ik trouwens niet blijken maar van binnen kan ik wel gillen haha. Eva zou dit geweldig vinden ?

 31. Ik gruwel van die onzinnige You tube filmpjes met om de paar seconde scheldwoorden..Ook van zelf slijm maken word ik niet altijd even blij, maar mijn meiden daarentegen juist wel! Deze geweldige prijs zou dan ook zeker de allerlekkerste kers zijn op de taart!

 32. Ik gruwel van spruitjes en m’n dochter vind ze heeerlijk brrrrr die kan echt een bord vol spruitjes leeg eten haar verrassen zou ik erg leuk vinden

 33. Ik gruwel van veren. En dus zoekt mijn dochter overal naar veren om mij te plagen. En daarna maakt ze er mooie schilderijen van. Met zon poepende lamslaan ik haar heel erg blij maken.

 34. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Waar ik van gruw en wat mijn kinderen leuk vinden om te doen….
  aan hun wiebeltanden zitten. Ik heb er echt een lichte fobie voor maar zelf vanavond nog, moest mijn dochter even laten zien dat er weer een tand los zit.

  Echt leuk speelgoed voor mijn meid, die Poopsie Suprise Lama. Ze houdt wel van dat slimey-gedoe en dieren vallen altijd in de smaak bij haar. En deze lama is leuk, weer eens wat anders dan al die eenhoorns (al vallen die ook nog altijd in de smaak).

 35. Ik gruwel van mandarijnen en de lucht van mandarijnen. Echter mijn kleine prinses vindt het heerlijk. Dus wat doe je dan toch het mandarijntje pellen en daarna grondig je handen wassen. Ik word er letter kotsmisselijk van

 36. Ik gruwel van het zelf slijm maken met de meest fantasierijke ingrediënten. Maar mijn kinderen worden er wel heel erg blij van. Daarom ga ik af en toe toch overstag en doe ik nu ook mee aan deze Winactie.

 37. Ik gruwel van het zelf slijm maken met de meest fantasierijke ingrediënten. Maar mijn kinderen worden er wel heel erg blij van. Daarom ga ik af en toe toch overstag en doe ik nu ook mee aan deze Winactie.

 38. Heel erg leuk! Hier is het bijna elke week wel een keer mama mogen we slijm maken? Als t dan allemaal bij elkaar in een lama zit maakt t dat een stuk makkelijker.

 39. Mijn kleindochters maken me gek met slijm en met speelgoedmuiltjes de kamer rondlopen, maar ik tolereer dat met veel liefde , ik weet in ieder geval dat dit echt heel erg gaaf vinden.

 40. Mijn dochter begint het slijm net te ontdekken. En magisch slijm poepende lama wie wil dat nou niet! Ik eigenlijk niet, maar het gaat nu niet om mij. Mijn dochter vindt alles wat te maken heeft met poep sowieso al hilarisch. Ik voel aan alles dat dit een succes gaat worden! Ik moet het er maar voor over hebben ?

 41. Ik snap het echt niet hoor, poepende lama’s en laatst bij een grote drogist een spel met een brakende eenhoorn? Ik heb er helemaal niks mee. Mijn dochters daarentegen zijn dol op alles wat meer glitters of eenhoorn is. Vooral als dat uit lichaamsdelen komt waarbij ik mijn twijfels bij heb. Ik voel een generatiekloof aankomen ?

 42. Slijm maken staat op nr. 2 maar wat ik nog erger vind is dat onze dochter naar filmpjes op YouTube kijkt waar slijm word gemaakt en hoe het geluid (!#%#) is als ze erin gaan met hun handen jak!!!
  Maar deze poopsie Lama met zijn magische slijm is wel een grote wens voor onze dochter om te krijgen dus maak graag kans voor haar.

 43. Avatar foto
  Rosina Sprikkelman

  Als er iemand bij mijn oren smakt, vreselijk. Ook zo gezellig als je kind dan naast je haar chocolade muntjes zit op te eten.

 44. Avatar foto
  Danielle van Veen

  Deze poopsie slime vindt mijn dochter van 8 helemaal geweldig. Ik gruwel echter van al dat slijm. Vooral als ze erg plakkerig zijn. Of te lang op de kamer bewaard blijven… dan gaan ze schiften enzo?
  Maar ik snap dat al dat glitter en de spanning van het unboxing helemaal geweldig is natuurlijk. Dus deze zou ik graag voor mijn dochter winnen ??

 45. Van slijm maken uiteraard, zij vinden het geweldig, ik vind het maar niks. Net als klei! 2 jaar nadat ze met klei gespeeld hebben vind ik nog overal stukjes klei in, maar de kinderen vinden het fantastisch!

 46. Mijn dochters zijn helemaal gek op slijm en op kneedgum… Verschrikkelijk… Het ergste was toen mijn oudste dochter tweedehands slijm kocht op de vrijmarkt koningsdag….. getver, wat smerig, de rillingen lopen nu weer over mijn rug….

 47. Onze dochter houdt van slijm maken. Iew Iew Iew. Maar het kan nog erger. Lekkere heksensoep soms binnen en soms buiten en dan gaat er echt vanalles in van kruidenkoek tot afwasmiddel en bellenblaas. Ach heerlijk om kind te zijn. Begrijp mijn ouders nu ook veel beter. Haha. Tja ook ik was vroeger zo’n lekkere kliederkont

 48. Dochterlief is dol op proefjes doen dus ook op slijm maken en ik zit in de stress of ze tijdens proefjes niet teveel van het een of ander erbij doet ? waardoor alles overstroomt of over de tafel gaat.
  Ze zou een slijmpoepende lama helemaal geweldig vinden.

 49. Avatar foto
  Bianca de Lorijn

  Slijm… ik griezel ervan… maar dochter lief speelt ermee, maakt het zelf het liefste iedere dag.. brrrr
  Vind het zooo vies… maar als je dat blije koppie ziet dan moet je die gruwels wel aan de kant zetten toch 🙂 Dus kom maar op met die slijm poepende (dat maakt het nog erger 😉 Lama voor onze kleine meid.
  Ik loot graag mee

 50. Avatar foto
  Ilse Brinkhuis

  Mijn kleindochtertjes zijn gek op glittertjes met knutselen. Als ze klaar zijn met hun geknutsel ligt het hele huis onder de glitters. Erg leuk! ?
  Denk dat de meiden deze poopsie helemaal geweldig zullen vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven