Popsome Herbs & Spices, kokkerellen met handige producten!

Het huishouden. Er zijn van die dagen dat ik er SCHOON genoeg van heb. Het allerergst vind ik nog wel dat je er zo weinig eer van hebt; na een week is het huis weer vies en kan ik opnieuw letterlijk door het stof. Gelukkig begint het voorjaar langzaam door te zetten en om de een of andere onverklaarbare reden wil ik dan nog wel eens de drang krijgen om mijn ‘nest’ lente-klaar te maken, in dit geval speelt Popsome Herbs & Spices daar een rol in, met dank aan Tomorrow’s Kitchen die zo vriendelijk was om ons deze producten op te sturen!

Dus terwijl de krokusjes de eerste zonnestralen meepakken, trotseer ik gewapend met emmers sop en en stofdoeken mijn appartement. Een appartement, dat heeft dus een groot nadeel: we hebben niet zo veel opbergruimte 😉 . Wat weer tot gevolg heeft dat ik een halve dag bezig ben met het verplaatsen van beeldjes en bloempotten voor ik mijn stofdoek überhaupt kan inzetten. Als ik eindelijk bij de keuken ben aanbeland, besef ik dat ik een probleem heb. Ik ben dol op afwisseling en variatie, ook op mijn bordje, en daarom heb ik in de loop der jaren een flinke verzameling kruiden opgebouwd. Hierdoor heb ik er eindeloos lustig op los kunnen strooien, maar nu zie ik door de potjes de plank niet meer. Herkenbaar?

PopSome_Herbs_Spices

 

Gelukkig hebben ze daar bij Tomorrow’s Kitchen wat op verzonnen: de Popsome Herbs & Spices. In de ietwat futuristische verschijning die nu op mijn aanrecht prijkt kan je twaalf soorten kruiden kwijt; dat scheelt dus een hoop slingerende potjes in de keuken.  De groene rubberen dekseltjes sluiten de bakjes vacuüm af; je kruiden blijven hierdoor optimaal bewaard. Het is wel verstandig om de Popsome vooral te gebruiken voor grovere kruiden of bijvoorbeeld pitten en zaden. Hoewel het doseersysteem goed werkt, blijven fijnere kruiden aan de potjes plakken.

Popsome herbs & Spices

Ook voor andere handige producten voor in de keuken kan je bij Tomorrow’s Kitchen terecht. Zo is deze champignonsnijder (Slice & Catch) ideaal voor de gemakzuchtige kok. Zelf probeer ik altijd meer tijd te besteden aan het opeten van de maaltijd en het natafelen dan aan de bereiding – helaas een enorme uitdaging, tenzij je friet haalt. Met dit dingetje komt dat weer een stap dichterbij. Je drukt de mesjes op de champignon en voila, je hebt een bekertje met keurige plakjes klaar voor gebruik. Ik heb altijd al gevonden dat je het jezelf in de keuken en wat huishouden betreft maar beter zo gemakkelijk mogelijk kan maken, vooral omdat het toch vaak dweilen met de kraan open is.

Zo lang ik me geen schoonmaakster of kok kan veroorloven blijf ik dus maar op zoek naar makkelijke producten die me hier bij kunnen helpen – heb jij als lezer nog goede tips dan zijn die natuurlijk meer dan welkom!  Als dat mooie weer én mijn poetsbui nou ook nog even willen aanhouden, is ons huisje vast binnen no time klaar voor het voorjaar!

 

popsome herbs & spices

1 gedachte over “Popsome Herbs & Spices, kokkerellen met handige producten!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven