Verslaafd aan de Pop Socket, de nieuwste gadget en hype op telefoongebied

4

De nieuwste hype; een Pop Socket. Op een weekendje weg met vrienden raakte dochterlief verslaafd aan de Pop Socket. Uiteraard gespot bij een puber, maar daar laat mijn 7-jarige dame zich niet door weerhouden. Een Pop Socket is hip en hot, en dusssss … ook hier in huis mag die niet ontbreken, aldus mijn kleine fashionista. Uiteraard is deze gadget voor jong en oud te gebruiken!

Wat is een Pop Socket?

Dat zal ik je eerst eens uitleggen. Een Pop Socket is een kleine handige button die je vastplakt aan bijvoorbeeld je smartphone of je tablet. Je kan ze weer losmaken en verplaatsen als je wilt en ze hebben verschillende functies.

Je kan de Pop Socket uittrekken – recht of aan een zijde- en weer indrukken. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je met deze button meer grip hebt op je telefoon, of dat je je telefoon neer kan zetten. Bijvoorbeeld om makkelijker iets op te nemen. Maar je kan nog meer met een Pop Socket dus ook dit zal ik even voor je op een rijtje zetten.

pop socket

Wat kan je met Pop Sockets doen?

  • Meer grip op je telefoon
  • Telefoon of tablet is neerzetten
  • Een kabeltje opbergen
  • Je telefoon ‘ophangen’ als je een houdertje hebt

Meer grip op je telefoon

Voor jezelf, maar vooral ook voor kinderen is het een heel handige gadget. De Pop Socket zorgt er namelijk voor dat je je telefoon makkelijker vast kan houden. Niet alleen voor het gebruik zo in de hand, maar ook bij het maken van selfies, of het opnemen van video’s met bijvoorbeeld Musical.ly.

Lees ook: een telefoonhoesje pimpen, met DIY inspiratie

Het neerzetten van je telefoon of tablet

Ook daar is deze button uitermate geschikt voor. Heb je wel eens geprobeerd om je smartphone bijvoorbeeld tegen iets aan te zetten omdat je hem rechtop wilt hebben om een filmpje te kijken? De kans dat je smartphone onderuit glijdt is redelijk aanwezig! Met een Pop Socket is dat echter verleden tijd. Deze zorgt er namelijk voor dat je heel eenvoudig en stabiel ondersteuning hebt.

Een kabeltje ‘opbergen’

Plak twee Pop Sockets aan de achterkant van je telefoon, en draai daar je kabeltje omheen. Geen lange kabels meer waar je achter blijft haken, maar een netjes opgerolde kabel tussen je buttons aan de achterzijde van je telefoon. Kan je die tenminste ook niet meer vergeten! Dit kan je natuurlijk doen voor je oordopjes, maar ook met de oplaadkabel is dit handig.

Lees ook: Vanaf welke leeftijd geef jij je kind een telefoon?

De Leukste Pop Sockets op een rijtje

En natuurlijk zou een hype geen hype zijn als je hier niet meer keus in hebt . De hele Pop Socket markt is al op hol geslagen en er zijn enorm veel prachtige varianten te krijgen. Ik heb wat kleurrijke en mooie varianten voor je bij elkaar gezocht. Hoe fantastisch zijn ze? Ik kan er zo een paar aanwijzen die ik zelf wel zou willen, en we hebben inmiddels al een stapeltje in huis die ik voor Lotte en haar vriendinnetjes besteld heb.

pop socket

Wat kan je nog meer met de Pop Socket doen?

Het aantal toepassingen is enorm! Uiteraard de hierboven beschreven basistoepassingen. Maar als je een houdertje hebt, dan worden ineens de toepassingen nog veel uitgebreider! Wat denk je van hetvolgende toepassingen (met of zonder houdertje)?

  • Een Pop Socket om je telefoon in de auto te hangen voor navigatie
  • Je telefoon in de keuken eenvoudig ophangen als je bezig bent
  • Je telefoon met 2 buttons aan je pc of laptop hangen
  • Hang een houdertje op het toilet zodat je daar je telefoon kan ophangen en hij niet in de wc verdwijnt.

Het houdertje voor je Pop Socket is echt een multifunctioneel ding en ziet er zo uit. Zo kan je gelijk zien hoe ontzettend handig en snel je je telefoon ‘opbergt’.

Waar kan je een Pop Socket kopen

De Pop Sockets zijn inmiddels ook in Nederland online verkrijgbaar. Ze zijn te vinden bij Bol.com, maar ook bij andere webshops zoals Lesara (die heeft er ook een heel aantal prachtige in haar collectie zitten!).

Uiteraard hoef je ze niet persé in Nederland te bestellen, want laten we eerlijk wezen… als je er even op kan wachten dan zijn ze een stuk goedkoper als je ze op Alieexpress besteld. Je moet dan alleen een paar weken geduld hebben.

De prijs voor een Pop Socket in Nederland ligt tussen de € 7,50 en € 10,00 in. Koop je deze handige button echter in China (waar uiteraard de Nederlands verkrijgbare ook vandaan komen), dan ben je tussen de $ 1.00 à $2.00 kwijt. Dat scheelt nogal hè .

Review overzicht
Design
Gebruiksgemak
Joyce van de Pas
Druk, druk, druk. Bij mij zit er te weinig uren in een dag. Herken je dat? Ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die ik ook graag zo nu en dan achter het behang zou willen plakken. Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer, eigenaar van MamsatWork.nl, en van Zazou.eu een webshop met hippe kinderkleding. Heb je vragen voor me? Mail me, ik geef je graag antwoord.

4 Reacties

  1. Hee wat een vrolijk artikel! Ik had ze al gezien bij vriendinnetjes van mijn dochter maar geen idee dat die dingetjes ‘pop sockets’ heetten. Geinig. Weer wat geleerd!

Leuk als je een reactie achterlaat

CommentLuv badge