Plek voor je telefoon én je pasjes

Tot voor kort was een van de favoriete bezigheden van dochterlief toch wel op zaterdag shoppen in ons dorp, samen met een vriendinnetje. Net voordat we wat meer op onze sociale contacten moesten gaan letten toog ze ook samen met een vriendin naar de markt. Met rugzak, telefoon en portemonnee. Wat groeien ze toch snel. In ons dorp doen ze dan ook een drankje en (natuurlijk) worden dan de telefoons erbij gepakt voor het vermaak. Na een paar uur komt ze thuis met een lege tas en maar één wens. ‘Ik wil graag een nieuw hoesje voor mijn telefoon’. Ze is verliefd geworden op de handigheid van zo’n portemonnee hoesje waar je allemaal pasjes in kan doen. En die is dan in ’t dorp niet naar wens te vinden natuurlijk, dus ze kruipt thuis achter de laptop om eens online te zoeken. Want hé, mama vind natuurlijk dat het behalve handig (of mooi), ook goed moet zijn.

portemonnee hoesjes flipcover

Volledige bescherming met een portemonnee hoesje

Een hoesje koop je in eerste instantie natuurlijk omdat je je smartphone wilt beschermen tegen onverhoopte schade. In ieder geval, dat is mijn insteek. Vandaar ook dat ik gewoon een doorzichtig hoesje heb #nietsaan 😉 . Maar laat dochterlief daar nu anders over denken. Bij haar moet een hoesje vooral mooi zijn, haha. Nu zou ze dus haar huidige telefoonhoesje kunnen pimpen, maar ze heeft daar zelf een ander idee over. Afijn, ze wil dus een portemonnee hoesje en het voordeel hiervan is dat deze, in tegenstelling tot een backcover, heel je smartphone beschermt. Goed dus. Daarmee heb ik mijn prio getackeld. Het kwetsbaarste onderdeel van je smartphone is namelijk het scherm (zeker bij de kids) en deze is met een portemonnee hoesje veilig. Het toestel zit netjes opgeborgen in een schokbestendige case aan de binnenzijde en wordt omsloten door de portemonnee. Je hoeft ‘m dus niet weg te houden van zaken als sleutels en andere scherpe voorwerpen in je tas.

Handige opbergruimte in een bookcase hoesje

Lotte d’r belangrijkste kenmerk voor een hoesje is dat deze mooi is. En praktisch is ook fijn. Een portemonnee hoesje heeft als vernuft natuurlijk dat je er dingen in kunt opbergen. Zoals je pasje. Ideaal! Aan de binnenzijde van het hoesje vind je namelijk één of meerdere sleuven waar je meest gebruikte pasjes in kunnen, evenals een opbergvak. Nu kan ik me voorstellen dat wij ouders diverse sleuven nodig hebben voor onze pasjes, maar voor Lotte is maar één pasje belangrijk. Haar pinpas.

Je hebt portemonnee hoesjes met maar één pasgleuf (voor Lotte dus voldoende), maar ze zijn er ook met pasruimte voor negen(!) pasjes, check de hoesjes hieronder. Voordelen van een hoesje met opbergruimte is dat je meerdere zaken op dezelfde plek kunt bewaren, en dat je er snel bij kunt. Handig in het OV en met contactloos betalen bijvoorbeeld. En leuk om bijvoorbeeld nog een pasfoto in het hoesje te hebben.

Praktische en uiteenlopende designs

Als je slechts een aantal pasjes wilt kunnen opbergen heb je genoeg aan een bookcase hoesje. Deze hoesjes bieden ruimte aan een twee- of drietal van je meest gebruikte pasjes en zijn slank en licht van gewicht. Met een portemonnee hoesje met (ruim) meer dan drie pas sleuven kun je je portemonnee zelfs helemaal vervangen! De 2-in-1 portemonnee hoesjes bieden vaak de mogelijkheid het binnenhoesje uit de portemonnee te halen, zodat je deze los kunt gebruiken om foto’s te maken of als je besluit de portemonnee even niet nodig te hebben.

De gulden middenweg voor Lotte

We hebben allebei wat water bij de wijn gedaan. In het belang van veiligheid wilde ik dat ze een goed passend portemonnee hoesje zou kiezen. Het is uiteindelijk een mooi roze glitter telefoonhoesje geworden met flipcover en ruimte voor één pasje. Voor haar meer dan voldoende en hierdoor blijft haar telefoon ook lekker slank, een fijne bijkomstigheid. Ander groot voordeel is dat ze nu haar telefoon met hoesje gewoon zo neer kan zetten om een leuke netflix serie te kijken of een tiktok filmpje op te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven